Compatibilitati zodii


     Exista o serie de trasaturi de caracter care ne sunt imprimate inca de la nastere si pe care le detinem, intr-o masura mai mult sau mai putin accentuata, pentru toata viata. Pornind de la aceste caracteristici, specifice nativilor fiecarei zodii in parte, se pot face predictii asupra compatibilitatii anumitor semne zodiacale. Ar fi bine de stiut, mai ales daca este vorba despre relatiile de cuplu de durata sau despre casatorie, in ce masura partenerii isi pot armoniza caracteristicile proprii, astfel incat sa poata mentine si dezvolta o relatie durabila.

     Vrei sa stii cu care dintre cele 12 semne zodiacale ai compatibilitate maxima? Sau poate esti deja implicat intr-o relatie de cuplu si iti doresti sa stii cat esti de compatibil cu partenerul tau. Verifica toate aceste lucruri, citind compatibilitatile zodiacale pentru fiecare zodie in parte. Compatibilitatea dintre zodii acum pe site-ul ezodii.com.

Barbatul taur

Zodia Taurului este guvernata de planeta Venus, planeta iubirii; asa ca, in ciuda faptului ca barbatul Taur este vazut ca un tip dur, impunator, in interior este o fire plina de compasiune, blanda, cu nevoie simple si usor de indeplinit. Nu este genul care sa caute confruntarea; dimpotriva, daca este lasat sa-si vada de ale sale, nu are nimic cu nimeni. Prefera sa isi vada de viata sa previzibila, conservatoare. Asta nu inseamna ca barbatul Taur nu este combativ; nimeni nu trebuie sa-si doreasca sa-l starneasca. Pentru ca va riposta, cu siguranta, daca cineva se ia de el; si nu va fi deloc placut, nici pentru el, nici pentru interlocutor. Fara indoiala ca nu este doar un zvon faptul ca barbatul Taur este incapatanat; tine foarte mult la parerea proprie si, daca el conidera ca are dreptate, nu se va lasa induplecat nicidecum. Este inutila orice incercare de a-l convinge sa priveasca lucruile dintr-un alt punct de vedere.

Semnul zodiacal al Taurului este un semn fix; deci si personalitatea nativilor Taur este destul de rigida. Barbatului Taur nu ii plac schimbarile bruste; uraste surprizele. Ii place sa stie ce il asteapta pentru a fi pregatit; detesta sa fie luat prin surprindere. Nu este genul care sa isi asume riscuri; prefera sa stea si sa astepte, sa vada ce se intampla, inainte de a lua o decizie. Barbatul Taur este foarte indemanatic; ii place sa repare, sa puna totul la punct. Chiar daca ii ia mai mult timp, nu se lasa pana nu gaseste o solutie potrivita problemelor cu care se confrunta. Si va face lucrurile in felul sau, chiar daca asta i-ar putea innebuni pe cei din jurul sau. Barbatul Taur nu isi iese din ritmul sau, orice ar fi!

Barbatul Taur nu este genul care sa isi arate sentimentele. Se ascunde in spatele unei masti care sugereaza stoicism si rezistenta, chiar daca, in realitate, simte intens, cu pasiune. Evident ca este afectat de esecuri, insa nu este genul care sa renunte; considera ca, daca nu reuseste de prima data, este dator sa tot incerce, pana obtine succes. Avantajul barbatului Taur este realismul sau accentuat; nu va lua decizii care sa nu fie bazate doar pe realitate. Barbatul Taur este rabdator si obsedat de munca. Nu este deranjat de faptul ca trebuie sa depuna un efort considerabil, o anumita perioada de timp, daca stie ca, dupa aceea, are asigurata rasplata. Daca isi stabileste un anumit obiectiv, va face totul pentru ca el sa fie indeplinit. Semnul zodiacal al Taurului este semn de pamant; inseamna ca barbatul Taur este atasat de tot ceea ce este fizic si material. Ii place sa se inconjoare de confort, de lucruri de calitate; este foarte cumpatat si va cauta ofertele cele mai avantajoase. Nu va face achizitii pana nu va fi sigur ca merita fiecare banut.

In mod clar, barbatul Taur este un traditionalist, conservator, un tip prudent si bine plantat cu picioarele pe pamant. Poate fi considerat un tip de scoala veche, care apreciaza manierele; iar acest comportament are sarmul sau. Este atent, pare timid si retras, insa ii place sa se si distreze, in anumite limite. Scopul sau, in viata, este sa isi asigure o existenta confortabila, sa isi gaseasca o partenera potrivita, alaturi de care sa isi cladeasca un camin confortabil. Este dispus sa faca destul de multe compromisuri si sa munceasca atat cat este nevoie, pentru a-si atinge aceste obiective.

In relatiile cu persoanele pe care nu le cunoaste este destul de rezervat. Pretuieste prietenii, cei care au rabdarea sa-l cunoasca. Este un tip pe care se poate pune baza, care va ajuta ori de cate ori va fi solicitat. Prieten nu este doar un cuvant, pentru barbatul Taur; este un agajament.

TRASATURI DE CARACTER REPREZENTATIVE ALE BARBATULUI BERBEC

Barbatul Taur este relaxat, are ritmul sau propriu. Ii place ca, la sfarsitul unei zile grele de munca, sa se relaxeze si sa se bucure de viata.

Barbatul Taur este razbunator; daca este atacat, va riposta de doua ori mai puternic. Latura sa agresva iese la iveala, de regula, doar in momentele in care este serios calcat de coada.

Barbatul Taur este independent; nu este genul care sa se bazeze pe altcineva decat pe el insusi. Prefer sa-si faca singur norocul, decat sa depinda de altii.

Barbatul Taur este om de cuvant, se tine intotdeauna de promisiunile pe care le face. De asemenea, este si foarte onest si direct, atunci cand are ceva de spus.

Barbatul Taur este incapatanat, cu siguranta; mai ales atunci cand este convins ca are dreptate, nimic si nimeni nu ii poate schimba parerea.

Barbatul Taur este dedicat; face totul pentru ca persoanele dragi din viata sa sa fie fericite. Le place ca prietenii si familia sa se simta bine si va face tot ce depinde de el pentru asta.

Barbatul Taur este ordonat; ii place sa faca lucrurile intr-o anumita ordine, intr-un ritm propriu. Uraste haosul, nu ii place sa fie luat prin surprindere. Ii place sa stie, dinainte, ce se intampla, pentru a fi pregatit.

Barbatul Taur este foarte rezistent; nu conteaza daca este trantit la pamant, mereu gaseste firta sa se ridice. Munceste din greu pentru ceea ce isi doreste si isi respecta, intotdeauna, angajamentele asumate.

PERSONALITATI REPREZENTATIVE:

- Locale: Ion Luchian, Lucian Blaga, Mihai Ralea, Mircea Djuvara, Marius Teicu, Florin Calinescu, Florin Busuioc, Miodrag Belodedici, Ion Tiriac, Anghel Iordanescu, etc.

- De pe mapamond: Dante Alighieri, Immanuel Kant, Honore de Balzac, Sigmund Freud, Karl Marx, Richard Wagner, Paul Gaugain, Tony Blair, George Clooney, Channing Tatum, David Beckham, Jack Nicholson, Jerry Seinfeld, Enrique Iglesias, Mark Zuckerberg, Stivie Wonder, Al Pacino, Pierce Brosnan, Andy Murray, Andre Agasi, Jet Li, etc.

Cele mai optimiste semne zodiacale

Unii dintre noi sunt optimisti innascuti. Fie ca este vorba despre cariera, despre romantism, despre munca sau despre relatia cu cei din jur, in general, aceste persoane nu obosesc niciodata in a vedea partea plina a paharului. Sunt cei care te sfatuiesc, cu ardoare, sa te apuci de yoga, pentru ca ei sunt, pur si simplu, extaziati de felul in care se simt dupa fiecare sedinta sau cei care iti ofera o vorba buna, pentru ca au observant ca esti intr-o dispozitie atat de proasta, in ultima vreme. Sunt persoane pe care nu le vei auzi, in nici un caz, vorbind de rau despre ceva sau cineva. Sunt foarte prompti in a aprecia la superlativ orice lucru bun din viata lor si in a da asigurari ca totul va fi bine. In vreme ce ceilalti se plang de facturi, relatii, familie sau orice altceva, atitudinea pozitiva a acestor persoane va ridica, in mod sigur, moralul, dand asigurari de faptul ca lucrurile nu sunt atat de rele, ca exista, in fiecare caz in parte, si o parte buna a lucrurilor.

Citeste mai mult ...

Cele mai comunicative semne zodiacale

De la simple idei, la discutii elaborate, noua, oamenilor, ne place sa comunicam. Astrele ne guverneaza personalitatea, intr-o masura mai mare sau mai mica. Cu siguranta, fiecare dintre noi am observat ca unii oameni din jur sunt mai comunicativi, altii mai tacuti, mai inchisi in sine. Semnele de aer – Gemenii, Balanta si Varsatorul ar putea fi, adeseori, asociate de limbajul, cu comunicarea. Comunicarea presupunea aer, deci conexiunea se poate face foarte usor; insa, in plus, comunicarea inseamna conectarea mintilor. Iata care sunt 4 dintre cele mai comunicative semne zodiacale:

Citeste mai mult ...

Compatibilitate nume

Compatibilitati zodii sau compatibilitate nume acum pe site-ul ezodii.com, intra si verifica compatibilitatea acum