Barbatul din zodia scorpion

zodia scorpionBarbatul Scorpion este un tip foarte complex, cu foarte multe fatete; este foarte incarcat emotional, foarte profund, la fel de intimidant pe cat este de pasional si pasionat. Este foarte loial familiei si prietenilor; fervoarea sa nelimitata face din el un partener foarte incitant. Nimic nu ii poate sta in cale atunci cand are anumite obiective de indeplinit; de asemenea, nu este de dorit a-l avea drept dusman. Chiar daca nu isi exteriorizeaza sentimentele, nu uita niciodata pe cel ce i-a facut rau. Este o forta a naturii, atunci cand este furios. De regula, este un tip calm si linistit; insa acest calm este, uneori, de temut. Mereu tese ceva in mintea sa, mereu analizeaza, mereu face planuri. Este foarte curios si are o minte analitica; este o persoana absolut deosebita, diferita de reprezentantii oricarui alt semn zodiacal prin profunzimea mintii si sufletului sau.

RELATIONAREA BARBATULUI SCORPION.

Barbatul Scorpion este un tip greu de citit; poate tocmai aceasta aura enigmatica este cea care atrage femeile catre el. Are un magnetism aparte si nu va duce deloc lipsa de pretendente; ba chiar, in unele cazuri, s-ar putea sa fie mai multe decat i-ar placea lui. Pentru ca barbatul Scorpion nu este genul care sa se implice intr-o relatie, pana nu este sigur ca asta isi doreste; nu ii place sa fie persionat pentru a face un pas sau altul. Mereu ii place sa aiba control asupra evolutiilor, iar asta este valabil, cu atat mai mult, in viata sentimentala. Barbatul Scorpion este foarte curios din fire, iar curiozitatea aceasta se extinde si in ceea ce priveste relationarea sentimentala. Este genul caruia ii place sa dirijeze lucrurile, uneori se joaca cu mintea oamenilor, pentru a obtine ceea ce isi doreste. Este destul de periculos, daca vrea asta. In dormitor, este mereu dispus sa incerce lucruri noi; relatia intima cu barbatul Scorpion nu este, niciodata, una obisnuita. Are un spirit de aventura care nu se diminueaza, atunci cand vine vorba de viata sa intima. Spontan si mereu dispus sa incerce lucruri noi, apetitul sexual sanatos al barbatului Scorpion necesita o partenera la fel de aventuroasa si de pasionala, pentru a putea tine pasul cu el. Chiar daca barbatul Scorpion pare cam inflexibil si incapatanat, in relatia de cuplu se va manifesta cu foarte multa intelegere fata de nevoile si dorintele partenerei sale si se va plia pe acestea.

Intensitatea emotionala cu care isi traieste sentimentele are si o parte mai putin atractiva; barbatul Scorpion poate deveni foarte posesiv. Pentru el, poate fi doar o forma in care isi manifesta iubirea fata de partenera sa; pentru aceasta, poate fi toxic si sufocant. Timpul si experienta il invata pe barbatul Scorpion ca posesivitatea si geloziile nu ii vor aduce nimic bun, asa ca se va gandi mult mai bine si va lasa partenerei spatiu sa respire.

Atunci cand iubeste, barbatul Scorpion se simte si foarte vulnerabil; probabil ca aceasta poate fi una din explicatiile pentru posesivitatea sa. Nu ii place sa nu aiba control asupra a ceea ce se petrece in viata sa si, atunci cand mai este implicata inca o persoana, simte ca nu are control total. Totusi, este suficient de intelligent pentru a-si da seama ca trebuie sa riste, daca vrea sa castige. Si va risca, se va implica foarte mult; traieste orice sentiment cu mare intensitate, de aceea si sufera foarte mult, daca da gres, chiar daca nu prea arata asta.

Inca de la primele intalniri, incearca sa afle cat mai multe date despre potentiala partenera; si are un dar deosebit de a descoase omul. Nu se va lasa pana nu va afla tot ce se poate afla despre potential partenera. Barbatul Scorpion nu isi doreste aventuri; nu este genul facut pentru asta. El isi doreste o partenera pe viata; as ca, daca s-a conectat cu partenera, daca a lasat-o in sufletul sau, atunci isi doreste sa mearga pana la capat si vrea acelasi lucru si de la ea. Odata luate angajamentele, partenera va fi lasata in sanctuarul sufletului sau, locul in care nu multi au privilegiul sa ajunga.

BARBATUL SCORPION – CASA SI FAMILIA.

Barbatul Scorpion este pasionat de ceea ce este nou, de tehnologie; casa sa va fi foarte bine echipata, cu ultimele tehnologii, va fi ca un fel de pestera a lui Batman, din acest punct de vedere. Dormotorul barbatului Scorpion nu este accesibil, decat pentru persoana potrivita, care a dovedit sentimental la fel de puternice pentru el. II place sa creeze, pentru partnerea sa, decoruri deosebite, care sa-i desparta de restul lumii, sa-I stimuleze sa se exploreze reciproc; in dormitor, sunt doar el si ea si sentimentele pe care le au unul pentru celalalt. Barbatul Scorpion va opta nu neaparat pentru decoruri mai conservatoare, insa, cu siguranta, pentru calitate deosebita: lemn, marmura, matase, etc. Ii place atmosfera care sa ii delimiteze spatiul sau, casa sa; vrea draperii la geamuri, vrea intimitate. Ca parinte, barbatul Scorpion pare sa nu fie foarte potrivit pentru rol, cu aerul sau solitar si intensitatea trairilor sale. Barbatul Scorpion proiecteaza aparenta de mare incredere in propriile forte, de intriga, inducand indeea ca nu are nevoie de nimeni, in mod deosebit, ca se poate descurca si singur; insa, de unul singur, cu siguranta se va simti incomplete. Barbatul Scorpion are nevoie de cineva de protejat, pe cineva cu care sa se conecteze, pe cineva cu care sa impartaseasca anumite lucruri. Fiind partener intr-o relatie de cuplu, dar si tata, barbatul Scorpion se va simti ancorat, va avea un scop si nu se va mai simti atat de izolat si neinteles, asa cum este, de multe ori, din cauza firii sale, a modului in care abordeaza viata si relationarea cu ceilalti. Va fi foarte protectiv si loial familiei sale.

loading...
Loading...