Chiromantie

loading...
Loading...

Despre chiromantie

     despre chiromantieExista doua moduri de a citi in palma, un mod stiintific, demonstrat prin studii, de altfel, si un mod esoteric, cu scop de divinatie. Cei care practica aceasta ultima forma a cititului in palma nu se concentreaza neaparat pe fiecare linie si forma, pentru ei, palma insemana un punct de focalizare. Suntem nascuti cu anumite tipare pe palme; unii considera palma o oglinda a sufletului, insa nimic nu este batut in cuie. Totul se schimba prin actiunile noastre. Exista un destin trasat, insa trebuie sa intelegem ca asta se refera la anumite linii directoare, ca exista libertate de alegere si ca totul depinde de aceste alegeri pe care le facem pe parcursul vietii noastre. Avem deci, si un grad destul de mare de control asupra vietilor noastre, in momente de rascruce, mai ales.

Citeste mai mult ...

Linia vietii

     linia vietiiCea mai cunoscuta dintre liniile palmei este linia vietii. Toata lumea este curioasa in legatura aceasta linie. Este linia care incepe din spatiul dintre degetul mare si index, descrie, in general, un arc de cerc prin centrul palmei si se termina la radacina acesteia.

     Majoritatea oamenilor crede ca linia vietii arata cat vom trai si cat de repede vom muri. Acest lucru este eronat. Linia vietii este cea care ofera informatii despre evenimente din viata unui individ, despre relatiile cu cei din jur, despre eventuale momente de cumpana, despre sanatatea fizica si psihica.

Citeste mai mult ...

Linia destinului

    linia destinului Linia destinului ofera informatii referitoare la evenimentele sociale si istorice, ce pot avea impact asupra vietii individului. Este vorba de influentele externe asupra vietii unei persoane. Cu cat linia sortii este mai adanca si mai vizibila, cu atat mai mult se poate spune ca destinul controleaza viata indivudului. Daca linia are multe fractionari sau schimbari bruste de directie, inseamna ca vor surveni evenimente in circumstante ce nu vor putea fi controlate.

     Linia destinului este cea care imparte palma, pe verticala, in doua parti. Incepe, de regula, din mijlocul palmei, din dreptul incheieturii si merge catre baza degetului mijlociu.

Citeste mai mult ...

Linia capului

     linia capuluiLinia capului sau linia intelepciunii se refera la posibilitatile de dezvoltare intelectuala, la ceea ce tine de markerii psihologici si metali. Cea de-a doua linie importanta a palmei, linia capului poate da indicii despre credinte, filosofie de viata, atitudine si modul general de abordare a tuturor trairilor personale.

     Este linia situata exact deasupra liniei vietii, care incepe din zona dintre index si degetul mare si brazdeaza palma de la un capat la celalalt, tinzand spre partea opusa a acesteia. La multe persoane, linia capului incepe din acelasi loc cu linia vietii, desprinzandu-se din aceasta, ceea ce indica o personalitate puternica.

Citeste mai mult ...

Linia inimii

     linia inimiiLinia inimii sau linia dragostei da indicii despre starea emotionala a unei persoane, despre relatiile, emotionale si psihice, cu cei din jur. Poate constitui si un indicator pentru starea de sanatate a inimii.

     Linia inimii este localizata in partea superioara a palmei, deasupra liniilor capului si vietii. Porneste din zona indexului, a degetului mijlociu, sau dintre cele doua si face un arc de cerc, extinzandu-se spre degetul mic.

Citeste mai mult ...