Taurul azi (21 aprilie - 21 mai) 28 noiembrie 2023

  • Taur      In viata personala, s-ar putea sa apara o serie de mici neintelegeri, generate de existenta unei stari de nervozitate.

    Probabil ca presiunea timpului si multele sarcini care cad in seama voastra, vor contribui din plin la crearea acestei situatii tensionate.

    Ar fi bine sa fiti voi cei care sa ia initiativa unui moment de pauza si relaxare, pe parcursul caruia sa va puteti trage sufletul.

    Este posibil sa aveti alte perspective, cu mintea ceva mai limpede.

    Tineti cont ca aveti si voi nevoie sa va rasfatati putin, pentru a va creste astfel increderea in sine, care este foarte importanta pentru o personalitate atat de puternica precum a voastra.

Ce trebuie sa faceti maine data de 29-11-2023 gasiti pe linkul de mai sus.

Asigurati-va si pentru poimaine horoscopul, adica pe date de: 30-11-2023

Numai pe ezodii.com gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile.

Horoscop taur lunar

Se recomanda a chbzui bine lucrurile inainte de a trece la actiune.

Veti incepe luna cu foarte multa energie, cu un foarte mare avant; anumite evenimente de pe parcursul lunii va vor tempera, insa, aceasta verva.

Horoscop taur anual

Este important sa va focalizati pe intarirea emotionala, psihica, pentru a putea atinge succesul in celelate domenii ale vietii.

Succesul material depinde, in mare masura, de stabilitatea si puterea voastra emotionala.

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din taur

Nativii din taur au atuurile lor, in ceea ce priveste loialitatea si stabilitatea, insa au numeroase trasaturi de caracter care ii fac destul de greu de acceptat pentru cei din jur.

Faptul ca sunt inchisi, ca nu comunica asa cum ar trebui, ii dezavantajeaza si mai mult. De exemplu, nativii din taur sunt foarte muncitori, insa asta nu inseamna ca sunt si foarte harnici.

Pentru ca nativii din taur au un temporizator intern, dupa care functioneaza, isi au propria lor rutina.

De asemenea, au dificultati in a indeplini cerintele altora, iar asta le poate cauza probleme, atat la scoala, cat si in viata profesionala. Este foarte important ca nativii din taur sa invete sa ia in seama si punctele de vedere ale celorlalti.

A. Nativii din zodia taur sunt foarte incapanati

Chiar daca sunt destul de respectuosi cu cei din jur, nativii din taur pot fi foarte incapatanati, foarte inflexibili; isi formeaza anumite puncte de vedere la care nu renunta sau renunta foarte greu.

Uneori, nici macar nu este vorba de perseverenta, ci doar de o incapatanare fara rost.

Isi doresc ceva anume si nu se vor lasa convinsi sa faca altfel pentru ca nu vor; ajung sa refuze argumentele logice, incercand sa nu mai asculte deloc ce li se explica, iar acest lucru poate sa le aduca prejudicii importante.

Au pretentii de la cei din jur, insa sunt foarte indulgenti cu ei insisi, iar acest lucru apare ca fiind extrem de nedrept in fata celorlalti.

Sunt foarte concentrati pe obiectivele pe care si le-au propus si au impresia ca nimic nu este mai important pe lumea asta, decat obiectivele lor; in astfel de ipostaze obisnuiesc sa nu mai tina seama de ceea ce simt cei din jurul lor, concentrandu-se doar asupra scopurilor stabilite.

B. Nativii din taur sunt lenesi

Un lucru este sigur! Nativilor din taur nu prea le place sa li se comande; ei isi alcatuiesc planurile de actiune, ei le executa.

Ceea ce li se spune sa faca nu este important pentru ei. Daca nu au motivatia necesara, nu vor misca un deget pentru a pune lucrurile in miscare.

Abia cand vor gasi motivatia, vor trece la treaba, cu elanul lor caracteristic. De asemenea, au ritmul lor propriu, din care nimeni nu ii scoate; persoanele cu firi ceva mai aprige au toate sansele sa faca atac de apoplexie atunci cand colaboreaza cu vreun nativ din zodia taur.

Nimeni si nimic nu ii va scoate din cadenta lor, care nu este deloc una rapida. Trebuie tinut cont de faptul ca Taurul este semn de pamant; asa ca nativii acestei zodii sunt la fel de nemiscati ca pamanatul, inradacinati in acest pamant.

Caracterul lor si procesele gandirii nu sunt flexibile, asa ca ei isi mentin punctele de vedere neschimbate, odata ce si le-au format.

C. Nativii din taur sunt firi materialiste, pragmatice

Pentru nativii din taur nimic nu este mai important decat achizitiile materiale, palpabile; pentru asta muncesc, pentru asta se straduiesc.

Banii inseamna statut social, foarte important pentru nativii din taur. In mod clar, sunt manati de ambitii materiale; chestiunile spirituale ii preocupa mult mai putin, nu sunt genul sentimental.

Scopul lor in viata este sa aiba un camin stabil, o slujba care sa le asigure confortul si pozitia sociala pe care si-o doresc.

Nu le plac schimbarile, asa ca viata taurilor este oarecum liniara, fara foarte multe suisuri si coborasuri. Deciziile pe care le iau sunt, de regula, obiective, bazate pe realitate.

Horoscopul pentru taur maine -> citeste mai departe

Progrese pentru taur

Esti un taur citeste acum horoscopul pentru taur azi, dar si pe cel de maine, afla acum ce va poate rezerva ziua pentru taur si ziua de maine pentru taur.

Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniBarbatul Gemeni este un tip foarte distractiv, foarte sarmant; mereu are la dispozitie o poveste interesanta de spus, pentru a captiva audienta. Este jovial si destul de energic pentru a-i tine pe cei din jur in alerta.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este mereu entuziasmat sa cunoasca oameni si locuri noi; ii place sa socializeze, se angajeaza rapid in discutii, pe subiecte care il intereseaza si isi da repede seama daca are cu cine sa discute. Are foarte bune abilitati conversationale,...

Citeste mai mult ...

Taguri: Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei | Horoscop taur azi | Horoscop taur azi

Audit certificat bilant energetic