Zodiac lunar luna august 2022

Citeste si articolele de pe site-ul: Hormigon impreso Rompav

Ce inseamna horoscopul adevarat: Horoscop zilnic

Zodiacul pentru sobolan lunar

Sobolan       Luna aceasta va fi foarte solicitanta, pentru voi, din punct de vedere profesional; veti avea de sustinut multe proiecte, veti avea de efectuat calatorii de afaceri, care va vor fi si de ajutor, dar va vor si obosi foarte tare. Trebuie sa aveti grija cum va organizati timpul, astfel incat sa nu inregistrati intarzieri; daca termenele de predare vor fi foarte stranse, atunci s-ar putea sa fie nevoie sa faceti ore suplimentare, iar cotele stresului ar putea atinge niveluri maxime, in anumite momente. Performantele voastre vor lasa de dorit, daca nu veti reusi sa va mobilizati asa cum trebuie; este important si modul in care va intelegeti cu cei alaturi de care va desfasurati activitatea zilnica.

Citeste mult ...
Zodiacul pentru bivol lunar

Bivol       In perioada acestei luni, va trebui sa va bazati mai mult pe voi insiva, pentru ca sprijinul celor din jur va fi limitat; propria intuitive va poate fi de mare ajutor, odata ce apara in fata voastra noi perspective. Sunteti persoane destul de conservatoare, destul de atasate de ceea ceau construit pana acum, insa, perioada acesti luni va impune, in viata voastra, o serie de schimbari pe care nu veti avea cum sa le evitati; in aceste conditii, recomandabil ar fi sa lasati deoparte rezistenta si sa va adaptati. Unele sfaturi pe care le veti primi, chiar de la persoanele apropiate voua, nu vor face decat sa va ameteasca mai tare; in aceste conditii, mai bine nu mai discutati cu acele persoane, ci incercati sa dati singuri de fondul problemelor.

Citeste mult ...
Zodiacul pentru tigru lunar

Tigru       Unele ajustari se vor impune, in aceasta perioada, in ceea ceva priveste, atat in viata personala, cat si in viata profesionala. Nu va fi foarte greu pentru voi, pentru ca sunteti destul de flexibili si destul de receptivi la schimbare. Toate aceste modificari sunt necesare, pentru a mai relaxa putin presiunea care apasa asupra voastra. Pentru ca va stabiliti obiective indraznete, pentru ca aveti teluri inalte pe care va doriti sa le atingeti, viata voastra se va complica, cu destul de multe necunoscute. Trebuie sa aveti grija la modul in care va gestionati relatiile cu cei din jur, mai ales cu sefii vostri; vor exista unele momente in care veti simti ca explodati, ca nu va mai intereseaza nimic si atunci s-arputea sa spuneti lucruri pe care nu ati dori sa le spuneti, in mod normal. Puteti altera unele situatii care, poate, erau in avantajul vostru. Daca aveati proiecte de ascensiune in cariera, trebuie sa fiti mult mai cumpatati si sa incercati sa faceti lucrurile fara impusivitate.

Citeste mult ...
Zodiacul pentru iepure lunar

Iepure       Contextul astral al acestei luni va recomanda voua, nativilor acestei zodii, foarte, foarte multe prudenta. Situatiile in fata carora veti fi pusi vor fi neasteptate si cu evolutii surprinzatoare; la fel si unele persoane pe care le veti intalni, se vor implica in actiuni pe care nu le veti intelege foarte bine, in rostul lor. De aceea, starea voastra psihica va fi destul de afectata, avand in vedere ca nu intelegeti prea bine ce se intampla si nu aveti nici o idee despre cursul viitor a ceea ce trebuie sa faceti. V-ati dori sa va pliati dupa desfasurarea evenimentelor, insa imprejurarile va vor permite cu greu acest lucru, daca nu chiar deloc. In unele ocazii, ajutorul ar putea veni de unde va asteptati mai putin, insa veti sta mereu cu emotii, pentru ca va fi vorba despre persoane in care nu aveti foarte mare incredere si nu veti sti, pana la final, rezultatul demersurilor voastre.

Citeste mult ...
Zodiacul pentru dragon lunar

Dragon       Aveti nevoie de spatiu in care sa va desfasurati cu intreagul bagaj de cunostinte si experienta pe care ati acumulat-o in timp; nu va fi usor sa va impuneti, in aceasta perioada, ideile proprii. Va trebui sa luptati, din greu, pentru fiecare pas facut inainte. Imprejurarile favorabile vor fi destul de rare, iar persoanele de ajutor nu vor fi, de fiecare data, langa voi. Se poate sa intrati in conflict cu persoane alaturi de care va desfasurati activitatea profesionale, de la diferite chestiuni problematice, ceea ce v-a mari stresul perioadei. Fiecare nou demers are nevoie de planificare strategica, deoarece mersul la intamplare poate fi chiar mai nociv ca inactiunea. Fiti siguri ca va luati, mereu, masuri de precautie legate de demersurile pe care doriti sa le faceti.

Citeste mult ...
Zodiacul pentru sarpe lunar

Sarpe       Luna aceasta, interesul pentru viata profesionala va scadea foarte mult; este posibil chiar sa periclitati multe din realizarile voastre de pana acum, daca atitudinea indiferenta va persista foarte mult. Nu este cazul sa distrugeti eforturile pe care le-ati facut pana acum, pentru a ajunge unde sunteti. Macar faceti eforturile necesare pentru a face ceea ce aveti de facut obligatoriu si urgent, pana cand va veti reveni din aceasta stare de fapt. Contextul astral nu va impulsioneaza, din pacate, in acest sens; dimpotriva, sunteti indemnati catre visare, catre evadarea din realitate, ceea ce poate fi si mai periculos. Nici in ceea ce priveste relatiile personale, nu veti reusi sa va pozitionati pe aceeasi lungime de unda cu interlocutorii vostri; relatia cu partenerii de cuplu nu va merge, nici ea, foarte stralucit.

Citeste mult ...
Zodiacul pentru cal lunar

zodia Cal       Trecutul ar putea sa va ajunga din urma, in aceasta peroada, iar starea voastra psihica va fi influentata de acest lucru. Trebuie sa intelegeti ca nu are rost sa va cramponati foarte mult de evenimente care au trecut, de mai multa vreme; dimpotriva, gasiti rezolvari obiective si treceti mai departe. Altfel, unele din aceste situatii de mai demult, ar putea sa aiba impact negativ asupra intregii voastre activitati, fie ca vorbim de planul profesional al vietii voastre, fie de cel personal. Unele intalniri din aceasta perioada vor avea potentialul de a va influenta in hotararile pe care le veti lua; trebuie sa asteptati sa vedeti despre ce este vorba, in nici un caz nu va grabiti sa trageti concluzii, inainte de a va lamuri. Nu sunteti persoane care sa renunte usor la lucrurile care conteaza, iar aceasta perseverenta va va fi de mare ajutor in atingerea obiectivelor pe care vi le-ati stabilit.

Citeste mult ...
Zodiacul pentru capra lunar

zodia Capra       Va fi o luna ceva mai facila, atat in ceea ce priveste viata personala, cat si cea profesionala; este o perioada in care ati putea profita pentru a rezolva probleme care isi asteapta de mai mult timp solutia, o perioada in care puteti avea mai multa grija de voi si de nevoile voastre personale. Trebuie sa va luati ceva mai multe masuri de precautie, in anumite actiuni pe care le veti intreprinde; astfel veti putea preveni anumite parcursuri defavorabile, pentru unele evolutii din viata voastra. Contextul astral va sprijina in astfel de demersuri si trebuie sa profitati, din plin, de asta. Nu este de dorit sa ignorati semnele care ar putea sa indice unele derapaje; nu va feriti de munca si aveti competentele si puterea necesare pentru a face reparatii, insa, ganditi-va ca, intotdeauna, este mai bine ca lucrurile sa fie bine facute, de la bun inceput. Norocul va va ajuta, uneori, insa nu este recomandabil sa va lasati, cu totul, in baza acestuia.

Citeste mult ...
Zodiacul pentru maimuta lunar

zodia Maimuta       Vor exista unele lucruri care nu vor merge in directia dorita de voi; dar, daca veti sta bine si va veti gandi, poate nici nu trebuie sa mearga asa, ci exact cum merg acum. In aceste conditii, poate ca nu ar fi deloc intelept sa va revoltati si sa mergeti impotriva curentului; trebuie sa aveti putina incredere si in sansa voastra. Evolutiile din viata voastra nu vor fi spectaculoase, nu va asteptati la nimic extraordinar; insa, atata timp cat lucrurile nu vor evolua profund negative, nu aveti de ce sa va faceti griji, pentru ca nu veti inregistra pierderi semnificative. Va trebui sa va multumiti, pentru aceasta perioada, cu un astfel de nivel de evolutie; nu este cazul sa fortati prea mult lucrurile, pentru ca acestea s-ar putea sa se complice, ulterior.

Citeste mult ...
Zodiacul pentru cocos lunar

zodia Cocos       Luna aceasta v-ar putea duce multe momente bune, atat in viata personala, cat si in viata profesionala; asta nu inseamna ca veti fi feriti de provocari. Vor exista evolutii pline de surprize neplacute, chiar veti inregistra pasi inapoi in unele privinte, mai ales pe subiectele pe care veti reactiona cu impulsivitate. Din fericire, negativismul acestei perioade nu va insemna o tendinta generala, ci doar evolutii punctuale, dar cu semnificatie, unele dintre ele. Unele dintre obiectivele pe care vi le-ati stabiliti pentru aceasta perioada, vor putea fi indeplinite cu destul de multa usurinta; altele vor trebui amanate, avand in vedere ca timpul nu va permite. Trebuie sa fiti constienti ca toti si toate au o limita, care, oricat de mult v-ati dori acest lucru, nu poate fi trecuta. Ar fi bine sa aveti mai multa grija si la ceea ce va transmit cei din jur; ati putea obtine indicii impoartante, care sa va foloseasca in diverse demersuri pe care le veti initia.

Citeste mult ...
Zodiacul pentru caine lunar

zodia Caine       Va fi o perioada in care veti beneficia de o exprimare mai libera, de mai multa libertate de miscare; acest lucru va bucura, insa voi veti avea tendinta, in acest context, de a spori controlul asupra celor din jurul vostru, iar acest lucru nu este tocmai corect. Trebuie sa tineti cont de faptul ca, poate, si cei de langa voi au acelasi nevoi si si-ar dori sa se bucure de aceleasi privilegii ca si voi. Va trebui sa munciti mai mult, pentru a va atinge obiectivele pe care vi le-ati stabilit pentru aceasta perioada; dispuneti, din fericire, de energia necesara pentru a accepta provocari in plus. Competentele in domeniul vostru de activitate ar trebui sa va ajute foarte mult, mai ales in cazul chestiunilor tehnice.

Citeste mult ...
Zodiacul pentru mistret lunar

zodia Mistret       Luna aceasta veti fi mult mai interesati de propria voastra persoana, de cum puteti preveni imbolnavirile, de modalitati de a va schimba viata in sensul unui stil de trai sanatos. Este bine sa va informati temeinic inainte, insa nu asteptati prea mult pana sa treceti la treaba; informarea fara fapte, nu va va aduce pe drumul cel bun. Contextul astral al perioadei va stimuleaza comunicativitatea, deschiderea catre cei din jur; viata sociala va fi mult mai activa si ati putea profita mult mai mult de pe urma ei. Informatiile care circula, atat in mediul profesional, cat si in mediul social in care activati, va pot fi de foarte mare folos, atat in profesia voastra, cat si in planul vietii personale. Ajutorul venit din partea celor din jur va va fi de mare ajutor; multe lucruri vor fi mult mai simple, astfel.

Citeste mult ...
loading...
Loading...