Cal - Maimuta

Compatibilitati Cal - Maimuta Compatibilitati Cal - Maimuta

     Cuplul Cal – Maimuta are slabe sperante de a avea o relatie de lunga durata, insa, pe termen scurt, uniunea lor este absolut extraordinara si foarte greu de uitat. Este cumva ca si o calatorie pentru care nu se cunoaste foarte bine destinatia. Ambii parteneri au mari probleme in a se angaja serios intr-o relatie.

BARBATUL CAL – FEMEIA MAIMUTA
     Barbatul Cal este foarte bun administrator financiar, insa are probleme in ceea ce priveste detaliile unor probleme. Este omul perspectivei, al viziunii de ansamblu, considerand detaliile extrem de plicticoase. Nu este si cazul femeii Maimuta, care este foarte atenta si la cel mai mic detaliu si considera ca detaliile sunt esenta unui lucru, a unei actiuni. Barbatul Cal are vise mari si galopeaza in urmarirea lor, cat de departe este nevoie. Asta nu il face, insa, un tip perseverent, deoarece are o fire destul de nestatornica si trece destul de usor de la una la alta. Daca azi crede ca a gasit iubirea vietii sale, maine ar putea sa nu mai fie asa de sigur de acest lucru si sa caute in alta parte. Totul in legatura cu ceea ce simte este bine cunoscut, nu este genul care sa nu-si faca stiute trairile interioare. Mai ales daca se indragosteste, trambiteaza la toata lumea. Asa ca femeia Maimuta va sti exact cu cine are de-a face.
     Nu este greu pentru barbatul Cal sa se indragosteasca de femeia Maimuta, mereu vesela, sarmanta, jucausa, ce pare ca ascunde sub aceasta masca rauri de pasiune. Stiind insa ca beneficiaza de sex-appeal, femeia Maimuta tinde sa-si foloseasca atributele pentru a obtine ceea ce-si doreste, ajungand, in timp, maestra in arta manipularii. Asa incat, daca femeia Maimuta a pus ochii pe el, este greu pentru barbatul Cal sa mai scape, daca nu imposibil.
     In ciuda pasiunii si romatismului de la inceput, este putin probabil ca femeia Maimuta sa acorde incredere barbatului Cal. De altfel, cei care se folosesc de trucuri, cu greu ar putea ajunge sa aiba incredere in cineva. Din pacate, in ciuda pasiunii, a vietii sexuale incitante care se consuma in dormitor, partenrii isi pierd rapid interesul si-si indreapta atentia spre altceva.

BARBATUL MAIMUTA – FEMEIA CAL
     Barbatul Maimuta este un tip extrem de sarmant, vesel, glumet, mereu pus pe sotii, care captiveaza atentia celor din jur faca a face eforturi prea mari. Are o retorica de invidiat si capacitati de negociator ce nu pot fi contestate, asa inca ar putea face cariera deosebita in vanzari. Barbatul Maimuta este un adevarat « Don Juan » si, nu de putine ori, ar putea curta, in acelasi timp, mai multe de o potentiala partenera. Ii place sa detina controlul si, atunci cand simte ca se indragosteste, intra in panica si poate rata o relatie reusita numai din aceasta cauza. Mult mai des, odata implicat intr-o relatie, poate sa-si piarda, in timp, interesul si, astfel, relatia se destrama. Femeia Cal este la fel de nestatornica si, ca si in cazul barbatului Maimuta, are probleme cu asumarea angajamentelor si respectarea lor. Este o fire libera, careia nu ii place sa fie ingradita in nici un fel. Barbatul Maimuta este genul de persoana careia ii place sa-i controleze pe cei din jur, iar femeia Cal nu suporta acest lucru.
     Ambii parteneri sunt amatori de aventura si se vor armoniza bine in aceasta privinta, binenteles daca vor avea puncte de vedere convergente. Nici barbatul Maimuta si nici femeia Cal nu au valori solide dupa care sa se ghideze in viata, merg la voia impulsurilor, sunt egoisti si nu prea le pasa de cei din jur, vazandu-si in primul rand de propriile lor interese, asa incat este greu de vizualizat, pe oricare dintre ei, ca membru al unei familii sau parinte responsabil.
     Femeia Cal este bun administrator financiar, insa barbatul Maimuta nu-i va permite niciodata control asupra vreunui domeniu al vietii sale, asa ca divergentele vor aparea destul de usor. Discutiile in contradictoriu se poarta pe un ton ridicat si, nu de putine ori, se finalizeaza in coada de peste, niciunul dintre parteneri neavand disponibilitate sa renunte.

Poate doar daca este vorba de parteneri cu varste ceva « mai copate », s-ar putea vorbi despre o relatie cu ceva sorti de izbanda. Odata cu trecerea timpului, Maimuta si Calul incep sa mai piarda din impulsivitate si sa resimta, mai acut, nevoia de stabilitate in viata lor.

loading...
Loading...