Tigru - Tigru

Compatibilitati Tigru - Tigru Compatibilitati Tigru - Tigru

     Acest cuplu este, spre suprinderea multora, un cuplu destul de sigur, de stabil, in care partenerii se bazeaza mult unul pe celalalt. Ambilor le place aventura si vor face din viata lor de cuplu o permanenta aventura. Conversatiile sunt dintre cele mai interesante, subiectele abordate sunt incitante. Se concentreaza pe viitor si au succes pe partea financiara.
     Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Tigrului nu sunt persoane care sa treaca neobservate. Sunt firi energice, intense, magnetice, irezistibile. Sunt persoane puternice, care pot face orice isi propun. Au o putere de convingere coplesitoare si nimeni nu vrea sa spuna “NU” unui Tigru. Conflictele intre nativii din aceasta zodie sunt explozive si se vor solda, mereu, cu victime, mai ales daca este vorba de zona emotionala a vietii.
     Nativii Tigru sunt foarte impusivi, nu se gandesc de doua ori inainte de a se implica in ceva. Isi traiesc viata cu foarte mare pasiune, sunt motivati si stiu cum sa-i motiveze si pe cei din jurul lor. Din acest punct de vedere, parteneriatul dintre doi Tigri poate fi de foarte mare succes, mai ales pe plan profesional. Sunt si persoane foarte rebele, care isi propun si reusesc sa schimbe reguli, sa-i faca pe altii sa se supuna propriilor lor reguli. In aceasta privinta, parteneriatul dintre doi Tigri trebuie combinat cu multa diplomatie, pentru ca ciocnirea a doua vointe de fier nu poate fi un eveniment benefic.
     Atractia fizica dintre doi Tigri se produce aproape instantaneu, deoarece sunt persoane foarte intense si pasionale. Daca si-au stabilit o tinta, vor face orice pentru a o atinge. Sunt si foarte posesivi, reactioneaza mai mult sub impulsul inimii, logica fiind data total deoparte in cazul in care sunt raniti emotonal. Au nevoie de suportul complet al partenerului de cuplu si, din nou, este nevoie de multa diplomatie si intelegere in cuplu, pentru ca ambii tind doar sa ceara, si uita ca mai trebuie sa si ofere.
     Doi Tigri pot avea o relatie de cuplu foarte incitanta, o uniune exploziva, condimentata, plina de pasiune. La un moment dat, daca energiile solicitate sunt in cantitati foarte mari, s-ar putea ca partenerii sa constate ca este o relatie mult prea obositoare. Romantismul in relatia dintre doi Tigri este exploziv, insa tot asa sunt si certurile dintre ei. De multe ori, in momentele de mare tensiune, putini sunt cei care pot ajunge la ratiunea Tigrului. Este posibil ca relatia dintre doi Tigri sa nu dureze prea mult, pur si simplu pentru ca este mult prea epuizanta pentru parteneri.
     Este greu sa oferi sfaturi unui nativ Tigru, deoarece acesta considera ca le stie pe toate. Are o incredere nemarginita in propriile sale forte si, de aici si actiunile sale sub impulsul momentului, care nu-i aduc, de multe ori, rezultatele pe care le asteapta. Nativul Tigru nu suporta sa fie controlat, urmarit in ceea ce face, nu suporta sa i se spuna ce trebuie facut. Are nevoie de mult spatiu, de multa libertate de miscare si, daca aceasta ii lipseste, se comporta ca un animal incoltit, adica foarte prost.
     Fiindca ambii parteneri sunt la fel de impulsivi, inclusiv in probleme financiare, tind sa aiba probleme in acest domeniu. Fie fac achizitii negandite suficient, fie isi depasesc veniturile prin cheltuielile pe care le intreprind, fie se avanta in investitii nu foarte bine studiate, care se dovedesc, in final, a fi paguboase. De aceea au nevoie de un consilier financiar, cineva care sa-i ajute sa se organizeze din punct de vedere al banilor, dar care sa aiba si rabdarea necesara sa trateze cu firea lor vulcanica. Cam greu de indeplinit toate aceste deziderate!

Cuplul Tigru – Tigru poate functiona doar daca partenerii isi propun sa-si acorde unul altuia spatiul de manevra de care au nevoie, isi impun rabdare pentru a se intelege reciproc si isi tempereaza pornirile vulcanice, atunci cand situatia tinde sa degenereze. Trebuie facute multe compromisuri pentru a situatia intre cei doi parteneri de cuplu sa fie pe fagasul normalitatii.

loading...
Loading...