Horoscop anul 2023 caine

Caine (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042)

Caine

     Anul Sobolanului va schimba aproape radical comportamentul cainelui. Loialitatea sa cunoascuta se va transforma, sub influenta Maimutei, animal voluntar si obisnuit sa faca exact ceea ce-si doreste, intr-un oarecare egoism. Chiar daca unele reminescente vor mai exista, Cainele va incepe sa se mai gandeasca si la el in acest an, ceea ce nu este tocami un lucru rau. Important este sa nu se duca la extreme aceasta tendinta.
     Iata deci ca putem vorbi, in anul 2023, inca de la inceputul sau, de schimbari radicale in viata voastra, a nativilor din zodia Cainelui. Vor fi schimbari de structura si de conjunctura, menite sa va faca sa va simtiti mai satisfacuti din punct de vedere emotional. Aceste schimbari vor impune o perioada de acomodare, care, in functie de fiecare individ in parte, va dura mai mult sau mai putin. Aceasta perioada de acomodare presupune unele intarzieri in implementarea unor proiecte, in unele actiuni, deci ar fi ideal ca timpul pentru acomodare sa fie cat mai scurt.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Din punct de vedere emotional, veti fi destul de rezervati si discreti, in ochii celor care va cunosc mai putin. Si este bine asa. Cei care insa va cunoasc mai bine, va pot citi ca pe o carte deschisa. Imediat ce subiectul de interes apare la orizont, incepeti “sa dati din coada”, ceea ce este intotdeauana semn ca veti pleca in explorare. Chiar daca la inceput se pune problema doar de simpatie si interes, nu se stie cum vor evolua lucrurile in continuare. Lunile cele mai favorabile pentru a incepe o relatie sentimentala, din punctul vostru de vedere, sunt lunile de vara, cand totul este stralucitor si frumos. Aveti insa grija ca, odata cu venirea toamnei, sa nu se transforme totul in gri sau negru. Aveti deci, grija, la alegerile pe care le veti face, pentru ca aveti obiceiul de a va atasa de persoana draga, iar daca aceasta nu este suficient de interesata, riscati sa suferiti.
     In familie, va trebui sa va faceti partenerul sa va inteleaga schimbarile prin care treceti, sa va sustina si sa accepte, dar si sa astepte sa depasiti perioadele mai latente sau dificile.

BANI SI CARIERA
     Mediul profesional nu va va fi deloc defavorabil si veti intretine bune relatii cu colegii de serviciu si colaboratorii. Va stiti foarte bine interesele, astfel incat comportamentu vostru in privinta carierei va fi bine studiat. Atata timp cat veti reusi sa faceti acest lucru, sa mentineti aparentele de normalitate, lucrurile vor merge destul de bine pentru voi. Ba chiar veti reusi sa obtineti si un oarecare avans in cariera, ceea ce va va multumi foarte mult.
     In cazul in care responsabilitatile se inmultesc si aveti nevoie de ajutor, acceptati-l, insa numai daca considerati ca puteti avea incredere deplina in persoana respectiva. Exista riscul sa apara in jurul vostru o serie de profitori, care sa mizeze pe natura voastra loiala si care sa urmareasca sa profite de voi.
     Castigurile financiare vor fi mai volatile in utlima parte a anului, cand va trebui sa supravegheati mai indeaproape pe ce cheltuiti banii din venituri.

SANATATE
     Cum Soarele si Venus vor veghea asupra voastra pe parcursul anului, din punct de vedere emotional veti avea parte de liniste si pace. Acest lucru va va ajuta sa va regenerati energiile si sa actionati cu entuziasm in evenimentele la care veti participa. Daca apar probleme medicale, facati-va timp sa le rezolvati in timp util, pentru a nu avea probleme si mai mari mai tarziu. Linistea mentala si cea sufleteasca vor fi foarte importante, in perioada acestui an.

*(daca sunteti nascuti inainte de 4 februarie, semnul dumneavoastra astrologic este Cocos si nu Caine)

loading...
Loading...