Tigru - Iepure

Compatibilitati Tigru - Iepure Compatibilitati Tigru - Iepure

     Tigrul si Iepurele pot ajunge sa se inteleaga, insa este necesar ca Iepurele trebuie sa faca eforturi pentru a mentine interesul Tigrului crescut. Iepurele este cel care prezinta caracteristici mai slabe in aceasta relatie, are nevoie de atentie si exprimarea deschisa a sentimentelor, de reconfirmarea lor.

BARBATUL TIGRU – FEMEIA IEPURE
     Femeia Iepure este foarte pasionala, romantica si sarmanta. Barbatul Tigru este atras, initial, de fragilitatea femeii Iepure. Aceasta are mare nevoie de cuvinte frumoaste, de multa atentie. Femeia Iepure este foarte diplomata si va face orice pentru a evita conflictele, care ii induc o stare constanta de tensiune, de anxietate. Din acest punct de vedere, vine sa echilibreze caracterul exploziv al barbatului Tigru in situatii conflictuale. Femeia Iepure stie sa negocieze si o face, intotdeauna, pentru a mentine calmul, pe care si-l doreste foarte mult in viata sa. Femeia Iepure nu va suporta prea multa vreme o convietuire tensionata si, daca barbatul Tigru depaseste anumite limite, necontrolandu-si caracterul vulcanic, aceasta va pleca, pur si simplu.
     Spre deosebire de barbatul Tigru, care, fara prea mult efort, atrage privirile si este in lumina reflectoarelor, femeia Iepure prefera intimitatea, nu-i place deloc sa se expuna. Barbatul nu cauta, in mod special, atentia, insa nici nu-i displace, atunci cand o primeste. Femeia Iepure va fi, oarecum, in umbra barbatului Tigru, in aceasta relatie. Femeia Iepure poate avea abilitati exceptionale in ceea ce priveste creatia artistica, abilitati care nu-i sunt, intotdeauna, respectate sau recunoscute. Uneori poate fi ceva mai capricioasa, insa cel mai des este destul de logica, nu se lasa condusa de inima, spre deosebire de barbatul Tigru, care actioneaza impulsiv sub influenta emotiilor. Prudenta femeii Iepure, in chestiuni de interes general pentru cuplu, contrabalanseaza impulsivitatea barbatului Tigru. Femeia Iepure nu va fi de acord cu modul in care barbatul Tigru ia hotarari, sub impulsul momentului. Femeia Iepure este un sprijin important pentru partener, insa nu se stie daca, in acest cuplu, partenrii reusesc sa-si satisfaca pe deplin dorintele si nevoile fundamentale.

BARBATUL IEPURE – FEMEIA TIGRU
     Barbatul Iepure este genul care isi stabileste anumite obiective si isi va concentra eforturile pentru a le indeplini, insa actioneaza in liniste, fara a face furori. Si femeia Tigru are propriile obiective, insa face multa zarva cu privire la ele, ii place sa atraga, mereu, atentia asupra sa. Barbatul Iepure este retras, este genul care spune putin si face mai mult, ii place sa stea in fundal, sa observe si sa actioneze fara sa straneasca controvese, ceea ce nu se poate spune despre femeia Tigru, care mereu se lauda cu reusitele ei, are nevoie de aprecierea celor din jur – multi sunt insa, mai degraba, lingusitori sau invidiosi pe succesul sau.
     Barbatul Iepure este putin instabil din punct de vedere emotional, are nevoie de un partener suportiv, care sa-l incurajeze in momentele depresive, iar femeia Tigru nu este tocmai cea mai potrivita. Nu are o fire compasiva, nu are rabdare pentru empatie, asa incat partenerul Iepure poate fi extrem de frustrat, jugnit chiar de indiferenta femeii Tigru.
     Barbatul Iepure este un bun negociator, face totul pentru a evita conflictele, care ii dau o stare de anxietate pe care, cu greu si-o poate controla. Femeia Tigru, pe de alta parte, are nevoie de ceva agitatie in viata sa, uneori iscand tensiuni, pentru a-si satisface acest apetit. Este in totala contradictie cu dorinta de calm si liniste a partenerului Iepure, pe care il considera cam plicticos.
     Este foarte posibil ca, in aceasta relatie, femeia Tigru sa fie mult prea greu de suportat pentru partenerul Iepure, care prefera sa se retraga pur si simplu, pentru a evita complicatiile.

Exista destule divergente de opinie ce trebuiesc armonizate, asa ca partenerii trebuie sa fie atenti cum se mobilizeaza pentru aceasta relatie.

loading...
Loading...