Tigru - Dragon

Compatibilitati Tigru - Dragon Compatibilitati Tigru - Dragon

     Relatia dintre Tigru si Dragon este o relatie intre doi parteneri cu un caracter extrem de puternic. O uniune intre doua astfel de forte are multe beneficii pentru ambele parti implicate si ar trebui sa-i faca pe cei din jur sa se gandeasca inainte de a se implica in vreo confruntare cu acest cuplu.

BARBATUL TIGRU – FEMEIA DRAGON
     Atractia dintre brabatul Tigru si femeia Dragon este aproape instantanee, ies scantei literalmente. Femeia Dragon emana putere, totul in gesturile si comportamentul sau demonstreaza forta si tarie de caracter. La fel ca si barbatul Tigru, femeia Dragon are calitati innascute de lider. Barbatul Tigru cedeaza, inca de la inceput, farmecelor femeii Dragon, care este de un magnetism irezistibil.
     Femeia Dragon este inconjurata de multi admiratori, ceea ce poate trezi sentimente de posesivitate si gelozie din partea partenerului Tigru. Dar apoi si barbatul Tigru are multe admiratoare, iar femeia Dragon trebuie sa inteleaga ca partenerul sau are nevoie de acest tip de confirmare, asa cum si ea tanjeste dupa atentie din partea celor din jur. De fapt, din acest punct de vedere, este necesar o comunicare activa si o intelegere recipoca. Daca are anumite vulnerabilitati, femeia Dragon va sti sa le ascunda cu multa atentie, insa are nevoie, ca si partenerul sau Tigru, de un punct de sprijin, care sa o sustina in momentele grele. Problematic este faptul ca, de multe ori, partenerii din relatia Tigru – Dragon se afla in competitie si, in acest caz, pot fi neintelegatori unul cu celalalt, fiecare incercand sa-si evidentieze talentele, sa fie pe primul loc.
     Femeia Dragon isi doreste putere, isi stabileste un obiectiv fundamental in acest sens. Barbatul Tigru este un rebel prin excelenta, incearca mereu sa schimbe, sa-si impuna propriul sistem de valori, propriile reguli. Femeia Dragon nu este, insa, genul care sa accepte ceva impus cu forta.
     Pasiunea de la inceputul relatiei poate fi arzatoare. Ambii parteneri se implica foarte mult emotional, fac mai mult ceea ce simt, asa incat relatia se poate epuiza destul de repede, poate fi extrem de puternica, pana la intoxicare. Daca barbatul Tigru si femeia Dragon isi vor asuma angajamentul unei relatii sub impulsul unui astfel de moment, este foarte posibil ca aceasta sa fie, de la inceput, condamnata. Este bine ca timpul sa fie cel care sa arate daca este posibila o convietuire intre cei doi.

BARBATUL DRAGON – FEMEIA TIGRU
     Barbatul Dragon este un tip foarte motivat, incitant si intens, care isi doreste puterea, uneori mai mult decat orice. Ii place sa fie in centrul atentiei, pe primul plan, daca este posibil, are nevoie de confirmarea personalitatii sale, inconjurandu-se de admiratori. Femeia Tigru este si ea adepta a primului plan, ii place sa fie in lumina reflectoarelor, este o fire ceva mai rebela si se implica in tot felul de cauze umanitare, facand exact ceea ce-i dicteaza inima in momentul respectiv. Barbatul Dragon are succes adeseori si-i atrage si pe cei din jur. Este o mica forta a naturii, care, din pacate, va sfarsi prin a rani mai multe persoane, pe acolo pe unde trece. Inclusiv pe partenera sa, femeia Tigru, care are mare nevoie de cineva care sa-i fie alaturi si sa ii ofere un umar de nadejde, atunci cand lucrurile nu par a se indrepta in directia pe care si-o doreste.
     Barbatul Dragon este, fara doar si poate, captivat de femeia Tigru, care-l vrajeste inca de la inceput. Problemele tind sa apara odata cu trecerea timpului, mai ales daca intre parteneri se naste o oarecare competitie, pe care fiecare isi doreste sa o castige. Este drept ca viata intima debordeaza de pasiune, ca ceea ce se intampla in dormitor se lasa cu scantei, insa si temperamentele celor doi sunt explozive si, daca nu se armonizeaza, consecintele nu sunt foarte fericite.

Relatia dintre Tigru si Dragon este o relatie la extreme. Fie partenerii reusesc sa se armonizeze, rezultatul fiind o relatie foarte frumoasa si cu mult succes, fie impulsivitatea lor isi va spune cuvantul, iar relatia nu va suporta testul timpului.

loading...
Loading...