Tigru - Sarpe

Compatibilitati Tigru - Sarpe Compatibilitati Tigru - Sarpe

     Atractia dintre Tigru si Sapre este foarte puternica, de un magnetism absolut. Spre deosebire de Tigru, Sarpele este mult mai rapid si nu va trece multa vreme pana sa doreasca sa treaca la « celalalt nivel » in relatia de cuplu. Iar Tigrul, de cele mai multe ori, se va speria, isi va pune coada pe spinare si o va lua la fuga.

BARBATUL TIGRU – FEMEIA SARPE
     Barbatul Tigru este exploziv, impulsiv, are un caracter puternic si agitat, in timp ce femeia Sarpe este la polul opus, este calma, rece si calculata. Unii ar spune ca are mult sange rece, deoarece ascunde foarte bine ceea ce simte in interior. Barbatul Tigru se manifesta in public, indiferent fata de cine, nu are nici o problema in a-si spune direct punctul de vedere. Femeia Sarpe nu va fi niciodata in pozitia de a exploda din punct de vedere emotional. Isi mentine cumpatul si, daca situatia este grava, prefera sa se exprime in spatiul sau privat, fata de una dintre putinele persoane carora le-a acordat increderea sa.
     Femeia Sarpe nu se arata in lumina reflectoarelor, prefera sa ramana si sa actioneze din background, insa, chiar si asa, de cele mai multe ori nu trece neobservata. Femeia Sarpe prezinta intotdeauna un aspect ingrijit, sofisticat chiar, ceea ce barbatului Tigru ii place foarte mult, si el insusi fiind adept al unui stil elegant, luxos chiar.
     Femeia Sarpe este inteligenta si are foarte multe abilitati. Este un foarte bun administrator din punct de vedere financiar, ii plac lucrurile de calitate si economiseste bani tocmai pentru a si le achizitiona fara a-si afecta bugetul. Este mult mai atenta si mai calculata, atunci cand vine vorba de bani, decat barbatul Tigru, mai neglijent din acest punct de vedere.
     Femeia Sarpe este iubitoare de arta, in vreme ce barbatul Tigru este tipul sportiv, care prefera sa mearga la un meci de fotbal, decat la o galerie de arta. Din acest punct de vedere, interesele lor sunt absolut divergente.

BARBATUL SARPE – FEMEIA TIGRU
     Barbatul Sarpe manifesta un calm iesit din comun, o incredere in sine care, aparent, pare de neclintit. Are un aer misterios pe care femeia Tigru, ca si alte persoane din jur, in gasesc foarte intrigant. Nu cauta atentia, in mod deosebit, ii place sa stea mai degraba in umbra, insa faptul ca ii place calitatea, ca isi creaza un aer elegant, sofisticat, ca are foarte mult bun gust atunci cand isi alege imbracaminea si incaltamintea, atrage, in mod automat, atentia asupra lui, atunci cand intra intr-o incapere.
     Barbatul Sarpe nu se arata niciodata slab din punct de vedere emotional, nu va izbucni niciodata nici de bucurie, nici de tristete, ci mereu isi pastreza un calm si o stapanire de sine care, pe unii, chiar ii sperie.
     Barbatul Sarpe este inteligent si talentat si reuseste, cu usurinta, sa realizeze ceea ce isi propune. Ii place puterea, insa nu este un obiectiv primordial pentru el. Este un maestru in manevrarea banilor, economiseste pentru zile grele sau pentru a-si permite sa cumpere ceea ce-si doreste, fara a-si destabiliza bugetul. Prefera calitatea si nu cantitatea, la fel ca si femeia Tigru, numai ca aceasta face achizitii sub impulsul momentului, nu-si ia masuri de precautie si, de cele mai multe ori, se dezechilibreaza financiar destul de semnificativ.
     Barbatul Sarpe este capabil sa-si pastreze cumpatul, pana si in cele mai grave situatii, in vreme de femeia Tigru reactioneaza foarte rau, se exteriorizeaza intr-un mod pe care partenerul Sarpe il poate considera chiar penibil.
     Femeia Tigru nu prea suporta criticile, este foarte sensibila din acest punct de vedere, in timp ce barbatul Sarpe este direct si o poate jigni, fara intentie, de cele mai multe ori, cu onestitatea sa.

Chiar daca Tigrul si Sarpele pot fi prieteni foarte buni, este foarte putin probabil ca ei sa poata avea o relatie de cuplu de mare succes, deoarece au caractere, temperamente diferite si cu greu reusesc sa se armonizeze asa cum ar trebui.

loading...
Loading...