Compatibilitati zodiacale - TIGRU

     Nativii Tigru:1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034, 2046, 2058, 2070, 2082, 2094

     Doar numele animalului, tigru, spune multe despre caracterul acestor persoane. Pe de o parte, nativul Tigru este puternic, da impresie de stabilitate, insa, pe de alta parte, prezinta o sensibilitate emotionala deosebita si ii este foarte greu sa-si exprime sentimentele si sa se elibereze astfel de stres. Sunt si foarte impulsivi si, din pacate, uneori cauzeaza scene, cu modul in care se comporta. Sunt mereu in cautare de noi experiente, de noi orizonturi, lucru care ii insufleteste si le anima viata. Cand sunt intr-o astfel de pasa sunt extrem de agreabili si placuti celor din jur.
     Interactiunile cu cei din jur sunt coordonate in vederea depistarii oportunitatilor de aventura, de divertisent, de varietate. Monotonia li se pare insuportabila, nu-si doresc deloc o astfel de viata, plina de constrangeri. De aceea le este si foarte greu sa-si asume responsabilitatea unei relatii, a unui mariaj. Isi exprima cu foarte mare greutate sentimentele, astfel incat cei din jur au senzatia ca niciodata nu-i cunoasc destul. Uneori aura de mister ii prinde, alteori, poate surprinde neplacut pe cei care-i sunt aproape. Tigrul trebuie sa fie mai atent la modul cum se comporta si cum este perceput de ceilalti.

Dragoste
     Chiar daca atitudinea Tigrului poate fi catalogata, uneori, ca agresiva, de fapt este vorba despre pasiunea care nu poate fi exprimata asa cum si-ar dori. Tot ceea ce Tigrul simte, simte intr-o forma mult amplificata, la intensitate maxima, asa incat pana si el este speriat de acest lucru. Din pacate, de multe ori, nativul Tigru actioneaza impulsiv, incepe rapid o relatie, dar tot la fel de rapid si brutal o finalizeaza, daca nu intrevede rezultatele pe care si le-ar dori.

Relatii interpersonale
     In relatiile cu prietenii, cu partenerii de afaceri sau colegii de munca, Tigrul isi doreste sa castige respect printr-o atitudine implicata, prin munca si perseverenta. Le place sa cunoasca persoane noi, sa-si largeasca cercul de cunostinte si prieteni si, de cele mai multe ori, sunt foarte apreciati in cercurile sociale in care isi fac aparitia.

Cariera si bani
     Nativii Tigru sunt inventivi, cauta mereu noi posibilitati de a-si diversifica activitatile, dar si veniturile ; sunt, pe de alta parte, si oportunisti, nu scapa nici o ocazie favorabila. Isi doresc mereu sa se autodepaseasca, sa fie tot mai buni, astfel incat sa faca fata cu succes innoirilor din domeniu si sa fie mereu apreciati pentru prestatia lor. Sunt ambitiosi si isi doresc o cariera de succes, asa ca se vor pregati si vor munci mult pentru a-si indeplini obiectivele profesionale pe care si le-au propus.

Tigrul prezinta
- compatibilitate buna cu Dragonul, Calul, Cainele, Mistretul si
- incompatibilitate cu Sobolanul, Bivolul, Sarpele

Laptop Dell

Loading...