Barbatul din zodia sagetator

zodia sagetatorMereu un optimist, barbatul Sagetator se uita cu incredere la fiecare zi si mereu spera ca aceea va fi ziua aventurii vietii sale. Cu tot ceea ce face, incearca sa isi mareasca aria de cunoastere, sa isi sporeasca informatia pe care o detine; fie ca este vorba de o calatorie, de munca sau de joaca, barbatul Sagetator nu doreste decat sa simta adrenalina curgandu-i prin vene, sa aiba satisfactia unui lucru deosebit pe care l-a facut, ceva de care sa-si aduca mereu aminte. Barbatul Sagetator este un cautator al cunoasterii; isi doreste sa inteleaga sensurile vietii, este un idealist. Fascinat de tot ceea ce exista in jurul sau, cu o minte deschisa, barbatul Sagetator se grabeste sa exploreze subiecte noi si controversate, mai ales din domeniul religiei, moralitatii, filosofiei. Conversatiile cu barbatul Sagetator sunt profund intelectuale si stimulante, orice subiect s-ar alege. Barbatul Sagetator nu este un personaj al orarelor prestabilite; mai degraba este un om al momentului. Orarele sunt mult prea restrictive pentru un spirit atat de liber ca al sau; are nevoie de flexibilitate, pentru a-si adapta planurile asa cum i se potriveste mai bine.

RELATIONAREA BARBATULUI SAGEATOR.

Barbatul Sagetator este un spirit liber, care nu isi doreste decat sa aiba posibilitatea de a face cat mai multe lucruri extraordinare. Uneori, vede viata doar asa cum isi doreste el, nu asa cum este ea in realitate. Este foarte posibil sa aiba probleme de adaptare, in diversele situatii in care va fi pus. In relationarea sentimentala, partenera sa si-ar dori sa isi exprime mult mai profund sentimentele, insa firea libertina a barbatului Sagetator il impiedica, de cele mai multe ori, sa faca astfel de comentarii pline de emotie. Este un iubit cu o imaginatie debordanta, asa ca surprizele vor curge pentru partenera sa; barbatul Sagetator este lipsit de inhibitie, este dispus sa incerce orice, pentru a se simti satisfacut. Este oarecum egoist, chiar fara sa-si dea seama; exista lucruri esentiale intr-o relatie sentimentala, la care nu este dispus sa renunte, nici macar atunci cand se indragosteste. Este greu de spus cand anume ar fi pregatit pentru a-si asuma angajamentele unei legaturi emotionale mai profunde; uneori, pare ca niciodata.

Barbatul Sagetator este atractiv, se face usor placut; din pacate pentru potentiala sa partenera, este destul de dificil de gestionat o relatie cu un barbat atat de independent. Pentru barbatul Sagetator, exaltarea curtarii este extraordinara; obligatiile care vin, odata ce relatia avanseaza, se dovedesc a fi, de cele mai multe ori, o mare corvoada. Vanatoarea este foarte importanta in viata barbatului Sagetator, care traieste pentru a performa in actiuni complexe de flirt. Este genul care poate tanji ani intregi dupa femeia perfecta pe care a lasat-o sa ii scape, in timp ce o ignora complet pe femeia care mereu i-a fost alaturi si i-a aratat devotament si afectiune; din pacate, se intampla frecvent sa alerge dupa himere. Cand valul de pe ochi se ridica, atunci cand se produce trezirea la realitate, cand provocarea dispare, incantarea se risipeste si ea. In aceste conditii, se poate spune ca barbatul Sagetator este mereu dispus sa faca sex, contactul fizic fiind important pentru el, insa este mai putin dispus sa se angajeze intr-o relatie sentimentala de durata, care sa-l impiedice sa plece si sa vina atunci cand isi doreste. Este adeptul unor relatii deschise sau a flirturilor nedefinite; insa, nu inseala pe nimeni, spunand clar ce este dispus sa ofere.

BARBATUL SAGETATOR – CASA SI FAMILIA.

Caminul barbatului Sagetator este, de regula, destul de spartan, pentru ca preocuparile sale nu se indreapta, deloc aproape, asupra aspectelor ce tin de acesta; fiind un tip care calatoreste mult, care nu prea sta intr-un singur loc, este posibil sa locuiasca foarte mult in chirie, sa nu se stabilizeze decat foarte tarziu, din acest punct de vedere. Casa poate fi pentru barbatul Sagetator doar locul unde doarme, unde isi schimba hainele, unde poposeste pentru a se reimprospata si a se pregati pentru o noua deplasare in lume. Este foarte posibil ca barbatul Sagetator sa se simta chiar claustrofob intr-un apartament si sa prefere sa stea cat mai mult timp in deplasare, in diverse locatii. Se poate sa aiba locatii peste tot prin lume, fara obligatii prea mari, pe unde sa poata dormi, pentru a trece, rapid, la locatia urmatoare. Este genul de existenta care barbatului Sagetator ii prieste de minune. Nu prea tanjeste sa se aseze la casa lui; stie ca acest act vine cu responsabilitati pe care cu greu si le-ar putea asuma. Aspectul la care tine cel mai mult barbatul Sagetator, referitor la caminul sau, este functionalitatea; in functie de asta, isi face si amenajarile, decorarea casei sale. Nu isi va cheltui banii pe lucruri care nu ii sunt necesare; considera ca sumele respective pot fi investite, mai cu folos, in alte directii. Nu prea are intentia de a fi in pas cu moda, in ceea ce priveste amenajarea caminului sau. Pur si simplu nu il intereseaza. De aceea, probabil este foarte vehement in cumpararea doar a acelor itemi care ii sunt absolut necesari, fara a face cine stie ce achizitii ce tin de decorare, de ambianta, etc. Se poate si fara acestea! Responsabilitatile domestice il apasa extrem de greu, mai ales daca ii sunt impuse de altcineva – de regula, pentru el insusi, face ce trebuie. Evadarile catre locuri interesante reprezinta o motivare constanta pentru barbatul Sagetator, un aventurier prin excelenta; a fi tata nu este un rol care sa-l prinda prea bine. Poate chiar sa nu aiba destul a responsabilitate, mai ales cand copii sunt mici si se aventureaza in actiuni care nu prea se potrivesc cu varsta. Totusi, in anumite imprejurari, copii ar putea aprecia firea aventuroasa si jucausa a barbatului Sagetator.

loading...
Loading...