Compatibilitati zodiacale - CAL

     Nativii Cal: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038, 2050, 2062, 2074, 2086, 2098

     Persoanele nascute sub semnul Calului sunt firi foarte flexibile, in sensul ca asculta si accepta destul de usor parerile celorlalti, sunt diplomati in discutii si nu combat cu vehementa ideile exprimate in prezenta lor. Ceva mai fermi sunt atunci cand vine vorba de a-si exprima si chiar impune propriile idei. Le place sa vorbeasca deschis, fara ocolisuri, despre chestiunile care ii privesc personal. Nu le plac ascunzisurile si nu practica diversiunea, nici nu o accepta. Chiar daca sunt directi, incerca, pe cat posibil, sa evite conflictele, desi uneori acestea nu pot fi evitate. Sunt perceputi ca fiind contradictorii, de catre cei din jur, insa asta ii fascineaza pe unii, care chiar incearca sa-i descifreze.
     Nativul Cal da bine in public, ii place sa fie vazut intr-o lumina pozitiva, de aceea nu-i este greu sa socializeze si sa cunoasca oameni noi. Face bine atunci cand poate, ceea ce ii ofera multa satisfactie. Are capacitatea de a rezolva conflicte, astfel incat poate lucra, cu succes in medierea situatiilor conflictuale sau chiar in diplomatie. Ajunge sa fie foarte apreciat in societate si, desi nu isi doreste in mod special sa ajunga bogat, reuseste sa-si faureasca un confort mai mult decat suficient, beneficiind de sprijinul prietenilor si apropiatilor.

Dragostea
     Cei nascuti sub semnul Calului prefera sa astepte dragostea sa vina la ei, decat sa plece ei in cautarea acesteia. Avand in vedere ca nu au prea muti dusmani si ca beneficiaza de apreciere din partea cercului de prieteni, au destule oportunitati de a cunoaste viitoare posibile partenere. In relatie, nativul Cal nu ia initiativa, ci adopta, mai degraba, un rol pasiv, asteptand ca celalalt sa faca prima miscare, in functie de care va actiona si el.

Relatiile interpersonale
     Calul este genul care, intr-o prima faza, sta pe margine si priveste. Pentru el, prima impresie este foarte importanta; in functie de aceasta isi calibreaza modul de a se comporta si a actiona. Daca ii place o anumita persoana, va adopta o atitudine incantatoare, amabila, atractiva, initiind sau sustinand conversatii exceptionale. Pe de alta parte, daca persoana din fata nu ii este agreabila, nativul Cal nu va face efortul de a prelungi compania, cautand, cu diplomatie si eleganta, calea care sa-l scoata din situatia nedorita.

Cariera
     Ascensiunea in cariera se datoreaza relatiilor interpersonale si modului in care nativul Cal stie sa se faca placut celor din jurul sau. Este adept al economiilor, pune deoparte pentru zile mai putin fericite, chiar si in cazurile in care nu castiga foarte mult. Nu-si refuza mici placeri ale vietii, dar nici nu se avanta in cheltuieli fara rost. Chibzuinta il face sa ajunga la un confort pe care il poate mentine, fara probleme, o perioada foarte indelungata, chiar toata viata.

Calul prezinta
- compatibilitate buna cu Tigrul, Capra, Cocosul, Mistretul si
- incompatibilitate cu Sobolanul, Bivolul, Iepurele, Sarpele

Laptop Dell

Loading...