Compatibilitati zodiacale - MAIMUTA

     Nativii Maimuta: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040, 2052, 2064, 2076, 2088, 2100

     Nativii din zodia Maimuta sunt predispusi a vedea viata ca o succesiune de evenimente ce se deruleaza rapid. Trecerea de la o experienta la alta este importanta pentru ei, din perspectiva sentimentelor si trairilor pe care le implica. Iau totul pas cu pas, asa cum vine, si reusesc astfel sa ajunga la realizari destul de importante. Ocupandu-se de cate o singura chestiune deodata, au timp si de actiune si de reflectie, ceea ce le ofera un mare avantaj.
     Persoanele nascute sub acest semn zodiacal adopta un stil de viata tineresc, centrat pe invatare continua, atat din castiguri, cat mai ales din pierderi. Totusi, pe masura ce timpul trece, aceste persoane se vad obligate sa-si schimbe putin modul de a gandi, sa treaca de la faza de invatare la cea de punere in aplicare a ceea ce au invatat, iar invatarea continua sa o centreze pe zona de hobby sau pe un nou inceput in cariera. Astfel isi vor satisface si nevoile proprii, fara a periclita stabilitatea financiara a celor din jurul lor, a familiei, in primul rand.

Dragoste
     Nativii din zodia Maimutei sunt condusi, in mare parte, de sentimente. Din aceasta cauza, inclina sa incerce tot ceea ce le ofera viata, inclusiv pe partea sentimentala si, uneori, dau gres. Isi ofera inima cuiva care nu are sentimente la fel de puternice, care nu este la fel de interesat, asa ca posibilitatea de a suferi din acest punct de vedere este foarte mare. Chiar daca este o buna ocazie de a invata din greseli, ranile provocate pot fi destul de adanci.

Relatii interpersonale
     Interactiunea cu alte persoane este dominata, pentru nativii din zodia Maimutei, de numeroase schimbari de dispozitie, in functie de persoana cu care se intra in contact. Daca este vorba despre o persoana vesela, energica, deschisa, atitudinea nativilor din Maimuta va fi aceeasi. La fel si in varianta opusa, a intalnirii cu persoane inchise, mohorate, letargice. Insa, de regula, indivizii apartinand zodiei de care vorbim, vor evita, pe cat posibil, ultima categorie de persoane, care ii influenteaza negativ si ii impiedica sa ajunga la succesul dorit.

Cariera si bani
     Pentru a progresa, este important ca nativii din Maimuta sa aleaga un drum pe care sa-l urmeze in mod constant. Nestatornicia si oscilatiile intre diverse directii de actiune nu aduce decat haos in viata lor, si-asa putin prea agitata si dezordonata.

Maimuta prezinta
- compatibilitate buna cu Sobolan, Dragon, Mistret
- incompatibilitate cu Iepurele, Sarpele, Capra, Cocosul, Cainele

Laptop Dell

Loading...