Horoscop anul 2023 maimuta

Maimuta (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040)

Maimuta

     Anul Sobolanului va va fi foarte favorabil voua, nativilor nascuti sub acest semn zodiacal. Veti avea libertate de miscare, ceea ce pentru voi este un lucru incredibil de multumitor. Pana si greselile facute vor avea un impact mult amortizat de imprejurari. Nu prea sunteti intelesi de cei din jur, care sunt nedumeriti de motivatiile care va imping mereu spre noi si noi aventuri. Cei care va cunosc mai bine stiu deja ca, pur si simplu, asa sunteti voi. Din pacate, aceasta fire aventuriera a voastra poate constitui un obstacol major in calea evolutiei voastre, atat in plan profesional, cat si in plan personal.
      Primele luni ale anului vor fi cele mai bune, iar ajutorul celest va interveni chiar atunci cand simtiti ca sunteti prinsi in corzi. Din pacate, faptul ca scapati chiar si in ultimul moment, ar putea sa va faca si mai nechibzuiti decat de obicei, ducand la un declin chiar, catre finele anului.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Din punct de vedere sentimental, anul 2023 ar putea sa va aduca multe situatii de respingere, de neintelegere din partea celor din jur. Daca ati fi o fire mai implicata, aceste situatii ar putea sa va afecteze destul de mult psihicul. Insa, sunteti ceva mai nepasatori, mai ales cand nu aveti un interes deosebit pentru o situatie sau o persoana anume, astfel incat mare parte din dezamagiri vor trece destul de usor peste voi. Exact cand lumea credea ca veti fi daramati, voi va ridicati si mai inversunati ca alta data. Acest fel de a fi va reprezenta salvarea voatra anul acesta.
      Pentru familisti, atentie, poate fi un an cu rupturi in cuplu. Ca urmare, trebuie sa evaluate bine situatia si oportunitatea unei astfel de decizii. Daca, intr-adevar, cursul situatiei nu mai poate si nu mai merita a fi intors, atunci poate ca aceasta este cea mai buna decizie. Dar daca, in mod nejustificat, aveti un comportament nepasator si arrogant, atat de specific, daca vina este exclusive a voastra, atunci s-ar putea sa regretati acest moment, iar consecintele sa va urmareasca multa vreme.

BANI SI CARIERA
     Eforturile de a gasi un loc de munca nu vor fi incununate de succes daca nu veti trata problema cu toata seriozitatea. A lua in usor acest subiect nu va va fi de nici un folos. Dimpotriva, va fi o piedica serioasa in calea inceperii unei cariere, in domeniul pe care il vizati.
      Realtiile cu cei alaturi de care va desfasurati activitatea trebuie sa fie de respect reciproc. Echipa este cea care va va sustine in atingerea obiectivelor, asa ca nu trebuie nicicum sa neglijati aspectul raporturilor cu ceilalti membri.
      Pentru oamenii de afaceri vor exista numeroase ocazii pentru a incheia noi intelegeri, insa trebuie sa fiti foarte atenti la conditii. Nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii, ci trebui e verificat chiar de doua ori inainte de a fi semnat si parafat.
      Scopurile financiare va sunt destul de clare in minte, mai greu este sa vizualizati modalitatile de a le indeplini. Nu recurgeti la investitii speculative, pdeoarece riscurile sunt mari si nu aveti destula rabdare sa le luati in calcul asa cum trebuie.

SANATATE
     Este un an exceptional din punctul de vedere al energiilor vitale, asta este foarte drept. Din pacate, nu sunteti persoane foarte responsabile cand vine vorba de a respecta niste principii sanatoase de viata sau de alimentatie. Din acest punct de vedere, sunteti predispusi la excese si, implicit, la imbolnaviri.

*(daca sunteti nascuti inainte de 4 februarie, semnul dumneavoastra astrologic este Capra si nu Maimuta)

loading...
Loading...