Horoscop anul 2023 sobolan

Sobolan (1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032)

Sobolan

     Sobolanii sunt maestri ai flexibilitatii, ai adaptabilitatii la conditiile in care traiesc. Aceasta calitate va fi foarte importanta pentru nativul Sobolan in anul Sobolanului. Cele doua semne zodiacale nu sunt deloc prietenoase unul cu celalalt, dar asta nu inseamna imediat razboi intre ele. Pur si simplu nu se inteleg unul pe celalalt. Sobolanul este mult prea serios pentru Maimuta, careia ii place sa se distreze, sa se joace, sa-si bata joc de seriozitatea celorlalti, uneori. Ganditi-va astfel. Sobolanul si Maimuta sunt animale ce traiesc pe doua nivele diferite: Maimuta in copaci, Sobolanul pe pamant. Daca nu se intalnesc, nu au nimic de-a face unul cu celalat.
     Pornind de la aceste considerente, semnele de inceput ale anului nou chinezesc, ce va incepe in februarie 2023 si va dura pana in ianuarie 2024, nu vor fi deloc promitatoare. Asta nu inseamna ca trebuie sa va puneti cenusa in cap si sa asteptati sa se intample cel mai rau scenariu posibil. Dimpotriva, veti fi motivati sa faceti fata provocarilor si veti invinge. Nu va bazati pe noroc, ci pe propriile forte pentru a ajunge la acest rezultat.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     In anul Maimutei, dragostea va fi carpicioasa cu voi, nativii Sobolan. Va veti indragosti de persoane carora le place extraordinarul, sunt curioase si intreprinzatoare, persoane carora le place sa iasa cumva din anomimat. Doar ca nu se stie cat va dura o dragoste care incepe pentru nativul Sobolan, in anul Maimutei. Daca veti ajunge sa cunoasteti prea repede aceasta persoana, daca misterele in privinta acesteia se vor risipi, aunci s-ar putea sa va plictisiti si sa cautati ceea ce ati pierdut in alta parte. Va place adrenalina, inclusiv in ceea ce priveste sentimentele, va doriti ca mereu sa fiti placut surprinsi de partener. Asa ca, viata sentimentala anul acesta va depinde, intr-o masura destul de semnificativa, de modul in care partenerul va sti sa va surprinda cu noutati, dar si de modul in care voi veti sti sa va stimulati partenerul in acest sens.

BANI SI CARIERA
     Nu forta bruta va va asigura succesul in afaceri, in 2023, ci inteligenta. Sobolanul este un animal inteligent, dar si foarte rezistent. Este greu sa-I alungi dintr-un teritoriu, pentru ca se adapteaza, inclusiv la actiunea otravurilor. Maimuta este un animal impulsiv, asa ca anul aflat sub semnul Maimutei poate determina actiuni necugetate, vorbe spuse fara a fi bine gandite, din partea unora. Voi sunteti printre putinii care va puteti pastra destul de lucizi pentru a evita astfel de capcane. Aveti un nas suficient de fin pentru a detecta o afacere buna sub invelisul ponosit si lipsit de importanta, menit sa insele aparentele. Sfatul general este sa ramaneti alaturi de echipa, pentru ca puterea Sobolanilor sta in numar si numai cu ajutorul echipei, a relatiilor pe care le veti stabili, veti reusi sa atingeti succesul. Aveti si unele “calitati” negative, care pot influenta in mod nefericit relatiile cu cei din jur. Ca de exemplu, parasiti corabia cand aceasta se scufunda. Ceva mai multa loialitate fata de colaboratori nu ar strica. Binenteles, acolo unde se merita!
     Financiar, va fi un an destul de bogat, pentru ca veti avea inteligenta suficienta pentru a depista din timp ce nu merge bine si pentru a avea timp sa remediati, ceea ce este de remediat. Grija mare si cum va veti gestiona aceste castiguri…

SANATATE
     Inceputul anului va va prinde intr-o stare fizica destul de sensibila. Va fi nevoie sa va acordati pauze mai dese, pentru a face fata stresului de zi cu zi, pentru a va mentine, cat de cat, in forma. Invatati sa va relaxati, apelati chiar la tehnici de relaxare care sa va ajute in acest sens. Spre mijlocul anului, veti reusi sa va recapatati energia si vitalitatea. Focusarea pe modul in care aratati nu ar trebui facuta doar din considerente estetice, ci si din considerente de sanatate. Daca adoptati vreo dieta, faceti-o in urma unui sfat avizat si luand in considerare parametrii vostri proprii.

*(daca sunteti nascuti inainte de 4 februarie, semnul dumneavoastra astrologic este Mistret si nu Sobolan)

loading...
Loading...