Sarpe - Cal

Compatibilitati Sarpe - Cal Compatibilitati Sarpe - Cal

     Relatia dintre Sarpe si Cal nu este una dintre cele mai usoare relatii de cuplu. Calul este foarte nestatornic, se plictiseste repede, este mereu gata sa galopeze catre alte zari, astfel incat Sarpele s-ar putea vedea in situatia de a fi dat mai mult decat a primit.

BARBATUL SARPE – FEMEIA CAL
     Barbatul Sarpe este calm, foarte stapan si increzator in sine. Este si foarte multumit cu el insusi si nu are nevoie de foarte mult de la altii pentru a fi multumit. Este chipes si aerul de mister care mereu il insoteste este foarte atractiv pentru femei. Barbatul Sarpe nu are probleme in a-si gasi eventuale partenere in relatia de cuplu. Este un tip rafinat, insa si foarte echilibrat din punctul de vedere al cheltuielilor si gestioneaza foarte bine din punct de vedere financiar. De altfel, barbatul Sarpe este foarte echilibrat din multe puncte de vedere, inclusiv in ceea ce priveste sentimentele. Are nevoie de cineva care-i poate castiga increderea si-l poate face sa se deschida, dar putini sunt cei care reusesc asta.
     Femeia Cal este ca un mustang salbatic, cu greu poate fi stapanita. Are o energie debordanta, mereu este agitata, mereu in miscare, mereu in cautarea a altceva. Se lasa foarte mult in voia sortii, in voia impulsurilor si, nu de putine ori, au de infruntat consecinte nu foarte placute. Femeia Cal este foarte seducatoare, iar inceputul relatiei dintre aceasta si barbatul Sarpe poate fi foarte intens. Din pacate, femeia Cal este o fire egoista, nu o prea intereseaza multe lucruri in afara propriei persoane, daca simte nevoia sa faca ceva, face. Nu prea are mari probleme de constiinta si este foarte susceptibila la a-si trada partenerul de cuplu.
     Altfel se pune problema pentru femeia Cal trecuta de prima tinerete, care-si gaseste adevarata dragoste in barbatul Sarpe. Se va angaja in relatie si va incerca sa faca tot ce trebuie pentru ca aceasta sa mearga bine. Femeia Cal este onesta, isi pune sentimentele pe tava, sa le cunoasca toata lumea, asa ca barbatul Sarpe va cunoaste, de obicei, si cele mai ascunse lucruri despre partenera sa. Faptul ca barbatul Sarpe nu comunica, prefera sa-si tina pentru el trairile interioare, o exaspereaza pe femeia Cal, care, tot timpul, are senzatia ca paseste pe nisipuri miscatoare, ca niciodata nu stie pe ce pozitie se afla in relatia cu barbatul Sarpe. In lipsa unei comunicari eficiente, relatia nu are cum sa progreseze si, de cele mai multe ori, este condamnata inca de la inceput sa se destrame dupa o anumita perioada de timp.

BARBATUL CAL – FEMEIA SARPE
     Barbatul Cal are o energie de invidiat si o mare dragoste pentru viata. A sa, mai mult decat a celor din jurul sau, chit ca este vorba despre partenerul de viata sau alte persoane apropiate. Barbatul Cal isi urmareste cu asiduitate interesele sale personale, indiferent ca este vorba de interese personale, sociale sau profesionale. La inceputul relatiei este destul de disponibil, da glas pasiunii si romantismului pe care cu-adevarat le incearca, insa, dupa ce se intra in rutina, devine putin egocentric. Daca se angajeaza intr-o relatie cu toata seriozitatea, va face eforturi ca aceasta sa mearga, insa ispitele apar pe drum, si nimeni nu poate garanta ca barbatul Cal nu va claca stramb.
     Femeia Sarpe exercita o puternica atractie pentru barbatul Cal. Aura sa misterioasa, sarmul si eleganta acesteia sunt elemente care il incita enorm. Barbatul Cal este genul guraliv, care isi trambiteaza sentimentele, trairile; este ca o carte deschisa. Femeia Sarpe este total opusa acestuia, totul se petrece in interiorul ei, se exteriorizeaza foarte greu. Are foarte mult sange rece, pare ca nimic nu o afecteaza, ceea ce, de multe ori, este deconcertant pentru barbatul Cal.
     Barbatul Cal nu este foarte atent cu ceea ce cheltuie si, deseori, se gaseste in postura de a-si fi depasit posibilitatile financiare. Femeia Sarpe nu va face niciodata acest lucru in mod voit, chiar daca este emblema a elegantei si rafinamentului, in cele mai multe cazuri.
     Femeia Sarpe va aprecia onestitatea barbatului Cal, chiar daca vorbele acestuia nu ii sunt favorabile. Totusi, faptul ca ea este foarte suspicioasa, nu o ajuta foarte mult in relatia cu barbatul Cal care, mereu activ in mediile sociale, mereu inconjurat de multa lume, da aprenta unui tip nestatornic – din pacate, de multe ori, asa si este.

Relatia dintre Sarpe si Cal este o relatie cu multe provocari si destul de putine sanse de reusita.

loading...
Loading...