Compatibilitati zodiacale - zodiacul chinezesc

     Semnele zodiacale ale zodiacului chinezesc evidentiaza o serie trasaturi de personalitate care caracterizeaza, in general, indivizii nascuti in perioadele temporale indicate. Desi dezvoltarea, evolutia individuala primeaza, exista o serie de limitari, de caracteristici specifice fiecarei zodii, care, fie nu pot fi deloc depasite, fie necesita numeorase compromisuri pentru a fi surclasate.
     Pornind de la aceste caracteristici, se poate afirma ca exista sau nu posibilitati de compatibilizare a doi nativi apartinand fie aceleasi zodii, fie unor zodii diferite. Este important ca, la inceput de drum, sa se cunoasca anumite aspecte legate de trasaturile de personalitate ale partenerului, astfel incat sa se poata aprecia daca exista sau nu posibilitatea de armonizare, de dezvoltare a unei legaturi durabile.
     Daca doriti sa descoperiti posibilitatile de compatibilizare cu partenerului dumneavoastra sau doriti sa va gasiti un partener cat mai compatibil, va invitam sa studiati informatiile de mai jos.
Laptop Dell

loading...
Loading...