Zodia scorpion azi 05 august 2020 (23 octombrie - 21 noiembrie)

  • Scorpion       S-ar putea ca in urma unui eveniment sa realizati ce fel de persoane sunteti si ce va motiveaza; descoperirea propriului potential este foarte importanta. Acest lucru ar putea sa va ajute si in cariera, insa aveti grija sa nu ii dati la o parte pe cei dragi de dragul progresului la locul de munca. Nu ar trebui sa va fie teama sa fiti sinceri cu partenerul, deoarece o relatie armonioasa nu poate fi cladita pe minciuni. Atunci cand ceva va nemultumeste, alegeti momentul potrivit pentru a discuta despre problema. Veti reusi sa faceti o schimbare importanta pentru sanatatea voastra; mai mult, s-ar putea sa influentati pe cineva drag sa vi se alature.

La fel de important click aici -> Horoscopul pentru scorpion maine. Ce trebuie sa faceti maine data de 06-08-2020 gasiti pe acest link.

Foarte foarte important si aici -> Horoscopul pentru scorpion poimaine. Asigurati-va si pentru poimaine horoscopul, adica pe date de: 07-08-2020

Numai pe ezodii.com gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile - pe pagina Horoscopul pentru scorpion raspoimaine

Ce inseamna optimizarea seo de calitate: seocom.ro promovare la nivel de arta

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Horoscop dragoste

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din scorpion

Nativii din scorpion nu pot fi foarte usor denaturati, insa, atunci cand acest lucru se intampla, scot la iveala tot ce este mai rau in caracterul lor. Au un talent deosebit de a trece de la pozitiv la negativ; pentru ei, granita este foarte subtire, avand trairi interioare foarte intense si o latura oculta puternic impregnata. Nativii din zodia scorpion sunt foarte secretosi; foarte putini sunt cei care ii cunosc cu adevarat. De aceea au si foarte putini prieteni. Nativii din scorpion devin foarte malitiosi, atunci cand nu le convine ceva anume; se pot transforma in persoane foarte razbunatoare, mai ales daca primesc afronturi care ii ranesc foarte mult.

A. Nativii din scorpion nu renunta

Nativii din scorpion nu sunt genul care sa inceapa ceva pentru ca, apoi, sa renunte; de regula, sunt foarte incapatanati in demersurile lor, nu pot fi denaturati de la ele. Au o vointa de fier si o determinare asemenea. De asemenea, pun pasiune in ceea ce fac si, de aceea, nici nu au interesul sa renunte. Totusi, trebuie sa aiba ceva mai mare grija, pentru ca exista riscul sa devina obsedati de anumite activitati, iar obsesiile sunt traite de scorpioni cu aceeasi pasiune; de aceea, este recomandabil ca, in cazul lor, sa nu se ajunga pana acolo. Fanatismele sfarsesc intotdeauna rau. In cele mai multe cazuri, nativii din scorpion pot face foarte mult rau celor din jurul lor, chiar si persoanelor dragi, fara a intentiona acest lucru.

B. Nativii din zodia scorpion sunt posesivi, gelosi

Nativii din scorpion sunt foarte posesivi; lucrurile pe care le obtin sunt ale lor, nu prea le impart cu nimeni. Se indragostesc pasional si traiesc iubirea la maximum; considera ca si partenerii lor trebuie sa fie la acelasi nivel. Dezamagirile in dragoste le resimt foarte puternic. Le place sa fie posesivi fata de partenerii lor, ceea ce inseamna control, in acceptiunea lor. De multe ori, dragostea lor, in acest fel, devine sufocanta. Pentru ca, chiar si in relatia de cuplu, orice individ are nevoie de putin spatiu de miscare, un spatiu al sau, propriu; chiar si cei mai dependenti dintre oameni, au nevoie de acest lucru. Nu se incred usor in nimeni si, probabil, posesivitatea lor este o consecinta a acestui lucru. Gelozia este o mare problema pentru Scorpioni, deseori fiind motiv de conflicte in cadrul cuplului. Paradoxal, ei sunt genul de persoane foarte loiale partenerului de cuplu.

C. Nativii din scorpion sunt razbunatori

Este foarte important ca scorpionii sa nu devina dusmani; pentru ca dusmania lor este la fel de pasionala ca si dragostea. Daca simt ca se incearca a fi pacaliti sau exista semne de tradare, nativii din scorpion nu vor ezita sa se razbune; nu sunt deloc genul care sa intoarca si celalalt obraz. Dimpotriva, riposteaza, insa este vorba despre o riposta de care toti trebuie sa se teama. Calmul scorpionului nu inseamna acceptare ci, dimpotriva, planificare a unei actiuni care va veni, cu siguranta, mai devreme sau mai tarziu. De aceea, sunt adversari de temut pentru oricine. Nativii din scorpion nu iarta nicicum si nici nu uita; sunt genul care poarta ranchina, care asteapta momentul oportun pentru a-si plati polita. Au un temperament aprins si o atitudine razbunatoare, care nu ii avantajeaza prea mult in relationarea cu ceilalti.

Horoscopul pentru scorpion maine -> citeste mai departe

Horoscop scorpion azi

Esti un scorpion citeste acum horoscop scorpion azi, dar si pe cel de maine, afla acum ce va poate rezerva ziua pentru scorpion si ziua de maine pentru scorpion.

Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniBarbatul Gemeni este un tip foarte distractiv, foarte sarmant; mereu are la dispozitie o poveste interesanta de spus, pentru a captiva audienta. Este jovial si destul de energic pentru a-i tine pe cei din jur in alerta.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este mereu entuziasmat sa cunoasca oameni si locuri noi; ii place sa socializeze, se angajeaza rapid in discutii, pe subiecte care il intereseaza si isi da repede seama daca are cu cine sa discute. Are foarte bune abilitati conversationale,...

Citeste mai mult ...

Intra si pe pagina: Transport marfa Bucuresti

Sau pagina de tractari: Tracteaza cu TZU-tractari.ro

loading...
Loading...