Cal - Mistret

Compatibilitati Cal - Mistret Compatibilitati Cal - Mistret

     Relatia dintre Cal si Mistret este o relatie care evolueaza treptat, de la o sincera prietenie pana la o dragoste durabila. Mistretul este un sprijin de nadejde pentru Cal, care, la randul sau, trebuie sa-l apere pe Mistret de propria sa naivitate.

BARBATUL CAL – FEMEIA MISTRET
     Femeia Mistret este foarte amatoare de viata sociala, la fel ca si barbatul Cal. Spre deosebire de acesta, insa, femeia Mistret nu este atat de doritoare sa fie in prim plan. Femeia Mistret este o prietena de nadejde, un factor de mediere in relatiile pe care le intretine. Atunci cand cineva este in necaz, femeia Mistret este cea care se ofera sa ajute, nu doar din punct de vedere emotional, ci chiar si din punct de vedere material, daca este posibil. Se poate ca, din aceasta cauza, femeia Mistret sa cada prada unor profitori. Barbatul Cal, insa, este un tip versat, asa ca va fi capabil sa-si apere partenera in astfel de cazuri. Femeii Mistret nu-i plac deloc conflictele, incearca sa le evite cu orice pret si sa aiba parte de cat mai multa liniste in viata sa. Este o persoana de foarte mare incredere, mereu va pastra secretele care-i sunt incredintate.
     Femeia Mistret este o partenera excelenta pentru barbatul Cal. Acesta iubeste sa fie in centrul atentiei, iar in relatia sa cu femeia Mistret va fi, cu siguranta, in centrul atentiei acesteia. Barbatul Cal este foarte atras de viata sociala, iar femeia Mistret ii va fi mereu alaturi, pentru a acorda sprijin, pentru a-l ajuta in proiectele pe care le are de dus la final. Femeia Mistret este foarte muncitoare si, atunci cand barbatul Cal, atras fiind de alte chestiuni, care i se par mai interesante, pare tentat sa renunte la ceea ce face in prezent, ea va fi cea care va oferi impulsul necesar pentru finalizarea muncii deja incepute.
     Barbatul Cal ar face insa, bine, sa aiba grija de inima partenerei sale Mistret. El este o fire ceva mai instabila, nu este sigur pe ceea ce vrea, iar implicarea sa in relatia cu femeia Mistret, daca nu este facuta cu foarte mare responsabilitate, o poate rani foarte mult pe aceasta. Barbatul Cal este mai nestatornic din fire si, uneori, destul de egoist, iar riscul de infidelitate, in cazul sau, este destul de mare.
     Este nevoie ca barbatul Cal sa-si aminsteasca de faptul ca si partenera sa are, din cand in cand, nevoie de atentie, pentru ca lucrurile in cuplu sa mearga realmente bine.

BARBATUL MISTRET – FEMEIA CAL
     Barbatul Mistret se poate apropia destul de repede de femeia Cal, care, intotdeauna, face in asa fel incat sa fie in centrul atentiei la intrunirile sociale la care participa. Este o tipa onesta atunci cand iubeste cu adevarat pe cineva, atat in viata de zi cu zi, cat si in relatia cu partenrul de cuplu. Are insa un simt critic destul de dezvoltat, care poate rani pe cei mai sensibili, cum este si barbatul Mistret. Marele minus al femeii Cal este ca nu reuseste sa-si pastreze aceeasi cota de interes de la inceputul pana la finalul unei activitati, avand tendinta sa sara de le una la alta destul de usor. Barbatul Mistret este genul perseverent si o va influenta in acest sens pe partenera sa, pentru a duce la bun sfarsit ceea ce a inceput. Femeia Cal este si cam nestatornica, tot din acelasi motiv, al pierderii interesului in privinta partenerului. Barbatul Mistret trebuie sa faca in asa fel incat sa pastreze interesul femeii Cal la cote cat mai inalte, pentru ca aceasta sa nu se lase prada propriilor emotii.
     Femeia Cal nu poate fi asa de usor ranita, este o fire mai dura din acest punct de vedere si sprijina foarte mult pe partenerul sau Mistret, care este mult mai afectat in ceea ce priveste propriile sale emotii. Barbatul Mistret este, insa, in masura, sa o ajute pe femeia Cal sa-si ordoneze propriile sentimente si sa inteleaga clar care ii sunt prioritatile, deoarece, de multe ori, aceasta este foarte confuza in legatura cu ceea ce-si doreste si cu nevoile sale.

Este o relatie care, pe termen lung, poate fi destul de profitabila pentru ambele parti implicate.

loading...
Loading...