Horoscop anul 2023 cocos

Cocos (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041)

Cocos

     Anul Sobolanului nu va fi unul foarte linistit pentru voi, nativii Cocos. Animalul patron al acestui an nu este malitios sau insetat de sange, dar este foarte nesabuit. Nu urmareste Cocosul pentru ca vrea neaparat sa-I faca rau, ci se distreaza pe seama sa, ii place sa-l sacaie. Cocosul se va enerva si va incerca sa atace cu toate fortele sale. Numai ca, uneori, isi va consuma energiile intr-un mod inutil, deoarece nu va reusi sa faca nimic contra Maimutei, care-I rade-n nas din inaltimea copacului in care s-a catarat. Este o figura de stil, insa ilustreaza cum nu se poate mai bine situatia voastra din acest an. Nu ar trebui sa va agitati degeaba, numai dintr-un impuls nu foarte bine gandit, ci sa va chibzuiti cu intelepciune eforturile.
     Daca doriti sa faceti schimbari semnificative in obiectivele voastre pentru aces an, ar fi bine sa o faceti, mai ales daca ajungeti la concluzia ca ceea ce ati ales nu este ceea ce va trebuie. Primele luni ale anului ar fi foarte potrivite in acest sens. Trebuie sa va puneti foarte bine in ordine prioritatile tocmai din motivul enuntat mai sus: pentru a va doza cat mai eficient eforturile.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Cei care inca nu v-ati decis daca ati gasit sau nu partenerul ideal, veti avea de facut niste alegeri destul de dificile pe parcursul acestui an. Mereu vor aparea tot felul de factori care sa va distraga de la adevaratele scopuri, care va altereaza imaginea clara a ceea ce se intampla. Parca cineva ar vrea sa va joace feste, insa, binentels, nu vi se pare deloc distractiv. Din pacate, cam tot anul veti fi dezorientati in ceea ce priveste dragostea. Pe de o parte veti fi atrasi de subiectul cel nou, stralucitor si interesant, deoarece va este inca necunoascut, pe de alta parte nu ati renunta nici la cel vechi, care prezinta unele aspect care va sunt pe plac. Va fi foarte epuizant sa tot oscilati astfel, intre cele doua alternative, in fond, nu cu mult diferite una de alta. Ultima parte a anului pare a fi mai linistita si, deci, mai favorabila punerii bazelor unor relatii personale de lunga durata.
     In familie, mersul favorabil al lucrurilor va depinde de modul in care veti descuta cu partenerul de relatie, modul in care si el va va intelege si felul in care veti empatiza unul cu celalalt. Si micile gesturi si detalii vor face diferenta in relatia de cuplu.

BANI SI CARIERA
     Va place sa o faceti pe detectivul in afaceri, sa recladiti din nimic scenarii de afaceri, asa ca, daca veti avea astfel de ocazii, veti fi in elementul vostru. Totusi, nu va merge totul asa de usor. Unele lucruri isi vor incetini considerabil ritmul fata de anul trecut. Si cresterile vor fi ceva mai ponderate, evolutiile la fel, precum si castigurile. Ca urmare, va trebui sa va adaptati unro situatii noi, care v-ar putea impune unele restrictii. Uneori veti avea impresia ca expertiza de cater dispuneti, capacitatile voastre, nu-si mai gasesc utilitatea in contextul general.
     Perioada lunilor iunie – iulie si octombrie – noiembrie, pare sa fie cea mai favorabila oamenilor de afaceri. Proiectele maore au cele mai mari sanse de a se materializa frumos in aceasta perioada.
     Managementul bugetului trebuie sa fie mai bine pus la punct, desi nu veti avea probleme semnificative pe parcursul anului. Unele cheltuieli, totusi, vor trebui adaptate noilor conditii, daca acestea apar.

SANATATE
     Perioadele favorabile ale anului vor corespunde cu perioadele pline de vitalitate, de energie, ceea ce va va ajuta sa va realizati proiectele in mod foarte elegant. In aceste conditii, se poate spune ca anul va fi destul de in regula, chiar daca nu se va intampla nimic extraordinar. Din punctual de vedere al sanatatii, respectati regulile, pentru a tine problemele departe.

*(daca sunteti nascuti inainte de 4 februarie, semnul dumneavoastra astrologic este Maimuta si nu Cocos)

loading...
Loading...