Horoscop anul 2023 capra

Capra (1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, 2039)

Capra

     Anul Sobolanului va fi un an ambiguu, incalcit, pentru voi, cei nascuti sub semnul Caprei. Unii ar spune ca este o perioada de tulburari, de schimbari, de incercari, altii, ca este o perioada in care se poate intari caracterul prin diverse provocari. Depinde de vizuinea fiecaruia asupra vietii si asupra lumii inconjuratoare. In anul Maimutei, natura voastra egoista va fi scoasa la suprafata si va va amagi cu iluzia unui succes cladit, nu intotdeauna, doar pe eforturile voastre. Nerecunoasterea meritelor celorlalti va poate aduce, in prima faza, castiguri, insa pierderile pe termen lung vor fi incontestabil mai mari.
     Eforturile va vor fi concentrate pe obtinerea unei stabilitati financiare, in primul rand, si, mai apoi, pe afacerile legate de casa si familie. Va veti epuiza muncind pentru aceste doua scopuri si pentru a evolua cat mai mult, riscand sa va extenuate in timpul procesului.
     Este foarte important sa va mentineti intr-o stare de stabilitate emotionala si, de asemenea, sa nu va angajati in lucruri pe care stiti ca nu o sa le puteti duce la bun sfarsit.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Cei singuri ar trebui sa se bazeze, inacest an, pe farmecul personal, dar sip e sinceritate si franchete. Din pacate, uneori actionati sub imperiul unei stime de sine reduse, a unei increderi in sine la fel de slabe, ceea ce va conduce spre comportament ilogic si irational. Din pacate, un astfel de comportament este foarte nociv si tinde sa-I indeparteze pe cei de langa voi. Daca exista o perioada mai favorabila infiriparii unei relatii de cuplu, atunci aceasta poate fi considerata cea dintre lunile august si noiembrie.
     Cei casatoriti trebuie sa-si concentreze eforturile pe intarirea relatiei, pe asigurarea partenerului de afectiunea sa, pe stiumularea acestuia in sensul consolidarii interesului pentru relatia de cuplu. Daca nu veti apela la cine stie ce tructuri ieftine care sa induca in eraore si sa dezamageasca, atunci viata sentimentala in cuplu poate fi una destul de placuta anul acesta.

BANI SI CARIERA
     In ceea ce priveste cariera, sunteti sfatuiti insistent sa va luati soarta in propriile maini sis a nu asteptati favoruri sau altfel de ajutor de prin alte parti. Este foarte posibil ca acest ajutor sa nu vina si atunci veti suferi o mare dezamagire care va poate destabiliza psihic si va poate face chiar indisponibili pentru activitate pentru o perioada. Aveti un destul de puternic simt al pericolului, care va poate ajuta sa ocoliti situatiile nedorite si riscante.
     Daca nu va simtiti in stare, nu este cazul sa va implicate in proiecte foarte ample. Nu veti avea prea multe sanse de ascensiune in cariera, asa ca poate ar fi mai intelept sa va concentrati pe mentinerea achizitiilor de pana acum… Obiectivele pe care vi le veti stabili trebuie sa fie, in primul rand, realiste. Numai prin curaj si determinare veti reusi sa le atingeti.
     Castigurile vor fi destul de bune, mai ales in prima parte a anului, asa incat nu veti avea problem majore din acest punct de vedere. Este un lucru bun, pe de o parte, ins ape de alta parte, aceasta situatie v-ar putea face sa va relaxati ceva mai mult decat necesar sis a va pierdeti o parte din motivatia de a actiona.

SANATATE
     Emotional, anul va incepe bine pentru voi. Dezamagirile ce ar putea sa apara mai tarziu ar putea sa va destabilizeze, in functie de cat de ample sunt acestea. Trebuie sa va mentineti echilibrul, atat psihic, cat si psihic. Uneori sunteti tentati sa faceti excese, fara a mai tine seama de posibilele consecinte.

*(daca sunteti nascuti inainte de 4 februarie, semnul dumneavoastra astrologic este Cal si nu Capra)

loading...
Loading...