Horoscop anul 2021 sobolan

Horoscop anual Sobolan (1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032)

Sobolan

      Anul acesta va fi un an in care nativilor acestei zodii li se va cere sa se implice, sa le pese si sa iubeasca. Numai in acest fel vor primi rasplata pe care o asteapta. Indiferenta nu-I va ajuta absolute deloc, ba chiar le va provoca daune semnificative. Este imperativ ca fiecare dintre nativii acestei zodii sa se manifeste in felul sau propriu, fara a-i deranja, insa, in mod semnificativ pe cei din jur. Satisfactiile vor compensa, in majoritatea cazurilor, eforturile depuse. Stabilirea unor obiective precise, clare, poate sa va ajute foarte mult in obtinerea unor reusite multumitoare. Provocarile acestei luni nu trebuie sa va faca sa uitati de propriile voastre nevoi fizice; fiti atenti la ceea ce mancati, nu va jucati cu programul de masa sau de somn. Daca vreti sa va pastrati in forma, trebuie sa respectati macar minime reguli de igiena ale vietii.

DRAGOSTE
      Relatiile sentimentale vor fi mult mai reusite anul acesta fata de anul trecut. Pentru cei singuri vor exista numeroase oportunitati pentru a-si intalni jumatatea. Pentru cei deja aflati intr-o relatie sau casatoriti, vor exista mai multe momente pentru a fi petrecute cu partenerul de cuplu sau cu cei apropiati. Este bine sa aveti grija cum va exprimati sau ce atitudine adoptati, mai ales in momentele in care survin divergente de opinie. Cu o vorba sau un gest necugetat puteti rani foarte mult persoana iubita, ceea ce va avea un impact negativ asupra relatiei.

BANI SI CARIERA
      In plan financiar, este de asteptat ca beneficiile materiale sa continue si anul acesta, chiar daca intr-o maniera ceva mai redusa. Din punctul de vedere al carierei, veti avea performante destul de reusite, astfel incat si rasplata va fi multumitoare. Trebuie sa va concentrati eforturile pe niste obiective precise, sa stiti foarte bine ceea ce va doriti si sa actionati cu intelepciune pentru a le realiza. Trebuie sa intelegeti ca rasplata pentru munca voastra poate fi si sub alta forma, nu doar in bani. Cariera va solicita foarte mult din timpul vostru, insa nu trebuie sa neglijati acele reguli simple care va pot ajuta sa va pastrati si starea de sanatate.

SANATATE
     Este foarte important sa fiti in forma maxima pentru a face fata provocarilor aparute. Incercati sa luati micul dejun intr-o atmosfera cat mai relaxanta. Consumati alimente care sa va confere energie, sa va ajute sa va concentrati. Pastrati orarul meselor, atat cat va este posibil, precum si orele de odihna. Cand aveti ocazia, nu ezitati sa faceti miscare.

*(daca sunteti nascuti inainte de 4 februarie, semnul vostru astrologic este Mistret si nu Sobolan)

loading...
Loading...