Sobolan - Cal

Compatibilitati Sobolan - Cal Compatibilitati Sobolan - Cal

     Si Sobolanul si Calul sunt persoane agradabile, placute, insa fiecare in felul sau propriu, neputand ajunge, din pacate, la armonie. Calul este o persoana destul de incapatanata, care nu-si deschide usor urechile la sfaturile si sprijinul pe care Sobolanul le poate acorda. E drept ca pasiunea nu lipseste din relatia Sobolan – Cal, insa mai departe de aceasta, lucrurile devin extrem de complicate.

BARBATUL SOBOLAN – FEMEIA CAL
     Barbatul Sobolan se descurca foarte bine in public, este sociabil si placut in cercurile sociale. Nu are nevoie sa faca eforturi pentru a fi in centrul atentiei, avand o prezenta si un simt al umorului care, oricum, atrag privirile. Emotiile insa si le tine pentru el, cu greu se destainuie. Femeia Cal, pe de alta parte, si-ar scrie pe frunte tot ceea ce simte.
     Barbatul Sobolan este foarte diplomat, in timp ce femeia Cal este atat de directa, duce atat de departe conceptul de onestitate, incat ajunge sa jigneasca. Barbatul Sobolan este precaut in decizii si prefera sa aiba mereu un plan de rezerva, in vreme ce femeia Cal prefera sa lase totul balta si sa porneasca la galop, cu parul in vint, ori de cate ori inima i-o cere. Aceasta tendinta a femeii Cal de a-si urma mereu impulsurile inimii face din ea un risc prea mare in ceea ce-l priveste pe barbatul Sobolan, caruia ii displace total sa nu aiba control asupra situatiei.
     In vremuri de criza, barbatul Sobolan isi pastreaza foarte bine calmul, astfel incat, lucid fiind, reuseste sa gaseasca foarte rapid solutia iesirii din impas, daca aceasta exista. Este o calitate extrem de valoroasa si poate fi un sprijin de nadejde, mai ales pentru familie si cei foarte apropiati, pe care ii protejeaza chiar cu pretul vietii. Pe de alta parte, femeia Cal este volatila, daca isi doreste ceva, va obtine, fara sa tina seama daca raneste pe cineva, inclusiv pe cei apropiati.

BARBATUL CAL – FEMEIA SOBOLAN
     Barbatul Cal are un entuziasm iesit din comun, se arunca fara sa gandeasca prea mult in diverse evenimente pe care viata i le scoate in cale, inclusiv in relatiile sentimentale. In acest context, nu are timp sa sesizeze detaliile, ci poate sa vada doar imaginea de ansamblu, insa si aceea destul de alterata. Femeia Sobolan este perseverenta, foarte muncitoare, ba chiar incearca sa faca mai multe deodata, tocmai pentru a-si indeplini mai multe din obiectivele propuse. Este drept ca, in multe cazuri, nu reuseste sa faca decat foarte putin asa cum si-ar fi dorit. Barbatul Cal, insa, daca nu vrea sa faca un anumit lucru, nici macar nu incearca, si-l scoate total din minte, indiferent de importanta demersului respectiv.
     Barbatul Cal este iubitor de aventura, de calatorii, de distractie si isi doreste un partener asemenea lui. Femeia Sobolan este, si ea, dornica de a se afirma in cercurile sociale, insa pentru ea, familia este pe primul plan si daca familia are nevoie de ea, nu va ezita sa abandoneze orice alteceva. Barbatul Cal este nestatornic si nu isi calca peste ceea ce doreste sa faca pentru nimic in lume. Cu greu poate fi determinat sa renunte si nu prea te poti baza pe el si pe cuvantul sau.
     Faptul ca barbatul Cal se implica in anumite proiecte, actiuni, sub impulsul momentului, fara a se gandi foarte mult la consecintele ce pot sa apara, o scoate din minti pe femeia Sobolan, careia ii place sa aiba control asupra evenimentelor, sa fie mereu pregatita, ba chiar sa aiba si un plan B, in cazul in care planul A nu functioneaza.
     Pentru barbatul Cal, prezenta femeii Sobolan in viata sa este benefica, pentru ca flerul sau innacut pentru depistarea situatiilor problema il va salva de la multe dificultati. Insa, in momentul in care, actiunile barbatului Cal perturba prea mult linistea femeii Sobolan, aceasta va reactiona, cu siguranta.

Relatia dintre Sobolan si Cal nu este deloc una fericita, lipsindu-i stabilitatea si fiindu-i necesara o cantitate foarte mare de compromisuri pentru a functiona.

loading...
Loading...