Horoscop chinezesc pentru anual 2023

Zodiacul pentru sobolan anual

Sobolan

     Sobolanii sunt maestri ai flexibilitatii, ai adaptabilitatii la conditiile in care traiesc. Aceasta calitate va fi foarte importanta pentru nativul Sobolan in anul Sobolanului. Cele doua semne zodiacale nu sunt deloc prietenoase unul cu celalalt, dar asta nu inseamna imediat razboi intre ele.

Citeste mai mult ...
Zodiacul pentru bivol anual

Bivol

     In anul Sobolanului, nativul Bivol nu-si va pierde timpul cu subiecte absurde si romantisme fara sens. Bivolii sunt invatati sa mearga direct la tinta, sa-si urmareasca obiectivele cu asiduitate. Pe de alta parte, va place enorm confortul, apreciati un vin bun si atmosfera placuta a casei voastre, pe care ati face totul sa o obtineti si sa o metineti. Prea mult realism ar putea speria pe multi dintre cei care ar incerca sa se apropie de voi.

Citeste mai mult ...
Zodiacul pentru tigru anual

zodia Tigru

     Pentru voi, nativii Tigru, anul 2023 promite sa fie unul productiv si plin de pasiune, asa ca timpul nu va trece in zadar. Si va trece atat de repede, atat de plin de evenimente, incat nici nu va veti da seama cand va veni finalul anului. Veti fi mult mai focusati pe obiective, veti fi mai constienti de cunostintele si abilitatile de care dispuneti, de greselile pe care le-ati facut in trecut si de masurile pe care trebuie sa le luati pentru a nu le mai repeta. In acest fel, veti reusi sa faceti schimbarile necesare pentru a deveni mai buni, din toate punctele de vedere. Multe dintre obiectivele anului 2022, ramase nefinalizate, isi vor gasi materializare in 2023. Acest lucru va va face extrem de fericiti si va va creste increderea in propriile forte.

Citeste mai mult ...
Zodiacul pentru iepure anual

Iepure

     Gandindu-ne la o asociere intre un element de foc si unul de lemn, putem sa ne imaginam un foc arzator. In teorie, anul Sobolanului ar trebui sa fie pentru Iepure un an dinamic si de succes. In realitate, lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Iepurele trebuie sa munceasca mult pentru a strange lemnul necesar unui foc bun, care sa arda cu putere. Pentru acele persoane pentru care succesul in viata este o chestiune extrem de importanta, dificultatile pe care le vor intalni anul acesta vor face parte din provocarile vietii si nu se vor da inapoi de la nimic. Cei care sunt, insa, multumiti cu starea actuala de lucruri, ar fi bine sa se retraga intr-un colt, unde sa astepte linistiti vremuri mai bune.

Citeste mai mult ...
Zodiacul pentru dragon anual

Dragon

     Este bine sa ascultati de vocea voastra interioara pentru a va atinge obiectivele. Sobolanul si Dragonul sunt doua semne zodiacale puternice, fiecare in felul sau. Sub semnul Sobolanului, veti tinde sa oscilati intre extreme: fie va focusati, va concentrati puternic pe obiective, fie tindeti sa fugiti de responsabilitati, atunci cand simtiti ca nu mai faceti fata. Cel mai bine ar fi sa lasati mandria la o parte si, atunci cand se impune, sa cautati sfatul experitilor, a celor cu expertiza in chestiunea care va solicita. Este calea cea mai usora si care va poate scoate onorabil dintr-o incurcatura.

Citeste mai mult ...
Zodiacul pentru sarpe anual

zodia Sarpe

     Sarpele este, fara indoiala, unul dintre cele mai misterioase semne din zodiacul chinezesc. Cu atat mai mult in anul Sobolanului de Foc, cand motivele, dispozitiile si scopurile voastre vor fi foarte greu de descifrat, iar cei din jurul vostru vor trebui sa se obisnuiasca sa fie luati mereu prin surprindere. Putini vor fi cei care vor putea sa se adapteze ambiguitatii personalitatii voastre. Exista si un mare avantaj in toate acestea. Nu vor fi multi cei care sa va influenteze viata, asa ca veti fi liberi sa actionati asa cum veti crede de cuviinta. Va trebui sa ganditi bine fiecare pas, insa contextul astral este de partea voastra, asa ca posbilitatile de a gresi sunt destul de reduse.

Citeste mai mult ...
Zodiacul pentru cal anual

Cal

     Anul Sobolanului va fi favorabil voua, nativilor zodiei Cal. Forte celeste va usureaza drumul catre relatii armonioase pe parcursul anului, catre folosirea timpului si a resurselor pentru refecerea lucrurilor ce nu merg bine in viata voastra. Evitati vampirii energetici, acele persoane care v-ar putea afecta cu negativismul lor, cu reticenta lor de a vedea lumina, partea plina a paharului, in loc de cea goala.

Citeste mai mult ...
Zodiacul pentru capra anual

Capra

     Anul Sobolanului va fi un an ambiguu, incalcit, pentru voi, cei nascuti sub semnul Caprei. Unii ar spune ca este o perioada de tulburari, de schimbari, de incercari, altii, ca este o perioada in care se poate intari caracterul prin diverse provocari. Depinde de vizuinea fiecaruia asupra vietii si asupra lumii inconjuratoare. In anul Maimutei, natura voastra egoista va fi scoasa la suprafata si va va amagi cu iluzia unui succes cladit, nu intotdeauna, doar pe eforturile voastre. Nerecunoasterea meritelor celorlalti va poate aduce, in prima faza, castiguri, insa pierderile pe termen lung vor fi incontestabil mai mari.

Citeste mai mult ...
Zodiacul pentru maimuta anual

Maimuta

     Anul Sobolanului va va fi foarte favorabil voua, nativilor nascuti sub acest semn zodiacal. Veti avea libertate de miscare, ceea ce pentru voi este un lucru incredibil de multumitor. Pana si greselile facute vor avea un impact mult amortizat de imprejurari. Nu prea sunteti intelesi de cei din jur, care sunt nedumeriti de motivatiile care va imping mereu spre noi si noi aventuri. Cei care va cunosc mai bine stiu deja ca, pur si simplu, asa sunteti voi. Din pacate, aceasta fire aventuriera a voastra poate constitui un obstacol major in calea evolutiei voastre, atat in plan profesional, cat si in plan personal.

Citeste mai mult ...
Zodiacul pentru cocos anual

Cocos

     Anul Sobolanului nu va fi unul foarte linistit pentru voi, nativii Cocos. Animalul patron al acestui an nu este malitios sau insetat de sange, dar este foarte nesabuit. Nu urmareste Cocosul pentru ca vrea neaparat sa-I faca rau, ci se distreaza pe seama sa, ii place sa-l sacaie. Cocosul se va enerva si va incerca sa atace cu toate fortele sale. Numai ca, uneori, isi va consuma energiile intr-un mod inutil, deoarece nu va reusi sa faca nimic contra Maimutei, care-i rade-n nas din inaltimea copacului in care s-a catarat. Este o figura de stil, insa ilustreaza cum nu se poate mai bine situatia voastra din acest an. Nu ar trebui sa va agitati degeaba, numai dintr-un impuls nu foarte bine gandit, ci sa va chibzuiti cu intelepciune eforturile.

Citeste mai mult ...
Zodiacul pentru caine anual

Caine

     Anul Sobolanului va schimba aproape radical comportamentul cainelui. Loialitatea sa cunoascuta se va transforma, sub influenta Maimutei, animal voluntar si obisnuit sa faca exact ceea ce-si doreste, intr-un oarecare egoism. Chiar daca unele reminescente vor mai exista, Cainele va incepe sa se mai gandeasca si la el in acest an, ceea ce nu este tocami un lucru rau. Important este sa nu se duca la extreme aceasta tendinta.

Citeste mai mult ...
Zodiacul pentru mistret anual

Mistre

     In anul Sobolanului, hroscopul chinezesc nu are nici un sfat special pentru voi, nativii Mistret. Maimuta traieste in paduri, in inalimile copacilor, in vreme ce Mistretul traieste pe pamant, avand cu totul alte interese fata de Maimuta. Anul Maimutei nu va avea impact semnificativ asupra vietii voastre. Puteti sa va continuati planurile, asa cum le-ati stabilit, pentru ca nu veti intalni obstacole semnificative in cale. Veti beneficia de libertate de miscare, nu veti fi ingraditi de nici un fel de constrangeri serioase. Veti avea posibilitatea sa invingeti provocarile vietii cu optimism si incredere in sine.

Citeste mai mult ...
loading...
Loading...