Tigru - Cal

Compatibilitati Tigru - Cal Compatibilitati Tigru - Cal

     Relatia dintre Tigru si Cal este o adevarata uniune spirituala, o uniune a mintilor. Conversatia curge usor, inclusiv pe parcursul interludiilor pline de pasiune. Punctele de vedere sunt flexibile, adaptabile, mai ales din partea Calului, insa nici acesta nu va face rabat atunci cand vine vorba de subiecte asupra carora acesta are cunostinte exacte. Responsabilitatile se impart de comun acord, iar castigurile financiare se datoreaza inventivitatii si productivitatii.

BARBATUL TIGRU – FEMEIA CAL
     Femeia Cal este foarte energica, agitata, ca si animalul care da numele zodiei, gata sa o ia la galop in orice moment. Este impulsiva, nu se gadeste de doua ori atunci cand considera ca in fata are o oportunitate importanta. Este pacat ca nu are rabdarea de a finaliza tot ceea ce incepe, pentru ca ar avea un mare castig din asta. Dar, este clar ca nimeni nu poate face totul si femeia Cal trebuie sa inteleaga acest lucru. Barbatul Tigru apreciaza foarte mult energia femeii Cal, se molipseste rapid si apreciaza extrem de mult entuziasmul acesteia pentru nou, pentru aventura. Ambilor parteneri le place spontaneitatea, desi nu intotdeauna acest lucru le aduce castig. Ba dimpotriva, uneori au de-a face cu cele mai negative consecinte. Nu le plac planificarile, nu prea respecta programul, mai ales daca acesta este impus. De aceea se descurca mai bine in activitati independente, decat la locuri de munca cu program fix si reguli stricte.
     Atat barbatul Tigru, cat si femeia Cal sunt condusi de propriile emotii, nu de logica. Cu siguranta, primele lor intalniri vor fi extrem de pasionale, iar inceputul relatiei lor, ca-n filmele de dragoste. Nici unul dintre parteneri nu este, insa, suficient de rabdator din fire, ambii isi pierd foarte repede interesul, atata timp cat ceea ce-si doresc nu mai reprezinta o provocare pentru ei, tind sa-si concentreze atentia spre alte demersuri, inclusiv spre alta relatie. Din aceasta cauza, este destul de riscant de prezis cum va evolua relatia dintre barbatul Tigru si femeia Cal.
     Femeia Cal este versatila, ii place sa flirteze, in timp ce barbatul Tigru dezvolta, in aceste conditii, tendinte posesive, gelozie. Numai in cazul in care femeia Cal se angajeaza cu toata seriozitatea in relatia cu barbatul Tigru, iar acesta este, la randul sau, disponibil, lucrurile pot merge bine.

BARBATUL CAL – FEMEIA TIGRU
     Barbatul Cal este ca si animalul care a dat numele zodiei. Nelinistit, agitat, mereu gata de galop, mereu pregatit sa alerge de la un lucru la altul, de la o activitate la alta, de la o persoana la alta. Acesta este principalul punct negativ al personalitatii barbatului Cal – nestatornicia. Atentia sa poate fi captata foarte usor, insa foarte greu se poate mentine. Femeia Tigru este o femeie puternica, insa este foarte posesiva, geloasa chiar, si nu suporta sa fie inselata, fapt foarte posibil in relatia cu barbatul Cal. In aceste conditii, este si foarte razbunatoare, ceea ce are un impact negativ asupra relatiei dintre ei. Este putin probabil ca, dupa iesirea dintr-o relatie sentimentala, barbatul Cal si femeia Tigru sa poata ramane prieteni.
     Ca si femeii Tigru, si barbatului Cal ii place sa fie in centrul atentiei. Ca si cuplu, sunt foarte apreciati de anturaj, par sa se inteleaga destul de bine. Si asa si este, daca reusesc sa impuna limitele necesare si sa le si respecte. Reactiile emotionale foarte puternice, hotararile luate sub impulsul momentului nu sunt deloc benefice, pericolul aparitiei unui dezastru fiind iminent.
     Femeia Tigru are un magnetism aparte, care reuseste sa capteze, inca de la inceput atentia barbatului Cal. Problema este data de lipsa de concentrare a acestuia, de faptul ca isi pierde foarte repede interesul si rabdarea. Femeia Tigru se implica in cauze umanitare, este mai rebela din fire, nu prea accepta reguli, ca si barbatul Cal de altfel, spirit liber si neingradit. Femeia Tigru are nevoie de mare sprijin in momentele dificile, ceea ce barbatul cal nu-i poate oferi intotdeauna.

In relatia dintre Cal si Tigru nu lipseste niciodata distractia, dar nici senzualitatea, pasiunea. Tigrul are atractivitatea sa, magnetismul sau si, daca reuseste sa capteze interesul Calului, sa-l fidelizeze, relatia dintre ei poate fi extrem de fericita.

loading...
Loading...