Horoscop anul 2021 iepure

Horoscop anual Iepure (1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)

Iepure

      Anul acesta va fi, pentru voi, nativii acestei zodii un an plin de bucurie, fericire si evenimente memorabile. Este posibil sa cunoasteti o dezvoltare profesionala destul de semnificativa. Veti dezvolta relatii foarte bune, atat cu prietenii, cat si cu partenerii de afaceri sau colegii de serviciu. De asemenea, relatiile personale au mari sanse sa prospere. Binenteles, provocarile nu vor lipsi; este posibil ca momentele mai dificile sa va ia, uneori, prin surprindere, ceea c ear putea sa va cam denaturize starea de spirit, insa nu va puteti astepta ca totul sa mearga perfect, intotdeauna. Invatati din greseli si mergeti inainte cu incredere.

DRAGOSTE
     Este un an cu semne bune in relatiile interpersonale. Cei necasatoriti vor avea sansa sa puna bazele unei legaturi sentimentale cu semnificatie pentru viata lor. Participarea la evenimentele sociale va va ajuta sa descoperiti dragostea, poate chiar in cercul de prieteni apropiati. Cei mai potriviti parteneri sunt cei din zodiile Mistret, Capra, Caine si Dragon. Pentru cei aflati deja intr-o relatie este un moment potrivit pentru a aprofunda, pentru a trece la etapa urmatoare, pentru casatorie, chiar, daca acesta ar fi pasul urmator.

BANI SI CARIERA
      Anul se anunta destul de productiv pe plan profesional. Daca veti intampina probleme in acest an, veti reusi sa gasiti usor si persoane care sa va ajute sa iesiti din impas. La fel de usor veti reusi sa gasiti persoane care sa va dea sfaturi utile sau care sa va ajute in ascensiunea profesionala. Si prietenii va vor fi aproape in acest demers. Pentru afaceristi, este un an foarte bun pentru a pune bazele unor noi parteneriate pe termen mediu si lung. Va trebui sa investiti financiar anul acesta in activitati sociale, in relatiile pe care le veti cladi – cadouri, imprumut unui prieten apropiat, investitii alaturi de noi parteneri. Aceasta situatie se perpetueaza in prima jumatate de an, ulterior incepand sa apara si roadele acestor eforturi, buna reputatie fiind de mare ajutor.

SANATATE
      Prea mult timp petrecut in activitati sociale inseamna oboseala in plus, care nu este, in nici un caz, benefica sanatatii. Este bine sa aveti in vedere acest aspect. Probleme deosebite de sanatate nu par a se anuta in acest an. O atentie mai mare este bine sa acordati sanatatii sistemului digestiv (mese sanatoase, regulate) si celui nervos (odihna suficienta si evitarea stresului).

*(daca sunteti nascuti inainte de 4 februarie, semnul vostru astrologic este Tigru si nu Iepure)

loading...
Loading...