Horoscop anul 2023 sarpe

Sarpe (1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037)

zodia Sarpe

     Sarpele este, fara indoiala, unul dintre cele mai misterioase semne din zodiacul chinezesc. Cu atat mai mult in anul Sobolanului de Foc, cand motivele, dispozitiile si scopurile voastre vor fi foarte greu de descifrat, iar cei din jurul vostru vor trebui sa se obisnuiasca sa fie luati mereu prin surprindere. Putini vor fi cei care vor putea sa se adapteze ambiguitatii personalitatii voastre. Exista si un mare avantaj in toate acestea. Nu vor fi multi cei care sa va influenteze viata, asa ca veti fi liberi sa actionati asa cum veti crede de cuviinta. Va trebui sa ganditi bine fiecare pas, insa contextul astral este de partea voastra, asa ca posbilitatile de a gresi sunt destul de reduse.
     La mijlocul anului, ar trebui sa mai incetiniti ritmul si sa va concentrati mai mult asupra sanatatii voastre emotionale. Nu luati decizii importante, fara a-i consulta pe toti cei implicati, pentru a nu deteriora relatii si-asa fragile.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Nativii Sarpe care isi vor gasi persoana potrivita pentru a pune bazele unei relatii, vor fi de invidiat. Empatizati perfect cu partenerul, astfel incat va pliati perfect pe nevoile acestuia. Daca si acesta va face la fel, atunci veti fi cei mai fericiti oameni din lume. Pasiunea sexuala va fi un liant perfect, care ar putea cimenta puternic relatia de cuplu.
      Fiti atenti la tentatiile ce ar putea veni din exterior. Mai ales pentru cei nemultumiti de relatia in care sunt implicati, poate fi dificil de rezistat.
      Anul 2023 nu este foarte favorabil formarii unro relatii durabile. De aceea, o casnicie ar putea sa survina numai dupa o legatura mai indelungata, in care veti putea observa cata compatibilitate si ce diferente exista intre voi si partener.

BANI SI CARIERA
     In lumea afacerilor, Sarpele nu mai este deloc o persoana sensibila si empatica, ci devine o persoana putin dispusa spre compormis, chiar brutala uneori. Anul Maimutei cere chiar acest tip de atitudine feroce a Sarpelui, fata de oponentii din afaceri, pentru ca acestia sa nu mai aiba curajul sa actioneze. Cea mai buna forma de aparare este atacul, lucru corect in acest caz. Se poate sa fiti fortati chiar la anumite metode mai putin ortodoxe pentru a va atinge scopurile fixate. Si daca lucrurile se complica din ce in ce mai mult si simtiti ca aproape sunteti depasiti de situatie? Din fericire, flexibilitatea voastra va permite sa va pliati perfect pe serpentinele unui drum serpuit.
      Oportunitatile vor curge fluid, mai ales in perioada aprilie – iunie, dar si in luna octombrie, oportunitati de care ar fi pacat sa nu profitati din plin. Nu incercati sa schimbati radical planurile in timpul actiunii, acesta ar fi un motiv de foarte mare frustrare pentru voi.
      Situatia financiara va va cauza griji, din diverse motive, si ar putea sa va afecteze stabilitatea emotionala. Totusi acest lucru nu va va afecta eforturile de a evolua in plan social si al carierei. Luna noiembrie va fi ocupata cu incercari de a va face viata mult mai confortabila.

SANATATE
     Entuziasmul nu va va lipsi, iar surplusul de vitalitate din lunile august si septembrie va va face sa actionati chiar violent, intr-o oarecare masura. De aceea, trebuie sa faceti eforturi sa concentrati acest aport de energie catre scopuri constructive. Tratamentele pe baza de apa, tip sauna sau spa, chiar doar cateva ture de bazin, va pot revitaliza in momentele in care va simtiti epuizati.

*(daca sunteti nascuti inainte de 4 februarie, semnul dumneavoastra astrologic este Dragon si nu Sarpe)

loading...
Loading...