Cal - Caine

Compatibilitati Cal - Caine Compatibilitati Cal - Caine

     Relatia Cal – Caine nu este o relatie recomandata, poate fi doar o simpla prietenie, care nu se poate transforma, decat arareori si cu multe eforturi, intr-o uniune de lunga durata. Este, ce e drept, o relatie cu foarte putine certuri, deoarece Cainele este cel care lasa mult de la el, insa nu o va face la infinit si va reactiona dur daca va fi tradat.

BARBATUL CAL – FEMEIA CAINE
     Barbatul Cal este un tip usuratic, care se ghideaza foarte mult dupa propriile emotii, impulsuri. Acest fapt nu este intotdeauna gresit, deoarece barbatul Cal are, de obicei, o intuitie destul de buna. Pune multa pasiune in ceea ce face, mai ales in relatiile sentimentale, pe care le incepe cu un entuziasm si un romantism iesite din comun. Este imposibil ca partenera sa nu fie impresionata. Chiar daca barbatul Cal nu are o prea buna memorie a detaliilor, barbatul Cal se pricepe sa manevreze banii, astfel incat sa nu aiab incurcaturi din aceasta cauza. Este un tip social, caruia ii place sa petreaca si sa fie in prim plan in viata sociala.
     Femeia Caine este o tipa foarte loiala, familiei si partenerului de viata, si acelasi lucru asteapta si din partea acestuia. Se simte bine atunci cand este aproape de familie si de casa sa, singura sa preocupare fiind asigurarea sigurantei si confortului celor dragi. Barbatul Cal isi stabileste teluri inalte, pe care face tot posibilul sa le atinga; asta daca nu va gasi, intre timp, alte lucruri care sa-i distraga atentia.
     Femeia Caine prefera sa petreaca, mai degraba o seara linistita in familie, in timp ce barbatul Cal prefera sa mearga la o petrecere in care sa capteze atentia tuturor. Femeia Caine iubeste rutina, tot ceea ce este familiar si stabil, in vreme ce barbatul Cal considera ca rutina este monotona, plictisitoare.
     Femeia Caine nu este atat de atrasa de achizitii materiale. Ea considera ca exista alte chestiuni, mai importante decat o haina eleganta, o bijuterie deosebita, etc. Barbatul Cal acorda mult mai multa atentie aspectului sau exterior si modului in care se prezinta in lume, fiind si mult mai monden decat femeia Caine.
     Femeia Caine are nevoie de sprijin, mai ales in momentele tensionate, cand se simte incoltita. Barbatul Cal, insa, nu este foarte in masura sa-i ofere ceea ce-i este necesar. El este mult mai usuratic din punct de vedere sentimental si nu este capabil sa inteleaga profunzimea emotiilor femeii Caine.

BARBATUL CAINE – FEMEIA CAL
     Parteneriatul dintre barbatul Caine si femeia Cal este ceva mai susceptibil a functiona, comparativ cu relatia dintre barbatul Cal si femeia Caine, avand in vedere ca femeile sunt ceva mai maleabile si mai receptive fata de schimbare.
     In aceasta relatie, barbatul Caine este cel care lasa foarte mult de la el, este loial si foarte credincios partenerei de cuplu, reuseste sa-i castige increderea prin statornicia sentimentelor si actiunilor sale. Se stie ca principala dorinta a barbatului Caine este aceea de a-si proteja familia si de a-i asigura confortul si cele necesare vietii de zi cu zi. Si femeia Cal este dispusa sa munceasca din greu pentru atingerea obiectivelor sale, insa, uneori, acestea sunt cam egoiste. In timp ce barbatul Caine se simte bine intr-un mediu stabil, femeia Cal va fi cea care va condimenta relatia, va aduce putina varietate in viata de cuplu. Barbatul Caine nu refuza, singura conditie fiind sa nu fie luat prin surprindere, pentru ca uraste surprizele.
     Faptul ca barbatul Caine este atat de statornic si un partener de nadejde o constientizeaza mai mult pe partenera sa Cal, care devine mai responsabila, daca are sentimente puternice pentru el si isi doreste cu seriozitate o relatie de cuplu.

Divergentele de caracter pot fi, cu greu, aplanate. Calul si Cainele sunt firi destul de diferite si, numai timpul, rabdarea si cunoasterea foarte buna a partenerului pot favoriza o relatie normala, de lunga durata, intre cei doi.

loading...
Loading...