Compatibilitati zodiacale - CAPRA

     Nativii Capra: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, 2039, 2051, 2063, 2075, 2087, 2099

     Capra este un semn zodiacal care patroneaza persoane carora le place stabilitatea, care nu agreeaza deloc schimbari bruste de status-quo. Deciziile impulsive nu fac parte din actiunile pe care le-ar efectua, in mod obisnuit. Zona lor de confort include repetitie, statornicie, cat mai putin dinamism. Sunt specialisti atunci cand actioneza pe terenuri cunscute si fac tot posibilul sa mentina lucrurile cat mai neschimbate cu putinta. Astfel pot sa asigure un curs lin al evenimentelor, o calatorie prin viata fara prea multe suisuri si coborasuri.
     Nativii Capra sunt foarte protectivi in ceea ce priveste persoanele care se afla in preajma lor si foarte atenti pe cine lasa sa le fie alaturi. Si mai putini sunt cei care cunosc cu adevarat o persoana nascuta sub acest semn, deoarece aceste persoane se deschid foarte greu fata de ceilalti, prefera mai degraba sa priveasca decat sa vorbeasca. In momentul in care nativii acestei zodii se conving ca o persoana le merita increderea, sunt puse bazele unei relatii durabile, in care vor fi un partener de nadejde si sprijin neconditionat la nevoie.

Dragoste
     Cu siguranta, persoanele din aceasta zodie prefera intai sa cunoasca bine un eventual partener de cuplu, inainte de a se aventura intr-o relatie serioasa. Asa ca legatura dintre nativul Capra si un viitor partener de cuplu incepe, inevitabil, cu o relatie de prietenie. Sunt destul de subtili in a-si arata afectiunea si le ia destul de mult timp pana sa se implice romantic intr-o relatie.

Realtii interpersonale
     Sunt usor de stabilit, insa este nevoie de mai mult timp pentru a-i cunoaste pe cei din jur si pentru a face fata propriilor incertitudini legate de relationare. Sunt parteneri de munca foarte apreciati, deoarece muncesc din greu si se implica, cu toate energiile de care dispun, pentru a-si indeplini angajamentele asumante.

Cariera si bani
     Capra este un semn zodiacal flexibil. Se adapteaza din mers, isi modifica optica in functie de mersul evenimentelor si nre au nici o problema in a-si schimba cariera, daca cea aleasa initial nu i se potriveste. Are insa nevoie de sprijin din partea celor foarte apropiati pentru a lua deciziile care se impun in acest sens, pentru a fi incurajata sa se simta confortabil cu deciziile pe care le adopta.

Capra prezinta
- compatibilitate buna cu Iepurele, Sarpele, Mistretul si
- incompatibilitate cu Sobolanul, Maimuta, Cocosul

Laptop Dell

Loading...