Fecioara azi 28 noiembrie 2023 (23 august - 21 septembrie)

  • Fecioara       Chiar daca interesul vostru in domeniul afacerilor este astazi la cote mai inalte decat de obicei, totusi, evenimente neasteptate va pot impiedica sa va concentrati asa cum trebuie asupra acestui aspect.

    Daca simtiti ca exista prea multa presiune, intarziati sa luati decizii majore pe parcursul acestei zile, mai ales dintre cele ce implica investitii! Sentimental veti fi destul de bulversati, iar acest lucru este destul de grav pentru cei de felul vostru, persoane sensibile si impresionabile; gasiti-va o ancora, o persoana pozitiva, care sa va ajute sa treceti peste moment ceva mai usor.

    Aveti mai mare grija cum va comportati fata de prieteni astazi, dar si la atitudinea acestora fata de voi.

Ce trebuie sa faceti maine data de 29-11-2023 gasiti pe linkul de mai sus.

Asigurati-va si pentru poimaine horoscopul, adica pe date de: 30-11-2023

Numai pe ezodii.com gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile.

Horoscop fecioara lunar

Exista semne favorabile in evolutiile astrale care va confera curaj, disponibilitate de a face foarte multe lucruri constructive.

Negativismele nu-si au locul in peisajul acestei perioade; sentimentele de manie, gelozie, un ego prea mare, pot sa influenteze negative ceea ce se intampla in viata voastra, daca va lasati dominate de ele.

Horoscop fecioara anual

Trebuie sa va descoperiti noi abilitati, noi limite de actiune si inovatie si sa le fructificati la maximum pentru a va atinge obiectivele.

Va trebui sa cercetati si sa ameliorati sau chiar sa schimbati anumite trasaturi de caracter, cele care reprezinta un impediment in evolutia voastra.

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din fecioara

Modul extrem de perfectionist de a fi al nativilor din zodia fecioara se transforma, de foarte multe ori, intr-un criticism exagerat la adresa celor din jur; uneori devin cinici si irationali.

De asemenea, nativii din fecioara sunt bagaciosi, uneori modul in care interfereaza intr-o situatie este foarte iritant. Fac o impresie foarte proasta, in aceasta situatie.

Sunt usor inflexibili si par destul de fixisti in anumite idei.

De multe ori, prefera sa stea singuri decat sa aiba companie; au momente in care nu isi doresc pe nimeni in jurul lor, momente in care sunt foarte inchisi, uraciosi si in care este extrem de greu de comunicat cu ei.

A. Nativii din fecioara pot fi exagerati in privinta perfectionismului

Nativii din fecioara sunt perfectionisti prin excelenta; acesta ar trebui sa fie un lucru bun, din moment ce isi doresc ca ceea ce fac sa aiba o calitate anume; nu se multumesc cu putin.

Insa, un perfectionism necontrolat, poate provoca o paleta de alte consecinte negative, care ii afecteaza si pe ei personal, dar si relatiile cu cei din jur.

Unii nativi din fecioara pot deveni foarte agitati, si fizic si psihic, atunci cand au de-a face cu dezordine, cu orare denaturate sau alte elemente perturbatoare ale ceea ce ei si-au planificat.

Nativii din fecioara sunt foarte duri cu ei insisi si, cu atat mai mult, cu cei din jur; cer foarte mult de la propria persoana, dar si de la ceilalti.

Si, daca ei cu ei insisi se impaca intr-un fel sau altul, unii dintre cei din jur ar putea considera ca nu este o atitudine potrivita, ca nu se comporta just si ca cerintele lor sunt absolut exagerate.

B. Nativii din zodia fecioara sunt obsedati de corpul lor

Nativii din fecioara se concentreaza foarte mult pe corpul lor. Uneori, traiesc defectele pe care si le imagineaza ca le-ar avea la intensitate mult prea mare.

Este dificil pentru nativii Fecioara sa traiasca intr-o lume care tine atat de mult cont de aparenta fizica; este absolut catastrofal pentru ei sa mai si aiba vreun job care sa aiba legatura cu moda, cu domeniul beauty sau orice alt domeniu care pune accent pe frumuseatea fizica.

Mereu se vor analiza si, bineinteles, mereu vor descoperi defecte care, in timp, vor deveni obsesii. Intr-o astfel de situatie, va fi foarte dificil pentru nativii din fecioara sa vada unicitate in propria fiinta si nu o parte care pare, in viziunea lor, imperfecta.

Nativii din fecioara isi doresc sa aiba control si, alaturi de o imagine alterata asupra propriului corp, se poate ajunge la boli de nutritie, cu efecte devastatoare, atat din punct de vedere fizic, ca si mental.

C. Nativii din fecioara sunt conservatori din fire, inflexibili si conventionali

Fiind un semn de pamant, semnul fecioarei patroneaza persoane care raman, de regula, inflexibile si rigide in privinta punctelor lor de vedere, a parerilor lor.

Nu prea deviaza de la invataturile in care au fost nascuti si crescuti. Modul lor de a privi lumea si viata este pur traditional.

Chiar daca doresc sa demonstreze o aparenta de modernism, in strafundurile fiintei lor, nativii din fecioara sunt conservatori din fire.

Nici nu isi doresc sa isi schimbe punctul de vedere, nu doresc sa faca experimente; de regula, prefera ceea ce stiu, cunosc, ceea ce le este familiar, intr-un fel sau altul.

Horoscopul pentru fecioara maine -> citeste mai departe

Progrese pentru fecioara

Esti o fecioara citeste acum horoscopul pentru fecioara azi, dar si pe cel de maine, afla acum ce va poate rezerva ziua pentru fecioara si ziua de maine pentru fecioara.

Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniBarbatul Gemeni este un tip foarte distractiv, foarte sarmant; mereu are la dispozitie o poveste interesanta de spus, pentru a captiva audienta. Este jovial si destul de energic pentru a-i tine pe cei din jur in alerta.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este mereu entuziasmat sa cunoasca oameni si locuri noi; ii place sa socializeze, se angajeaza rapid in discutii, pe subiecte care il intereseaza si isi da repede seama daca are cu cine sa discute. Are foarte bune abilitati conversationale,...

Citeste mai mult ...

Taguri: Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei | Horoscop fecioara azi | Horoscop fecioara azi

Audit certificat bilant energetic