Cal - Cal

Compatibilitati Cal - Cal Compatibilitati Cal - Cal

     Relatia Cal – Cal este o relatie cu mult potential, intre doi oameni plini de energie, care iubesc viata si dragostea. Caii sunt intelectuali, pasionali, au mult bun gust si se armonizeaza in mod fericit, astfel incat sa faca o eventuala relatie de cuplu sa mearga in directia corecta.
     Caii sunt agitati, nelinistiti, gata oricand sa galopeze spre noi orizonturi, trec dela un interes la altul, in functie de importanta pe care le-o acorda. Mintea lor este foarte rapida si nu vor sta pe ganduri foarte mult pana sa puna in aplicare ceea ce gandesc. Sunt impulsivi si incapatanati si, mai mult decat orice, isi iubesc libertatea.
     Nativii Cal sunt foarte tensionati, uneori au probleme cu somnul. Mintea si trupul lor sunt permanet in alerta. Pot sa petreaca pana in zori si apoi sa mearga la munca si sa munceasca din greu o zi intreaga. Binenteles ca, o astfel de atitudine, repetata, poate fi foarte nociva pentru sanatatea lor. Calul nu este un om al planurilor, nu-si face planificari pentru ca ar fi o pierdere de vreme. Insa, Calul lucreaza in felul sau propriu si va face tot ceea ce trebuie pentru a face treaba in care s-a implicat.
     In dragoste, Calul este impulsiv, pasional, un iubit extrem de romatic si entuziast. Totusi, este destul de riscat faptul ca nativul Cal se implica intr-o relatie fara a cunoaste foarte bine partenerul, fara a fi sigur nici de propriile sentimente, nici de sentimentele celuilalt. Riscul de a fi ranit este foarte mare. De cele mai multe ori, Calul considera ca a gasit deja persoana cu care sa-si poata petrece restul vietii, insa, dupa o vreme, este foarte posibil ca interesul sa se diminueze si magia sa dispara.
     Chiar daca nativii Cal nu sunt foarte statornici in dragoste, un cuplu format din parteneri apartinand acestei zodii este foarte posibil sa functioneze destul de bine. Ambii parteneri sunt iubitori de aventura, le place sa calatoreasca si vor cheltui multe resurse in acest scop. Nativii Cal nu sunt firi posesive, geloase, au nevoie si acorda partenerului spatiul de respiro necesar. Trec destul de usor peste o eventuala tradare, mai ales din cauza faptului ca implicarea lor in relatie, desi pare foarte puternica, in realitate poate fi foarte superficiala. Exista si cazuri in care se accepta relatii extracuplu, trecatoare,in masura in care acesta acceptare este de ambele parti. Relatiile la distanta intre doi Cai sunt absolut perfecte, fiecare partener avand suficient spatiu liber, dar si o relatie care nu inseamna control permanent si poate nici foarte multa responsabilitate.
     Calul nu este un tip domestic. Considera ca sarcinile de acest gen ii ingradesc libertatea de miscare si il impedica sa aiba timp de lucruri cu-adevarat importante. Rutina il enerveaza la culme, iar montotonia in viata sa il scoate, pur si simplu, din minti. In viata de familie, acest aspect al vietii casnice este un subiect spinos, intotdeauna generator de divergente. Mediul si modul in care Cailor le place sa traiasca nu este foarte propice pentru cresterea copiilor. Pentru aceasta este nevoie de organizare, de rigurozitate, de angajamente mult mai ferme decat sunt Caii dornici sa-si asume. Un cuplu format din doi Cai ar face mai bine sa ramana fara copii, pornind de la considerentele exprimate mai sus.

Se poate spune, fara a gresi foarte mult, ca nativii Cal sunt destul de superficiali, atat in ceea ce priveste modul de abordare a vietii de zi cu zi, cat si in ceea ce priveste atitudinea fata de implicarea intr-o relatie sentimentala serioasa.

loading...
Loading...