Bivol - Cal

Compatibilitati Bivol - Cal Compatibilitati Bivol - Cal

     Din pacate, in relatia dintre Bivol si Cal, este clar inca de la inceput ca partenerii nu se situeaza pe aceeasi lungime de unda. Bivolul este o persoana calma, mai inceata din fire, chibzuita si de incredere, in timp ce persoanele nascute sub semnul Calului sunt agitate, impulsive si destul de labile emtional, asa ca nu prea te poti baza pe astfel de persoane.

BARBATUL BIVOL – FEMEIA CAL
     Din pacate, nu se poate ca spune ca exista prea multe asemanari intre caracterele barbatului Bivol si femeii Cal. Femeia Cal este exact opusul barbatului Bivol. Daca acestuia din urma ii place linistea, calmul, ii place sa petreaca timp cat mai mult cu familia si apropiatii, in confortul casei sale, cat mai departe de agitatiile mondene, femeia Cal cauta sa fie la cat mai multe petreceri la care, binenteles, sa faca furori.
     Barbatul Bivol este foarte organizat, mai ales in ceea ce priveste timpul sau, dar si casa sau alte zone de interes pentru el. Nu face aproape niciodata lucruri la voia intamplarii, ci le planifica grijuliu, cu mai multa vreme inainte. Femeia Cal are o adevarata problema cu respectarea orarelor, niciodata nu ajunge la timp unde si-a propus, chiar daca ea stabileste ora intalnirii, nu reuseste decat arareori sa respecte termenele limita. Vor intra mereu in contradictie, din cauza acestui aspect.
     Femeia Cal uraste sa se afle prinsa in treburile domestice. Intotdeauna se gaseste ceva mai bun de facut, ceva mult mai captivant si mai interesant. In cele mai multe cazuri, il gaseste pe barbatul Bivol foarte plictisitor. De asemenea, femeia Cal este pe atat de nestatornica, pe cat de statornic este barbatul Bivol. Femeia Cal se lasa condusa mai mult de sentimente decat de ratiune, nu se gandeste dinainte la consecintele actiunilor sale, la cum si pe cine ar putea rani prin tot ceea ce face sub impulsul momentului.
     Femeia Cal are atractivitatea ei, insa barbatul Bivol este destul de constient de ceea ce vrea de la viata si isi da repede seama ca nu va putea face multe lucruri alaturi de aceasta. Si este mult prea practic pentru a-si consuma energiile pentru o cauza pierduta.

BARBATUL CAL – FEMEIA BIVOL
     Barbatul Cal este foarte energic, versatil, pasional. Atrage foarte mult prin energia sa, este imposibil sa nu fie remarcat si, chiar, apreciat de marea majoritate. Ceea ce barbatul Cal afiseaza este foarte frumos, aproape ca o reclama, insa adevarul este departe de ceea ce se vede. Barbatul Cal are probleme in a-si asuma angajamente, in a se implica, cu maxima seriozitate, in anumite demersuri, inclusiv cand vine vorba de o relatie de cuplu. Are, intr-adevar, un entuziasm debordant, insa acest lucru nu este suficient. Din pacate nu-si poate mentine concentrarea prea mult timp, este mereu agitat, mereu pe fuga, incearca sa faca un million de lucruri odata si nu reuseste sa duca nimic la bun sfarsit. Femeia Bivol este exact opusul sau, este organizata, gandeste foarte bine lucrurile inainte de a se angaja in vreun demers, face totul rand pe rand si cu foarte muta implicare si seriozitate. Este posibil ca aceasta sa poata convinge pe barbatul Cal sa-si mai ordoneze putin stilul de viata, de munca, insa, data fiind firea acestuia, va fi o intreprindere fara prea mari sanse de succes.
     Barbatului Cal ii place sa fie in centrul atentiei. Prefera intotdeauna petrecerile, unde trebuie sa fie in centrul atentiei. Pentru asta face tot ce trebuie, pentru ca toate privirile sa fie pe el. Femeia Bivol este mai retrasa, prefera sa-si petreaca timpul in familie, mai degraba decat sa merga prin cluburi sau la petreceri, iar daca il insoteste pe barbatul Cal, de multe ori s-ar putea simti oarecum in plus, nereusind, daca nu este ajutata, sa se integreze in atmosfera la fel de bine ca partenerul sau.

Din pacate, exista nenumarate diferente intre trasaturile de caracter fundamentale ale Bivolului si Calului, astfel incat sunt foarte dificil de armonizat doua personalitati atat de diferite. Rezultatul nu va fi mai mult decat o relatie mediocra, cu numeroase compromisuri si cu acumularea a nenumarate frustrari.

loading...
Loading...