Horoscop anul 2023 mistret

Mistret (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043)

Mistre

     In anul Sobolanului, hroscopul chinezesc nu are nici un sfat special pentru voi, nativii Mistret. Maimuta traieste in paduri, in inalimile copacilor, in vreme ce Mistretul traieste pe pamant, avand cu totul alte interese fata de Maimuta. Anul Maimutei nu va avea impact semnificativ asupra vietii voastre. Puteti sa va continuati planurile, asa cum le-ati stabilit, pentru ca nu veti intalni obstacole semnificative in cale. Veti beneficia de libertate de miscare, nu veti fi ingraditi de nici un fel de constrangeri serioase. Veti avea posibilitatea sa invingeti provocarile vietii cu optimism si incredere in sine.
     Aveti grija sa va pastrati flexibilitatea in abordari, dar si prudenta in relatiile cu persoanele pe care nu le cunoasteti suficient de bine. Este bine sa va claditi noi relatii, insa aveti grija cui si ce destainuiti. Nu vorbiti mai mult decat este necesar, aceasta este o tactica inteleapta. Prioritatile voastre sunt importante si trebuie sa le protejati.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     In ceea ce privese viata sentimetala, lucrurile vor decurge foarte linistit, iar mediul familial va fi unul foarte placut si relaxant. Veti beneficia de suportul aporpiatilor in demersurile pe care le veti intreprinde, iar acest lucru este extrem de important.
     Cei singuri vor reusi sa se faca placuti eventualilor parteneri, fara prwa multe eforturi, iar noi relatii incepute anul acesta pot fi foarte satisfacatoare din punct de vedere emotional. Cel mai probabil, partenerii vor fi persoane nou cunoscute, in locuri pe care nu le frecventati de obicei.
     Este un an foarte bun pentru cupluri de a planui o nunta, de exemplu, sau o sarcina.

BANI SI CARIERA
     Obiectivele profesionale va sunt clare in minte si nu exista factori care sa va denatureze scopurile. Eforturile voastre vor fi indreptate, fara echivoc, catre indeplinirea celor stabilite. Armonia la locul de munca este importanta, iar aceasta deriva din bune relatii cu cei alaturi de care va desfasurati activitatea.
     Oamenii de afaceri pot sa-si permita noi aventuri in 2023. Extinderea pieteti de desfacere si gasirea de noi client vor fi o prioritate. Fiti atenti la noile contacte din perioada Septembrie – Noiembrie. Exista un dualism legat de aceste noi contacte, la care va trebui sa fiti ceva mai atenti.
     Exagerarile in privinta achizitiilor, mai ales de produse de lux in exces, poate avea consecinte destabilizatoare asupra balantel de venituri si cheltuieli. In prima parte a anului 2023 tindeti sa fiti putin cam nechibzuiti in cheltuielile pe care le faceti, si o sa va para rau spre finele anului, ca nu ati fost mai cumpatati. Mai bine luati din timp masuri pentru ca lucrurile sa nu se complice din punct de vedere financiar.

SANATATE
    Nu veti avea motive deosebite de stres, asa incat acest factor nociv nu ar trebui sa va afecteze prea mult pe parcursul anului 2023. Solutii la problemele ce vor aparea se vor gasi usor, in consecinta veti avea mult timp la dispozitie pentru a va gandi la voi si la propria bunastare. Luati masuri pentru a va intretine starea de sanatate.

*(daca sunteti nascuti inainte de 4 februarie, semnul dumneavoastra astrologic este Caine si nu Mistret)

loading...
Loading...