Horoscop anul 2023 bivol

Bivol (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

Bivol

     In anul Sobolanului, nativul Bivol nu-si va pierde timpul cu subiecte absurde si romantisme fara sens. Bivolii sunt invatati sa mearga direct la tinta, sa-si urmareasca obiectivele cu asiduitate. Pe de alta parte, va place enorm confortul, apreciati un vin bun si atmosfera placuta a casei voastre, pe care ati face totul sa o obtineti si sa o metineti. Prea mult realism ar putea speria pe multi dintre cei care ar incerca sa se apropie de voi.
     Pentru voi va fi un an de schimbari majore in viata voastra, in care, uneori, veti beneficia de sprijin din exterior, alteori va veti gasi singuri in fata problemelor vietii. Orice obstacole ar putea aparea in procesele acestea de schimbare, vor putea fi surmontate numai printr-o abordare practica, pe care sunteti cei mai potriviti a o pune in aplicare.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Sobolanul si Bivolul nu au prea multe in comun, dar, de regula, se respecta unul pe celalalt. Maimuta apreciaza Bivolul pentru puterea pe care o reprezinta, atat fizica, cat si spirituala, asa incat anul Sobolanului nu ar trebui sa puna prea multe probleme nativilor Bivol din punctul de vedere al interrelationarii. In familie nu vor exista probleme majore, iar divergentele aparute vor putea fi rapid stinse printr-o interventie ferma si concisa.
     Este un an bun si pentru cei singuri, in care isi pot gasi parteneri alaturi de care sa puna bazele unor relatii de lunga durata. Va puteti baza pe pasiune si romatism pentru a incepe si a mentine o astfel de relatie. Cei aflati in relatii serioase, care isi doresc sa se casatoreasca, pot sa o faca, daca si partenerul este la fel de convins ca asta este ceea ce isi doreste.

BANI SI CARIERA
     In ceea ce priveste planul profesional, este foarte posibil sa aveti de-a face cu chestiuni de-a dreptul noi, din multe puncte de vedere. Veti intra pe teritorii nestrabatute, iar pentru aceasta trebuie sa fiti pregatiti sa va confruntati cu unele dificultati. Va trebui sa munciti din greu, sa va treziti la primele ore ale diminetii si sa va culcati mult dupa apusul soarelui. Veti primi mai multe sarcini din partea sefilor, a coordonatorilor, stiut fiind faptul ca sunteti tenace si ca nu renuntati pana nu duceti totul la bun sfarsit. Chiar daca actiunile voastre nu vor aduce rezultate imediate, ele pregatesc terenul pentru rezultate mai indepartate in timp, dar cu atat mai satisfacatoare. Va trebui sa va pastrati optimismul, sa va puneti la bataie inteligenta si sa va folositi din plin de diplomatie, pentru a va atinge obiectivele.
      Provocarile nu vor lipsi nici in domeniul finantelor. Va trebui sa va chibzuiti bine banii castigati, pentru ca nu veti beneficia de castiguri constante, astfel incat va fi nevoie sa echilibrati unele perioade pe seama altora. Ultimele trei luni ale anului vor fi cele mai dificile, deoarece vi se va solicita plata unor sume mai consistente, pentru diverse achizitii ale familiei sau asociatilor.

SANATATE
     Starea de sanatate va fi satisfacatoare, insa trebuie sa aveti grija sa adaptati exercitiile fizice sau formele de miscare pe care doriti sa le faceti, varstei si evetualelor afectiuni preexistente. Evitati excesele care va pot acutiza astfel de afectiuni. Nu va va lipsi energia, asa incat, din punct de vedere fizic, veti fi capabili sa va indeplinti obilgatiile in cele mai bune conditii.

*(daca sunteti nascuti inainte de 4 februarie, semnul dumneavoastra astrologic este Sobolan si nu Bivol)

loading...
Loading...