Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniBarbatul Gemeni este un tip foarte distractiv, foarte sarmant; mereu are la dispozitie o poveste interesanta de spus, pentru a captiva audienta. Este jovial si destul de energic pentru a-i tine pe cei din jur in alerta. Ii place ca mereu sa aiba ceva de facut, mereu sa se gandeasca la ceva. Este interesat de noutati, ii place sa descopere lucruri inovatoare, vine el insusi cu idei revolutionare; ii place sa exploreze si sa cunoasca oameni noi. In relatiile sentimentale este genul care prefera sa experimenteze mai intai; nu se indragosteste usor. Chiar si cand iubeste, prefera sa fie cerebral; ii plac argumentatiile logice si nu prea se lasa orbit de sentimente. Este un tip foarte muncitor si mereu pregatit pentru schimbare; ii place sa aiba o existenta cat mai dinamica.

RELATIONAREA BARBATULUI GEMENI.

Barbatul Gemeni este barbatul care agreaza dragostea intelectuala; pare comica aceasta sintagma, insa barbatul Gemeni are mereu nevoie de stimulare intelectuala, pentru ca altfel de plictiseste. Pe de alta parte, nu este genul care sa se arunce, orbeste, intr-o relatie sentimentala, oricat ar fi de indragostit. Barbatul Gemeni prefera sa aiba un spatiu de miscare, chiar si cand se afla intr-o relatie. Dragostea este, pentru el, o stare existentiala pe care trebuie sa o experimenteze total si sa o exploateze la maximum, asa cum face, de regula, cu toate celelalte oportunitati din viata sa. Aventurierului barbat Gemeni ii place sa fie stimulat constant, in moduri diferite; ca urmare, comportamentul sau in dormitor va mentine pe partenera sa continuu surprinsa si mereu satisfacuta. De foarte multe ori, va pune satisfactia partenerei sale inaintea celei proprii; este foarte apreciat, ca iubit, pentru aceasta trasatura de caracter. Barbatul Gemeni este genul care flirteaza si care se bucura, din plin, de partea romantica a intalnirilor sentimentale, a noilor conexiuni de acest gen. Chiar daca i se pare dificil sa ramana credincios unei singure partenere, odata ce a gasit acea persoana speciala pentru el, va deveni total devotat relatiei respective.

Un barbat Gemeni indragostit va mentine mereu o nota de suspans in cadrul relatiei; are o dispozitie fluida si un intelect mereu stimulat si stimulant, elemente care pot fi foarte apreciate de o partenera care ar fi, probabil, plictisita de barbati cu profil mult mai stabil. Cu barbatul Gemeni, exact cand crezi ca l-ai inteles, vine cu cate ceva nou, o data in plus!

Barbatul Gemeni este un tip social si sociabil, ii place sa participe la petreceri; o noapte linistita, acasa, i se pare extrem de plicticoasa, daca nu are pe cineva langa el, alaturi de care sa gaseasca ceva interesant de facut. Barbatul Gemeni are ceva alura de playboy; ii place sa se produca in fata prietenilor si cunostintelor, din acest punct de vedere, sa se dea mare, cum se spune. De regula, este destul de greu de gasit pentru a participa la diverse activitati sociale, intrucat calendarul sau social este, aproape intotdeauna, plin; prietenii ar putea sa-l vada mai mult pe pozele din telefon sau de pe retelele de socializare, decat in realitate. Insa mereu tine legatura, niciodata nu isi evita prietenii sau cunostintele, comunicand cu ei pe toate canalele pe care le are le dispozitie. Barbatul Gemeni are obiceiul sa se intalneasca cu mai multe femei deodata, este adept al conceptului de relatie deschisa; uneori, poate chiar duce o viata dubla. Nu este vorba ca este duplicitar, pentru ca nu isi propune sa raneasca sentimentele nimanui. Este doar versiunea sa de realitate care, uneori, intra in conflict cu regulile sociale, cu ceea ce se asteapta de la el. Pentru ca barbatul Gemeni sa ramana interesat de relationarea cu o anumita persoana, are nevoie de stimulare intelectuala continua; pentru el, nu este vorba doar de sex grozav, ii trebuie mult mai mult, pentru ca el sa fie satisfacut de legatura. Poate fi destul de greu de sedus; partenera necesita inteligenta, diverse abilitati – dans, conversatie, etc, precum si o mare doza de creativitate. Inclusiv in viata intima, este nevoie de aceasta din ultima calitate, precum si de multa rabdare si disponibilitate de a incerca lucruri noi.

BARBATUL GEMENI – CASA SI FAMILIA.

Casa barbatului Gemeni este un loc unde el stocheaza lucruri – cartile sale, foarte importante pentru el, ziare, haine, etc. Nu prea obisnuieste sa invite oameni la el, pentru ca iese foarte des. Este foarte posibil sa se mute de foarte multe ori, nu este genul care sa se ataseze de un loc anume sau de lucruri. Pentru el, notiunea de camin nu are intelesul traditional; daca imparte spatiul cu cineva care are o astfel de conceptie asupra caminului, il ajuta si pe el sa vada altfel lucrurile. Tot ceea ce detine este aranjat intr-o maniera pe care doar el o intelege, insa nu intotdeauna reuseste sa fie ordonat. Asta pentru ca nu da importanta acestui aspect, ci altora mai importante. Caminul sau este simplist, decorat in stil spartan; nu ii trebuie decat strictul necesar si nici macar un spatiu foarte mare. Barbatul Gemeni poate fi un tata super distractiv, caruia nu ii este teama sa se prosteasca pentru copiii sai. Este un foarte bun povestitor, are o imaginatie debordanta; isi poarta copiii prin aventuri imaginare extraordinare si ii poate tine cu gura cascata timp indelungat, ascultand ceea ce are de povestit. Ii place sa ii faca pe copii sa creada in miracole. Barbatul Gemeni trebuie sa faca in asa fel incat, atunci cand isi petrece timpul cu micutii, sa le acorde intreaga sa atentie; uneori, in stilul sau caracteristic, are tendinta de a incerca sa mai faca si alte lucruri pe langa activitatea alaturi de micuti.

loading...
Loading...