Dragon - Cal

Compatibilitati Dragon - Cal Compatibilitati Dragon - Cal

     Intre Dragon si Cal se infiripa un parteneriat foarte carismatic, o relatie care poate sa mearga foarte bine. Exista o comunicare destul de facila intre cei doi, cu exceptia momentelor in care au puncte de vedere divergente, cand isi arunca unul altuia cuvinte destul de taioase.

BARBATUL DRAGON – FEMEIA CAL
     Combinatia Dragon – Cal in cadrul unui cuplu este foarte interesanta, din mai multe puncte de vedere. Cu siguranta nu lipseste energia din acest cuplu, ambii parteneri fiind la fel de activi, la fel de dornici de agitatie, de activitate. Si barbatului Dragon, dar si femeii Cal le plac foarte mult calatoriile, asa ca vor face tot posiblilul sa-si implineasca aceasta pasiune.
     Pe de alta parte, atat barbatului Dragon, cat si femeii Cal le place sa se afle in lumina reflectoarelor si nu prea isi impart spatiul in aceasta zona. Ambii au admiratori, insa femeia Cal nu este genul posesiv, gelos, asa incat nu vor exista probleme din acest punct de vedere. Femeia Cal este, insa, destul de nestatornica, mereu in cautare de noi orizonturi, inclusiv in relatia intima. Din aceast cauza este posibil ca barbatul Dragon sa fie cel lasat cu ochii in soare, cand, de obicei, el este cel care lasa in urma inimi frante. Acest fapt are un impact imens asupra barbatului Dragon, care isi vede, astfel, afectata increderea in sine. Este nevoie ca barbatul Dragon sa faca eforturi sustinute pentru a tine mereu treaza atentia partenerei sale.
     Femeia Cal este foarte buna in a face calcule in afaceri, are fler si ia decizii potrivite la momentele potrivite. Este putin deranjant pentru barbatul Dragon, caruia ii place sa faca el totul, sa controleze totul. Nu este deloc multumit daca partenera sa isi doreste o cariera, ii trezeste spiritul de competitie, ceea ce transforma relatia, in timp, intr-o concurenta.
     Barbatul Dragon are aspiratii inalte si are nevoie sa fie sprijinit in acest sens, nu are nevoie sa i se faca concurenta. Si, cu siguranta, de aici ar putea sa derive numeorase elemente ce pot pune relatia in pericol.
     Pentru ca relatia sa functioneze, barbatul Dragon si femeia Cal trebuie sa alterneze la a conducerea cuplului si sa-si acorde, reciproc, atentia cuvenita.

BARBATUL CAL – FEMEIA DRAGON
     Barbatul Cal iubeste viata, femeia Dragon iubeste puterea. Ambii pun foarte mult entuziasm in a trai si a actiona. Barbatul Cal are o energie debordanta, contagioasa, un optimism care il ajuta sa treaca mai usor peste incercarile vietii. Femeia Dragon are, de asemenea, o mare incredere in propriile sale forte. Nici unul nu se lasa mai prejos. Barbatul Cal munceste cu o fervoare nemaipomenita, insa, din pacate, in dese ocazii isi pierde, pur si simplu, interesul pentru ceea ce face si poate lasa lucrul neterminat. Femeia Dragon este cea care il poate impulsiona si ii poate oferi motivatia necesara pentru a continua. Asta daca partenerii nu sunt in competitie, nu au in minte ca trebuie sa-si demonstreze unul altuia ceea ce pot. Ambii parteneri sunt firi foarte mandre, trufase, nu lasa prea usor de la ei.
     Barbatul Cal este destul de egoist, precum si nestatornic. Este foarte probabil ca relatia sa se destrame pentru simplul motiv ca barbatul Cal isi pierde interesul pentru relatie si partenera sa. De aceea, femeia Dragon trebuie sa faca tot posibilul sa pastreze viu acest interes.
     Viata intima are toate sansele sa fie foarte interesanta, pasionala, cu multe momente unice, absolut deosebite. Este nevoie, insa, de compromisuri, pentru ca lucrurile sa mearga, cu-adevarat, in directia cea buna.

Partenerii relatiei Dragon – Cal trebuie sa-si acorde atentia necesara, sa-si plece capul la nevoile celuilalt, sa inceteze sa fie in concurenta si sa-si uneasca fortele. Daca acest lucru se petrece, vor alcatui un cuplu deosebit, impreuna fiind o forta redutabila.

loading...
Loading...