Tigru - Cocos

Compatibilitati Tigru - Cocos Compatibilitati Tigru - Cocos

     Nu este una dintre cele mai reusite combinatii, insa daca se comunica eficient intre parteneri si se delimiteaza clar teritoriile si responsabilitatile, este foarte posibil ca rezultatul sa fie multumitor. Tigrul si Cocosul sunt foarte buni impreuna intr-un parteneriat de afaceri si mai putin intr-o relatie de cuplu.

BARBATUL TIGRU – FEMEIA COCOS
     In vreme ce barbatul Tigru exercita un magnetism aparte asupra celor din jur, reusind sa atraga privirile celor din jur fara sa faca eforturi prea mari, femeia Cocos isi doreste atentie si incerca s-o capteze prin orice metoda. Inclusiv imbracandu-se foarte colorat, prin vulgaritati, prin excentrisme. Barbatului Tigru ii displac destul de mult astfel de manifestari, ba chiar le considera patetice si nu prea tin, in ceea ce-l priveste.
     Insa, femeia Cocos are succes in afaceri, este foarte organizata, meticuloasa, isi respecta programul pe care si-l face si nu intarzie cu termenele limita decat in cazuri de forta majora. Este si destul de rigida in privinta planurilor deja facute, nu prea si le schimba cu una cu doua, deoarece sunt rezultat al unei indelungate analize si al unor decizii foarte obiectiv adoptate. Femeia Cocos nu pricepe si nu agreaza deloc conceptul de spontaneitate. Barbatul Tigru, pe de alta parte, este mereu spontan. Se implica, fara a se gandi de doua ori, chiar daca are foarte multe de facut, atunci cand crede ca poate schimba ceva sau considera ca este vorba despre o cauza importanta.
     Femeia Cocos este foarte atenta cu finantele, stie mereu ce si unde sa cheltuie si, inclusiv in acest domeniu, isi face planuri, liste de cumparaturi, calculeaza si organizeaza, astfel incat bugetul familiei sa fie in limitele normalitatii. Barbatul Tigru nu este deloc meticulos in privinta banilor si cheltuie inclusiv economiile, daca are, in momentul in care considera ca are in fata ceva care merita, chiar daca problema este insuficient studiata. Barbatul Tigru are nevoie de cineva calculat in ceea ce priveste finantele, asa cum este femeia Cocos.
     Nici barbatul Tigru, nici femeia Cocos nu sunt suficient de diplomati pentru a evita confruntarile. Si din pacate, este vorba despre confruntari zgomotoase, care atrag atentia vecinilor sau a celor din jur. Femeia Cocos nu intelege spiritul rebel al barbatului Tigru, mai ales atunci cand acesta se revolta impotriva planurilor si diagramelor de timp trasate de partenera sa. In timp ce femeia Cocos considera ca practica un criticism constructiv, barbatul Tigru vede toata conversatia ca o cicaleala fara rost, ca o jignire directa la adresa sa, chiar. Este putin probabil ca parteneri sa ajunga la compromis, fiecare fiind convins ca are dreptate.

BARBATUL COCOS – FEMEIA TIGRU
     Barbatul Cocos este foarte punctual, uneori suparator de atent cu acest aspect. Femeia Tigru este ceva mai relaxata din acest punct de vedere, nu pune prea mare pret pe cateva minute in plus sau in minus, ceea ce barbatul Cocos considera ca este o problema importanta.
     Barbatul Cocos isi doreste sa atraga atentia, indiferent de mijloace, in vreme ce femeia Tigru are un magnetism aparte, care ii face pe ceilalti, automat, sa o priveasca. De aici rezulta si o oarecare invidie a barbatului Cocos, atunci cand vede multimea de admiratori ce roieste in jururl partenerei sale.
     Barbatul Cocos are un criticism exagerat, pe care el il considera constructiv, in timp ce femeia Tigru este rebela si nu accepta atitudinea partenerului. Este un spirit mai liber, nu-i plac constrangerile, isi doreste sa realizeze ceva care sa faca diferenta, uraste sa fie un simplu executant. Barbatul Cocos este genul care respecta tiparele, regulile, planurile, orarele. Este, intr-adevar, mult mai atent la partea financiara. Conflictele intre ei iau, aproape mereu, o turnura neplacuta.

Din pacate, daca o relatie de afaceri intre Cocos si Tigru poate functiona de minune, cu realizari importante si profit semnificativ, o relatia de cuplu nu este cea mai fericita alegere pentru cei doi, fiind o adevarata provocare, din foarte multe puncte de vedere.

loading...
Loading...