Horoscop anul 2021 tigru

Horoscop anual Tigru (1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034)

Tigru

     Anul acesta va fi un an profitabil pentru voi, nativii acestei zodii. Va fi un an in care veti petrece mai mult timp cu iubitul/iubita, cu apropiatii, cu colegii de munca sau cu prietenii; socializarea va prinde foarte bine, va place sa va desfasurati in mediile sociale. Atentie insa, personalitatea voastra puternica s-ar putea sa fie cea care sa va joace feste. Daca impetuozitatea, impulsivitatea, tendintele de dominare si aroganta vor pune stapanire pe atitudinea si modul vostru de a va exprima, nimic din ceea ce faceti nu va avea efectul pe care-l asteptati. Este foarte posibil ca, din acest punct de vedere, sa mai aveti, din cand in cand, si unele surprize neplacute. Pastrati un echilibru intre viata de familie si cea profesionala; va veti simti mai impliniti astfel.

DRAGOSTE
     Relationarea va fi extrem de importanta. Aveti grija sa mai fiti, din cand in cand, si modesti, intelegatori, mai putin posesivi si agresivi si atunci lucrurile vor merge ca pe roate. Este un an de bun augur pentru intemeierea unei relatii, a unei familii. Sunteti foarte prezenti in cercurile sociale, asa ca este imposibil sa nu gasiti pe cineva care sa fie pe placul vostru. Daca va veti indragosti, veti avea o relatie de dragoste extrem de romantica si incitanta. Cei deja casatoriti s-ar putea sa se gaseasca implicati intr-un eveniment deosebit in familie, un eveniment memorabil. S-ar putea sa fie nevoie sa mai si renuntati la anumite lucruri in favoarea familiei, a mentinerii relatiei de cuplu intr-o stare care sa va multumeasca. Grija mare la atitudinea si tonul adoptate fata de partener. Respectul reciproc si comunicarea bine pusa la punct va vor aduce multe beneficii.

BANI SI CARIERA
      Veti avea parte de bani, insa si de o concurenta acerba in a-i obtine. Aceeasi concurenta isi va face simtita prezenta si in ceea ce priveste ascensiunea in cariera, asa ca trebuie sa va concentrati pe perfectionarea propriilor abilitati si cunostinte si sa fiti foarte siguri pe voi atunci cand va implicati, cand va asumati raspunderea pentru a face ceva. Este important sa fiti moderati in orice veti intreprinde, sa nu va lasati purtati de impulsivitate. Este bine sa dezvoltati relatii de buna colegialitate cu cei cu care sunteti in relatii profesionale, sa aveti o atitudine potrivita fata de sefii vostri. Altfel veti avea parte de complicatii pe care, cu siguranta, nu vi le doriti.

SANATATE
      Nu exista probleme de sanatate deosebite pentru voi anul acesta. Lucrurile se vor mentine aproximativ la fel ca si in anul trecut. Uneori va veti simti obositi, dupa o perioada de munca ceva mai aglomerata ca de obicei. Este bine sa va acordati si ragazul necesar pentru a va odihni atat cat trebuie pentru a va pastra in forma maxima. Trebuie sa acordati o atentie deosebita sanatatii intestinelor, stomacului, sistemului digestiv, in general.

*(daca sunteti nascuti inainte de 4 februarie, semnul vostru astrologic este Bivol si nu Tigru)

loading...
Loading...