Horoscop anul 2021 cocos

Horoscop anual Cocos (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041)

Cocos

     Anul acesta nu va fi un an extraordinar pentru voi, nativii acestei zodii, dar nici nu se poate spune ca va fi un an prost. Este nevoie de o improspatare in viata voastra, de o schimbare a directiilor, asa ca ar fi bine sa va pregatiti pentru asta. In plan personal, lucrurile pot fi corectate printr-o participare active la viata sociala; nu trebuie sa interveniti cu fortarea evolutiilor; acestea se pot aranja de la sine, intr-un mod care sa va priasca inca si mai bine. Anul acesta va fi si un an plin de oportunitati de a castiga bani, insa nu intotdeauna conditiile vor fi foarte facile;insa, ce lucru folositor se obtine fara a face eforturi. Uneori vor aparea reale provocari in acest sens.

DRAGOSTE
      Sansele de a intalni persoana potrivita cresc semnificativ daca se intensifica prezenta in viata sociala. Relatiile trebuie sa se infiripe in mod natural. Fortarea situatiei, chiar daca cineva va cade cu tronc, nu va fi in favoarea voastra. De aceea este recomandabil sa fiti degajati si sa lasati lucrurile sa se deruleze de la sine. Cei aflati intr-o relatie sau casatoriti ar fi bine sa se concentreze mai mult pe sentimentele partenerului de cuplu. Nu acceptati sacrificii prea mari din partea acestuia, mai ales daca sunt facute in ideea de a va face pe dumneavoastra fericiti. Acest lucru ar dauna relatiei, pe termen lung.

CARIERA SI BANI
     Daca v-a mers bine in cariera in anul anterior, lucrurile se vor mentine pe acceasi linie si anul acesta. Daca ati avut parte de multa presiune la locul de munca, din pacate, si acest aspect se va perpetua. Totusi, veti avea parte si de destul de mult sprijin profesional, atunci cand veti intalni obstacole in calea desfasurarii unei activitati normale, astfel incat evolutia evenimentelor va fi mult usurata. Vor aparea si noi oportunitati de a castiga bani. Totusi, pentru a obtine bani in plus, trebuie sa depuneti eforturi semnificative, care, uneori, nu se prea compenseaza. Nu vor exista insa pierderi, iar asta ar trebui sa va multumeasca.

SANATATE
     Exista cateva « umbre » in ceea ce priveste sanatatea, pe parcursul anului acesta. Daca nu veti fi foarte atenti, este posibil sa cadeti victima vreunui accident. Nu-i ignorati pe cei mai in varsta de langa voi. Ba chiar intrebati – i ceva mai des de sanatate, s-ar putea sa aiba nevoie de acest lucru. Sau daca sunteti in alta locatie, sunati mai des ca sa aflati vesti despre ei. Calibrati-va cu atentie eforturile si nu exagerati in ceea ce priveste cantitatea de efort pe care o depuneti in ceea ce faceti.

*(daca sunteti nascuti inainte de 4 februarie, semnul vostru astrologic este Maimuta si nu Cocos)

loading...
Loading...