Iepure - Cal

Compatibilitati Iepure - Cal Compatibilitati Iepure - Cal

     Relatia dintre Iepure si Cal este o potentiala relatie cu nabadai. In primul rand, linistea dupa care tanjeste atat de mult Iepurele este putin probabila in aceasta relatie. Calul nu poate fi ingradit, este mereu gata sa galopeze, are un temperament agitat, care-l face pe Iepure sa simta neliniste si anxietate, ceea ce el uraste din tot sufletul. Si pasiunea ruleaza la viteze diferite pentru fiecare, asa ca sansele ca o relatie intre cei doi sa functioneze sunt destul de scazute.

BARBATUL IEPURE – FEMEIA CAL
     Femeia Cal este o fire impulsiva, care ia decizii sub impulsul momentului, care se avanta intr-o actiune numai si numai pentru ca este interesanta, incitanta. Si in relatia de cuplu este la fel de impulsiva, isi copleseste partenerul Iepure cu tot felul de atentii, cu romantismul si pasiunea sa, insa isi pierde interesul destul de repede si alearga spre noi orizonturi. Ar avea nevoie de un partener ca barbatul Iepure, care sa o spirjine in a lua decizii mai mult sub influenta ratiunii si mai putin sub impulsul momentului.
     Spre deosebire de barbatul Iepure care este pesimist, temator, care-si ia toate masurile de percautie inainte de a face ceva, femeia Cal este curajoasa, optimista, mereu isi spune ca nu i se poate intampla nimic foarte rau. Aceasta indrazneala a sa este foarte atractiva pentru barbatul Iepure, aproape contagioasa. Totusi, barbatul Iepure ar putea fi realmente speriat de modul in care femeia Cal se arunca in anumite intreprinderi, fara a lua in considerare riscurile ce ar putea sa apara. Este foare posibil ca barbatul Iepure sa o considere pe femeia Cal prea putin demna de incredere din acest punct de vedere.
     Daca relatia intre Iepure si Cal decurge cat de cat bine, barbatul Iepure se va bucura de suport important din partea femeii Cal, care ii poate domoli anxietatea in perioade de tensiune. Va fi o influenta extrem de benefica, calmanta, asupra vietii barbatului Iepure in momente de grea cumpana.

BARBATUL CAL – FEMEIA IEPURE
     Barbatul Cal este plin de viata, de vitalitate, de entuziasm. Daca isi propune ceva, va face totul pentru a-si atinge abiectivele, chiar daca nu este genul care sa analizeze foarte bine consecintele, urmarile a ceea ce face. Pe unii, o atitudine atat de optimista, de deschisa asupra vietii ii poate inspira, ii poate contamina. Totusi, pentru femeia Iepure, acest curaj, nebunesc uneori, al barbatului Cal este, pe de o parte, atractiv, dar pe de alta parte foarte ingrijorator.
     Pe de alta parte, firea barbatului Cal este destul de nestatornica, la fel ca si animalul, barbatul Cal are nevoie, macar din cand in cand, sa galopeze, sa evadeze spre alte zari. Si din punct de vedere emotional, barbatul Cal este destul de labil. Isi pune sentimentele pe tapet, ceea ce este absolut de neinteles pentru femeia Iepure, care nu intelege de ce toata lumea trebuie sa stie ce sentimentele o incearca. Barbatul Cal este onest din fire, foarte direct, insa, uneori, aceasta onestitate poate fi jignitoare la adresa partenerei, Iepure, genul destul de sensibil si usor de ranit.
     Un plus in favoarea acestei relatii este faptul ca barbatul Cal este foarte intuitiv, asa ca isi da singur seama atunci cand este pe punctul de a depasi anumite limite. Daca are sentimente puternice pentru femeia Iepure, isi va suprima anumite porniri si va respecta limitele impuse de firea acesteia. Ii va fi sprijin de nadejde in perioadele dificile, cand femeia Iepure are mare nevoie de spirijin, ba chiar va fi cel care o va ajuta sa iasa din starea de anxietate si labilitate emotionala. Femeia Iepure are nevoie sa se simta protejata, daca va primi ceea ce-si doreste, va returna intreit partenrului, sub forma de atentie, sprijin neconditionat, dragoste si respect.

In aceasta relatie exista multe divergente intre parteneri, care pot face aceasta uniunue imposibila, insa nimic nu este imposibil, iar existenta unor sentimente puternice intre parteneri poate schimba total ceea ce se anticipeaza in acest caz.

loading...
Loading...