Compatibilitati zodiacale - MISTRET

     Nativii Mistret: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043, 2055, 2067, 2079, 2091, 2103

     Cei nascuti in zodia Mistretului sunt persoane gentile, cu o atitudine destul de placuta pentru cei din jur. Nu ii deranjeaza sa fie in compania apropiatilor, prietenilor, dar au si momente in care-si doresc sa fie singuri, pentru a-si organiza gandurile, prioritatile, pentru a lua decizii in ceea ce priveste chestiunile importante ale vietii sale. Reusind sa separe viata personala de cea sociala, colectivul de propria persoana, ajunge sa fie foarte potrivit pentru functii de conducere, care solicita o concentrare deosebita prin nivelul de responsabilitate detinut. Eforturile pe care trebuie sa le faca nu sunt, insa, minore.
     Sunt parteneri de conversatie placuti, stiu sa-si adapteze discursul in functie de persoana careia i se adreseaza si sa obtina avantaje maxime din discutiile purtate. Mistretii stiu sa traga invatamintele necesare din toate evenimentele vietii lor si rar vor repeta greseli ale trecutului. Sunt foarte focusati pe obiective, astfel incat putine sunt lucrurile care-i pot impedica sa-si duca intreprinderile la bun sfarsit.

Dragoste
     Nativii Mistreti sunt foarte devotati in relatia de cuplu, isi respecta foarte mult partenerul si incearca sa-i ofere cat mai multe momente de bucurie, de implinire. Nu isi doresc in mod special rolul de lider in relatie, insa nu au nici o problema in a si-l asuma, daca situatia o cere. Pot foarte bine, de asemenea, sa isi urmeze partenerul, fara a avea resentimente sau frustrari din acest punct de vedere. Sentimentele existente intre ei sunt deosebit de importante.

Relatii interpersonale
     In interactiunile cu cei din afara cercului familial, Mistretul nu mai este la fel de docil. Dimpotriva, va incerca mereu sa se situeze pe pozitie de lider , sa-si impuna punctele de vedere. Asculta pe cei din jur, dar tind sa-si impuna propriul punct de vedere, din fericire destul de adaptabil, in functie de imprejurari. Cauta sa obtina avantaje maxime din interactiunile sociale – relatii care sa-i ajute in ascensiunea profesionala si personala.

Cariera si bani
Mistretii sunt persoane care isi doresc o cariera intr-o functie cat mai inalta, conform competentelor pe care le detin; in consecinta, isi vor concentra eforturile pentru a-si facilita ascensiunea pana la pozitia maxima posibila. Ajuns in pozitia pe care si-o doreste, Mistretul va avea grija sa-si consolideze pozitia nu prin autoritarism si rigiditate, ci prin flexibilitate, prin mentinerea unei ordini bine cunoscute de subordonati si prin facilitarea comunicarii cu acestia. Este perfect constient ca, daca subordonatii sunt multumiti, vor munci mult mai bine, iar pozitia sa va fi securizata, avantajele financiare venind, in aceste conditii, de la sine.

Mistretul prezinta
- compatibilitate buna cu Tigrul, Capra, Maimuta
- incompatibilitate cu Sobolanul, Iepurele, Cocosul, Mistretul

Laptop Dell

Loading...