Compatibilitati zodiacale - DRAGON

     Nativii Dragon: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036, 2048, 2060, 2072, 2084, 2096

     Cei nascuti sub semnul Dragonului au trasaturi de caracter care prezinta similaritati cu creatura fantastica de care se pomeneste in basme si povesti. Isi traiesc viata la extreme, sunt cand foarte bine, cand foarte rau, sunt predispusi la « marire si decadere ». Traiesc cu intensitate aceste perioade din viata lor, insa capata o experienta de viata pe care altii mai greu o vor capata. Aceasta experienta de viata transforma Dragonul intr-o persoana cu puternice principii morale, capabila sa faca fata deceptiilor cauzate atat de situatiile de viata, cat si de cei din jurul sau.
     Exista multe perioade in viata Dragonului in care isi poate pierde credinta, isi poate pune intrebari despre rolul sau pe acest pamant. In aceste momente au nevoie sa se redescopere pe sine, sa mediteze la ceea ce a fost, ce sunt si ce vrea sa devina. De cele mai multe ori, nativii din Dragon au capacitatea de a renaste din propria cenusa, ca pasarea Phoenix, de a reveni la suprafata mult mai puternici si mai pregatiti sa faca fata vietii.

Dragostea
     Indivizii din Dragon au tendinta de a inlatura romantismul din viata lor, cel putin pana la momentul in care se simt puternici si stapani pe ce se intampla in jurul lor. Influenta altcuiva in existenta lor, atunci cand nu sunt pregatiti, poate fi coplesitoare, o situatie careia nu simt ca ar putea sa-i faca fata cu succes. In momentul in care se simt pregatiti, Dragonii isi cauta un partener pe care sa se poata baza, studiaza, analizeaza si apoi aleg, nu se arunca niciodata impulsiv. Tinand cont ca abia dupa ce capata o anumita experienta de viata isi ingaduie sa se implice sentimental, este de inteles acest tip de atitudine plina de prudenta.

Relatii interpersonale
     Nativii Dragon cauta companie, mai mult ca de obicei, atunci cand au nevoie sa-si rezolve o serie de dileme personale. Le place sa-si petreaca timpul cu familia, cu cele mai apropiate persoane din viata sa, are nevoie sa gaseasca sprijin, se reincarca si fizic si emotional din aceste perioade petrecute cu cei dragi. Din pacate, prelungind prea mult aceste momente, se intampla sa nu mai aiba timp pentru ei insisi, pentru reflectii solitare care ii ajuta sa se remonteze si sa se autorevigoreze.

Cariera si bani
     Persoanele din zodia Dragonului au o tarie de caracter exceptionala si se ghideaza dupa credinta ca seriozitatea si perseverenta in munca trebuie sa-si arate si roadele. Asa ca tind sa munceasca pana la epuizare, punandu-si in pericol chiar propira sanatate. Se preocupa de fiecare detaliu, prefera sa faca totul singuri, fara a delega sarcini atunci cand acest lucru poate fi facut, astfel incat pericolul pentru viata si sanatatea lor nu vine din exterior, ci chiar din propria lor persoana.

Dragonul prezinta
- compatibilitate buna cu Sobolanul, Tigrul, Sarpele si
- incompatibilitate cu Dragonul, Iepurele, Cainele

Laptop Dell

Loading...