Tigru - Maimuta

Compatibilitati Tigru - Maimuta Compatibilitati Tigru - Maimuta

     Tigrul si Maimuta au o relatie foarte energica, nimic de spus din acest punct de vedere. Multe planuri, multe idei inovatoare, multa inspiratie… Dar si multe probleme, atunci cand vine vorba de relatia de cuplu, tocmai din pricina caracterului exploziv, intr-o masura mai mare sau mai mica, al ambilor parteneri.

BARBATUL TIGRU – FEMEIA MAIMUTA
     Femeia Maimuta este foarte activa, jucausa, glumeata, uneori flegmatica. Barbatul Tigru, pe de alta parte, este serios, mai ales cand vine vorba sa sustina cine stie ce cauza, considerata de el nobila, si-l deranjeaza foarte tare orice comentariu lipsit de seriozitate al femeii Maimuta. Si este foarte posibil ca acesta sa survina pe neasteptate, femeia Maimuta luand totul in gluma, pentru ca asa este caracterul ei si asa reuseste sa se protejeze fata de stresul cotidian.
     Femeia Maimuta poate fi si foarte manipulativa, nu ezita sa si minta pentru a obtine ceea ce-si doreste. Poate parea putin distrata, din cauza faptului ca are tendinta sa sara de la una la alta, nu reuseste sa se concentreze foarte mult pe un anumit lucru. Din aceasta cauza, multe chestiuni raman nerezolvate, desi le incepe, cu mare entuziasm. Barbatul Tigru dispretuieste stilul si atitudinea femeii Maimuta, trucurile si insultele sale; are nevoie de un partener mult mai loial, care sa ii ofere mult mai mult sprijin atunci cand are nevoie, iar femeia Maimuta este departe de ideal.
     Femeia Maimuta apreciaza faptul ca barbatul Tigru este inteligent si perspicace, faptul ca are idei dintre cele mai interesante, insa nu se poate abtine sa nu faca glume si sa nu se distreze putin pe seama seriozitatii sale. De cele mai multe ori este chiar foarte bine intentionata, in incercarea de a-si detensiona partenerul atunci cand vede ca acesta este stresat, insa barbatul Tigru nu apreciaza deloc acest gen de sprijin.
     Daca barbatul Tigru isi doreste o relatie cu femeia Maimuta, este nevoie, inca de la inceput, de stabilirea unor reguli clare, mai ales in legatura cu lucrurile care sunt si cele care nu sunt acceptabile pentru barbatul Tigru. Chiar daca si barbatului Tigru ii place distractia, aventura, nu este nici pe departe, un tip posac, femeia Maimuta trebuie sa inteleaga caracterul diferit al barbatului Tigru, faptul ca acesta nu accepta sa fie luat in deradere si ca, atunci cand lucrurile sunt serioase, are nevoie alaturi de el de o persoana la fel de serioasa.

BARBATUL MAIMUTA – FEMEIA TIGRU
     Barbatul Maimuta este clar, un manipulator fara pereche. Daca doreste ceva, va face tot posibilul sa obtina, inclusiv prin folosirea unor mijloace mai putin ortodoxe: turcuri, inselatorii, minciuni, etc. Este clar ca barbatul Maimuta mereu pune cate ceva la cale si, daca poate obtine un lucru si mai usor decat in mod normal, se va concentra asupra caii mai usoare, chiar daca va trebui sa faca, pentru asta lucruri mai putin placute. Femeia Tigru nu va aprecia deloc aceste lucruri si nici faptul ca barbatul Maimuta sare de la un job la altul, tocmai din pricina faptului ca nu reuseste sa-si concentreze atentia suficient pentru a se mentine pe pozitie.
     Uneori, barbatul Maimuta chiar o considera fraiera pe femeia Tigru, pentru ca se agita atata pentru ceva, ce poate fi obtinut si mai usor, chiar daca prin mijloace mai obscure. Pentru barbatul Maimuta este important ca obtine ceea ce isi doreste, nu cum obtine acest lucru. Atata timp cat are ce-si doreste, alceva nu prea mai conteaza.
     Diferentele dintre femeia Tigru si barbatul Maimuta nu se opresc aici. Femeia Tigru isi atinge scopurile propuse, muncind din greu si cu multa implicare si profesionalism. Dar si barbatul Maimuta reuseste sa-si atinga obiectivele propuse, tucurile si schemele sale, dand, nu de putine ori, rezultatele scontate. Poate obtine inclusiv o relatie cu femeia Tigru, daca isi doreste acest lucru, insa, dupa ce romatismul si pasiunea se mai domolesc, trucurile si manipularile barbatului Maimuta nu mai pot face relatia sa functioneze prea multe vreme.

Faptul ca Tigrul este un gen foarte profund si implicat, iar Maimuta este foarte superficiala, prin comparatie, ca nu prefera nici macar acelasi tip de umor, nu ajuta deloc o relatie intre cei doi.

loading...
Loading...