Horoscop anul 2023 dragon

Dragon (1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036)

Dragon

     Este bine sa ascultati de vocea voastra interioara pentru a va atinge obiectivele. Sobolanul si Dragonul sunt doua semne zodiacale puternice, fiecare in felul sau. Sub semnul sobolanului, veti tinde sa oscilati intre extreme: fie va focusati, va concentrati puternic pe obiective, fie tindeti sa fugiti de responsabilitati, atunci cand simtiti ca nu mai faceti fata. Cel mai bine ar fi sa lasati mandria la o parte si, atunci cand se impune, sa cautati sfatul experitilor, a celor cu expertiza in chestiunea care va solicita. Este calea cea mai usora si care va poate scoate onorabil dintr-o incurcatura.
      Va fi un an destul de incarcat, cu putine perioade de relaxare, de care va trebui sa profitati la maximum, pentru a nu va cauza alte probleme, care sa se adauge celor existente. Uzati de calitatile si charisma de care dispuneti, pentru a ajunge la ceea ce v-ati propus. Reflectati bine inainte de a lua decizii majore si incercati, mai cu seama, sa aveti o privire de ansamblu asupra lucrurilor, o privire obiectiva.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     In viata de familie, veti fi parteneri destul de meticulosi, daca nu prea pisati uneori. Solicitarile voastre s-ar putea sa fie uneori, exaggerate, si, de aici pana la aparitia unor tensiuni legate de acestea nu mai este decat un pas. Trebuie sa fiti rezonabili si sa intelegeti ca timpurile se schimba, ca roulurile barbatului si femeii nu mai sunt, in familie, atat de stricte ca altadata. In anul Maimutei, voi, Dragonii, nu veti avea prea mare succes daca va veti erija in tirani care doar cer sa li se dea, ei insisi nedand nimic in schimb.
      Cei singuri trebuie sa fie mai flexibili, mai toleranti, sa mai arunce cate o privire si la ceea ce fac ei si ceea ce au inclus pe check-listul pentru partner. Indepliniti voi oare toate criteriile?
      Perioada dintre lunile aprilie si septembrie este favorabila formarii de noi cupluri pentru voi, nativii Dragon, relatii care pot avea potential pentru viitor. Cele mai favorabiile locatii pentru intalnirea unui eventual partener se gasesc in apropierea voastra – la serviciu, in cercurile sociale apropiate – asa ca nu trebuie sa cautati prea departe.

BANI SI CARIERA
     In ceea ce priveste afacerile, nu prea obisnuiti sa mergeti cu ascunzisuri. De regula, obisnuiti sa initiati proiecte la scara mare, care sa atraga atentia asupra voastra. Anul 2023 nu va fi insa, usor pentru voi, din punctul de vedere al vietii profesionale. Va trebui sa faceti efort dublu pentru fi remarcati, pentru a va indeplini obiectivele din acest plan. Totusi, punandu-va la bataie resursele si capacitatile, zidurile care se ridica in calea voastra se vor darama precum castele de nisip, iar oponentii se vor speria si se vor retrage.
      Chiar daca nu veti incepe anul sub cele mai bune auspicii, din punct de vedere financiar, situatia se va schimba radical in a doua parte a anului, cand se vor vedea roadele eforturilor voastre sustinute. Eventualul surplus de bani il puteti investi in conturi de economii, daca veti considera ca sunt eficiente.

SANATATE
     Prima parte a anului nu va va pune probleme deosebite din punctul de vedere al starii de sanatate. Nu se va petrece nimic deosebit fata de anul anterior, deci vorbim de o situatie de constanta. A doua parte a anului, va fi ceva mai dificila, daca veti alege sa continuati in acelasi ritm si sa nu ascultati solicitarile organismului care isi doreste pauze ceva mai dese, in urma solicitarilor numeroase. Exista risc de imbolnavire fizica, dar si de slabire emotionala.

*(daca sunteti nascuti inainte de 4 februarie, semnul dumneavoastra astrologic este Iepure si nu Dragon)

loading...
Loading...