Gemenii azi 28 noiembrie 2023 (22 mai - 21 iunie)

  • Gemeni      Este o zi in care se vor ridica nunoeroase probleme, legate, in principal, de propria voastra atitudine fata de evolutii si persoane.

    Inflexibilitatea nu va va ajuta nici in relatiile profesionale, nici in cele personale.

    Colegii de munca ar putea sa va intoarca, pur si simplu spatele, daca se vor simti ignorati, in timp ce apropiatii s-ar putea simti chiar jigniti de faptul ca nu acceptati nici un fel de sugestie din partea lor.

    Nu cred ca doriti sa va cauzati singuri probleme, asa ca nu actionati cu impulsivitate, ci cu intelepciune.

    Este putin probabil sa faceti ceva doar de placere, insa chiar si acest lucru poate fi un castig de moment, pentru starea voastra psihica si emotionala.

Ce trebuie sa faceti maine data de 29-11-2023 gasiti pe linkul de mai sus.

Asigurati-va si pentru poimaine horoscopul, adica pe date de: 30-11-2023

Numai pe ezodii.com gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile.

Horoscop gemeni lunar

De asemenea, aveti mai mult curaj in a actiona, in a face fata provocarilor vietii.

Incercati sa nu includeti duritate, repros, in tonul vocii, atunci cand discutati cu persoanele apropiate din viata voastra.

Horoscop gemeni anual

S-ar putea sa fie nevoie de reevaluari de obiective, de o resetare chiar, a acestora, de stabilire a unor obiective noi, in concordanta cu desfasurarea evenimentelor.

Este important sa va pastrati cat mai practici in deciziile pe care le veti lua, pentru a avea cat mai mult succes.

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din gemeni

Avand caracterisitici duale, nativii din zodia gemeni par ca alearga mereu dupa doi iepuri deodata; se intampla frecvent sa aiba doua viziuni diferite asupra aceleasi probleme, iar acest lucru nu le face deloc viata mai usoara.

Nu prea au o linie clara de actiune si, destul de des, se intampla sa nu aiba predictibilitate, sa nu poata fi anticipati de cei din jur.

Dualitatea lor ii face si foarte superficiali; uneori, apar ca foarte indecisi, mereu osciland intre doua alternative.

Mereu in cautare de noi aventuri, se plictisesc repede, iar cunostintele lor despre o gramada de subiecte sunt superficiale, pentru ca nu au rabdarea necesara sa ajunga la fondul problemelor, inainte de a trece la un alt subiect.

A. Nativii din gemeni sunt lipsiti de consistenta, superficiali

Nativii din gemeni, aparent, par interesati de o mie si una de chestii; ar fi de apreciat, insa, din pacate, nu este asa.

Pentru ca nativii din gemeni nu reusesc sa aprofundeze, mereu fiind atrasi de cate altceva. Evident ca mereu exista subiecte interesante, insa, odata ce exista interes pentru ceva anume, precum si implicare, trebuie finalizat acel demers, inainte de a trece la un altul.

In cazul gemenilor, frecvent se intampla sa inceapa mai multe lucruri deodata; pentru ca timpul, precum si rezistenta fizica, nu le sunt suficiente, lasa lucruri neterminate, dand impresia unor persoane neserioase, care nu acorda atentia necesara angajamentelor asumate.

B. Nativii din gemeni sunt mereu nehotarati

Natura duala a nativilor din gemeni ii face sa apara mereu osciland intre doua alternative, mereu inregistrand dileme atunci cand vine vorba sa ia anumite decizii.

Din cauza acestei caracteristici, de multe ori ajung sa piarda oportunitati lucrative importante; pur si simplu, nu reusesc sa se hotarasca in ce directie sa apuce. Sau, daca reusesc sa se hotarasca sa mearga intr-o directie sau alta, mereu exista posibilitatea de a se razgandi.

La fel, pot fi calificati ca fiind neseriosi, pentru ca nu reusesc sa respecte termene sau cuvantul dat, in unele cazuri.

Aceasta caracteristica le creaza si lor frustrari, mai ales atunci cand simt ca au pierdut oportunitati importante, insa este in natura lor sa fie asa si nu prea pot schimba mare lucru.

C. Nativilor din zodia gemeni le lipseste o directie clara in viata

Fiind interesati de atat de multe lucruri, nativii din gemeni apuca o anumita directie insa, atunci cand se asteapta mai putin, poate sa apara ceva mai interesant, care sa le schimbe intreaga perspectiva; depinde numai de ei daca vor continua pe directia pe care au apucat initial sau daca vor schimba macazul.

Uneori este bine sa schimbe ceea ce au inceput, alteori este nociva aceasta actiune. Din pacate, si nehotararea care ii caracterizeaza le da foarte mari batai de cap.

Se poate chiar sa aiba nevoie de ajutor din afara, pentru a rezolva astfel de probleme.

Horoscopul pentru gemeni maine -> citeste mai departe

Progrese pentru gemeni

Daca esti in gemeni citeste acum horoscopul pentru gemeni azi, dar si pe cel de maine, afla acum ce va poate rezerva ziua pentru gemeni si ziua de maine pentru gemeni.

Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniBarbatul Gemeni este un tip foarte distractiv, foarte sarmant; mereu are la dispozitie o poveste interesanta de spus, pentru a captiva audienta. Este jovial si destul de energic pentru a-i tine pe cei din jur in alerta.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este mereu entuziasmat sa cunoasca oameni si locuri noi; ii place sa socializeze, se angajeaza rapid in discutii, pe subiecte care il intereseaza si isi da repede seama daca are cu cine sa discute. Are foarte bune abilitati conversationale,...

Citeste mai mult ...

Taguri: Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei | Horoscop gemeni azi | Horoscop gemeni azi

Audit certificat bilant energetic