Tigru - Mistret

Compatibilitati Tigru - Mistret Compatibilitati Tigru - Mistret

     Relatia dintre Tigru si Porc poate evolua foarte bine, daca ambii parteneri se implica la modul foarte serios, isi concentreaza foarte bine eforturile si se respecta reciproc, fiecare cu personalitatea sa proprie. Exista si o serie de inconveniente care se pot dovedi destul de acute intr-un context anume, insa posibilitatile de a dezvolta o relatie de bun augur nu trebuie privite deloc cu scepticism.

BARBATUL TIGRU – FEMEIA MISTRET      Barbatul Tigru este destul de intreprinzator, mai ales atunci cand isi gaseste un job care sa-l satisfaca si care sa-l incite. Femeia Mistret este mare amatoare de placeri, de distractie, insa nu se da deloc in laturi atunci cand vine vorba sa puna osul la treaba. Atunci cand isi propune sa se implice in vreun proiect, femeia Mistret nu prea sta mult pe ganduri, insa neaparat analizeaza inainte si face un plan de bataie. Este o persoana foarte serioasa, onesta, o persoana care nu-si va trada partenerul in vreo relatie extraconjugala. Prefera sa vorbeasca in mod deschis, daca lucrurile nu merg asa cum trebuie. Nici barbatul Tigru nu prea recurge la subterfugii, la neadevaruri, insa femeia Mistret nu ar minti nici pe cel mai inversunat dusman, pentru ca si ea este foarte sensbila atunci cand este vorba de manipulare. Barbatul Tigru, un caracter mai puternic, se arata destul de protectiv fata de femeia Mistret, care si ea, la randul sau, stie sa-i fie aproape, atunci cand trebuie.
     Femeia Mistret isi doreste sa aiba de toate, sa nu lipseasca nimic din caminul sau, asa ca este inclinata, uneori, sa-si depaseasca limitele bugetului pe care-l detine. Barbatul Tigru trebuie sa intervina, insa are si el, uneori, probleme cu organizarea banilor, asa ca, in cuplul Tigru – Mistret, pot sa apara ceva probleme financiare.
     In orice conflict, femeia Mistret cauta sa adopte o atitudine neutra, sa intermedieze astfel incat partile sa fie capabile sa ajunga la compromis. Si in relatia cu barbatul Tigru, femeia Mistret va incerca sa practice calea concilierii, astfel incat sa poata mentine netulburata, linistea caminului sau.

BARBATUL MISTRET – FEMEIA TIGRU
     Barbatul Mistret este iubitor de lux, de distractie, insa nu are nici o problema in a munci din greu pentru a si le asigura. Nu este genul care sa renunte, ci, odata ce s-a implicat in ceva, va face tot ceea ce poate pentru a finaliza. Este tipul de persoana onesta, care incearca sa nu dezamageasca si sa fie mereu alaturi, mai ales daca este vorba despre partenerul sau de viata. Din pacate, multi pot profita de bonomia barbatului Mistret; insa femeia Tigru este destul de puternica, pentru a-l proteja pe acesta de persoane fara scrupule.
      Barbatul Mistret este un norocos, mereu gaseste posibilitatile potrivite de a razbi, atunci cand isi propune ceva, inclusiv atunci cand cheltuie prea mult pe lux si distractie, soarta se intoarce in favoarea lui si lucrurile se rezolva mai usor decat ar fi crezut. Este un tip linistit, caruia nu-i plac deloc certurile, asa ca va face tot posibilul sa le evite, iar acest lucru este foarte bun in relatia cu femeia Tigru, care are un temperament mai vulcanic si mai impulsiv.
     Barbatul Mistret este foarte predispus sa se indragosteasca de o femeie din zodia Tigru, acestea avand un magnetism puternic si trairi emotionale intense, care-l fascineaza. Femeia Tigru atrage, involuntar, privirile, atunci cand paseste in incapere, este in centrul atentiei fara sa-si doreasca, in mod deosebit, acest lucru. Din fericire, femeia Tigru nu este o fire egoista, se implica, de multe ori, in cauze umanitare fara a se gandi prea mult, ii place sa ajute, sa faca ceva care sa schimbe lumea in mai bine. Barbatul Mistret trebuie sa-si impuna rabdare, pentru a tine piept paletei emotionale prin care trece femeia Tigru. Barbatul Mistret este iubitor de pace si persoana sa inspira calm, un calm care o linisteste pe femeia Tigru, careia ii va fi aproape si o va sprijini la nevoie. Inclusiv atractia fizica este foarte puternica, iar momentele de intimitate vor fi pline de pasiune.

Tigrul si Mistretul fac, fara indoiala, casa buna impreuna. Atunci cand Tigrul trece prin momente grele, Mistretul stie sa-i fie alaturi. In momentele de slabiciune ale Mistretului, Tigrul este cel care ii da putere. In consecinta, relatia dintre ei poate fi excelenta si de foarte lunga durata.

loading...
Loading...