Cal - Cocos

Compatibilitati Cal - Cocos Compatibilitati Cal - Cocos

     Legatura dintre Cal si Cocos incepe destul de banal, nu multi ar da sanse pentru ceea ce se intampla intre cei doi. In timp insa, se poate ajunge la o relatie speciala, cu foarte multe satisfactii.

BARBATUL CAL – FEMEIA COCOS
     Barbatul Cal este un tip energic, agitat chiar, caruia ii place foarte mult libertatea. Putine sunt lucrurile pe care pune asa mare pret, insa acesta este unul dintre cele de la care nu face rabat. Este genul care isi stabileste obiective destul de inalte si merge pana unde este nevoie pentru a si le atinge. Uneori, insa, se mai lasa dusi de val. Aparitia altor lucruri, care par mai interesante decat cele deja exsitente, complica mereu lucrurile pentru barbatul Cal, care se vede pus in postura de a nu le putea refuza. Barbatul Cal nu este foarte pasionat de detaliile problemelor in care se implica; el considera ca ansamblul, intregul, rezultatul final, acestea sunt importante. Este un tip social, caruia ii place sa se desfasoare in cadrul anturajelor sale. Este, insa, destul de nestatornic intr-o relatie, pe de o parte pentru ca isi iubeste prea mult libertatea; pe de alta parte, pentru ca niciodata nu este sigur ca a gasit ceea ce cauta.
     Femeia Cocos iubeste, de asemenea, sa fie in centrul atentiei, insa intr-o alta forma decat barbatul Cal. Femeii Cocos ii place sa fie admirata, sa epateze chiar, sa atraga atentia prin imbracaminte, comportament, etc. Pentru toate aceste extravagante, este dispusa sa cheltuie si utimul banut pe care-l are. Spre deosebire de barbatul Cal, femeia Cocos este mai orientata spre detalii. Este o persoana foarte ambitioasa, atingandu-si obiectivele prin grija pe care o acorda fiecarui detaliu.
     Barbatul Cal va aprecia multe apsecte la femeia Cocos, fapt care va contribui la consolidarea relatiei. Ii place modul in care se imbraca, uneori captand atentia prin rafinament si eleganta, admira modul in care isi urmareste si isi atinge obiectivele propuse, inteligenta sa si spiritul intreprinzator, precum si faptul ca este o tipa foarte organizata, aspect in care barbatul Cal este un dezastru, de regula. Totusi, rigurozitatea programului femeii Cocos il cam oboseste pe barbatul Cal, asa ca, din acest punct de vedere, este nevoie sa ajunga, neaparat, la un compromis. La fel si in ceea ce priveste sustinerea propriilor puncte de vedere in problemele divergente, este nevoie de stabilirea unor reguli, inca de la inceput.

BARBATUL COCOS – FEMEIA CAL
     Barbatul Cocos este putin cam rigid, tine foarte mult la propria parere si este genu care crede ca are mereu dreptate. Este o persoana foarte tipicara, are o rutina clar stabilita, de la care, cu greu, accepta sa se abata. Femeia Cal este genul ceva mai libertin, o agaseaza sa fie ingradita de programe si nu prea suporta rutina. Nu se poate spune ca nu munceste din greu, atunci cand isi propune ceva, insa are ritmul ei propriu de actiune. Si barbatul Cocos lucreaza foarte mult, insa acorda o atentie mult mai mare detaliilor, spre deosebire de femeia Cal care priveste lucrurile in ansamblul lor.
     Barbatul Cocos este perfectionist si cere foarte mult de la cei din jurul sau. Pot sa aiba multe reusite impreuna, chiar foarte multe, daca reusesc sa-si depaseasca propria incapatanare si fac compromisurile care sunt necesare.
     Barbatul Cocos este destul de derutat de modul in care actioneaza femeia Cal. Chiar daca nu este la fel de riguroasa ca el, reuseste totusi sa-si indeplineasca obiectivele propuse. Face totul in functie de propria sa intuitie, in vreme de barbatul Cocos face tot felul de analize, pentru a cunoaste cat mai bine consecintele actiunilor in care urmeaza sa se implice.
     Relatia dintre cei doi nu incepe furtunos, insa se consolideaza in timp, pe masura ce barbatul Cocos si femeia Cal incep sa se cunoasca reciproc. Ambii sunt foarte buni in ceea ce priveste finantele, asa ca posibilitatea sa apara probleme de acest gen in cuplu este redusa.

Daca partenerii sunt dispusi sa faca o serie de compromisuri, este foarte posibil ca relatia dintre ei sa aiba o evolutie deosebita, cu multe impliniri si momente reusite.

loading...
Loading...