Horoscop anul 2021 capra

Horoscop anual Capra (1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, 2039)

Capra

     Se pare ca anul acesta nu va fi extraordinar pentru voi, nativii acestei zodii. De aceea, este mai intelept sa nu va expuneti foarte mult, sa nu prea iesiti in evidenta. Relatiile interpersonale, sentimentale, dar si cele profesionale sau de afaceri vor cunoaste o serie de limitari, pe care le veti gasi extrem de deranjante. Totusi, unele lucruri trebuie acceptate asa cum sunt, iar voi va trebui sa va pliati actiunile pe desfasurarea lor. Este important sa evitati disputele cu cei cu care intrati in contact, sa incercati sa evitati situatiile conflictuale, care nu vor fi decat impedimente in calea normalitatii. Din pacate, va trebuie a va multumiti doar cu rezultate satisfacatoare pentru aceasta perioada, desi v-ati dori ceva de nivelul foarte bine sau excellent. Totusi, trebuie sa vedeti partea plina a paharului, sa vedeti ceea ce puteti obtine sis a eficientizati aceste rezultate cat de mult posibil.

DRAGOSTE
     Din pacate, oportunitatile pe plan sentimental vor lipsi, in ceea ce va priveste, dar vor fi disponibile pentru persoane care va sunt apropiate. Doamnele singure vor avea sanse ceva mai crescute sa intalneasca pe cineva alaturi de care sa poata construi o relatie sincera. Pentru barbatii din aceasta zodie, ar putea exista ceva sanse in acest sens in august si septembrie, in noiembrie si decembrie, insa nu ar trebui sa va asteptati la ceva spectaculos.

CARIERA SI BANI
      Activitatea profesionala din acest an inseamna competitie. Pana la a castiga aceasta competitie, veti avea de infruntat multe provocari. In privinta carierei, totul va fi dominat de competitie, de presiune, de stres. Daca veti face fata stresului, atunci se poate spune ca anul acesta va fi un an de succes din punctul de vedere al realizarilor profesionale. Daca, dimpotriva, presiunea de la munca este prea mult pentru voi, atunci nu ar trebui sa ezitati in a cere ajutor. Atitudinea potrivita fata de colegii de munca este foarte importanta in ceea ce priveste modul in care se vor comporta acestia fata de voi in momentele mai dificile. Banii nu se vor diminua in acest an, insa veti fi fortati sa va implicati in mai multe activitati sociale fata de anul trecut, ceea ce va incarca ceva mai mult nota de plata.

SANATATE
     
     Nu evitati controalele regulate ale sanatatii si aveti grija la durerile de stomac. Sunteti susceptibili de scaderea imunitatii din cauza stresului, ceea ce poate duce la aparitia uner episoade cu infectii, deci atentie mai mare la igiena si la odihna.

*(daca sunteti nascuti inainte de 4 februarie, semnul vostru astrologic este Cal si nu Capra)

loading...
Loading...