Tigru - Capra

Compatibilitati Tigru - Capra Compatibilitati Tigru - Capra

     Relatia dintre Tigru si Capra este o relatie cu o chimie aparte de la inceput, insa este o relatie pentru al carei bun mers partenerii trebuie sa faca eforturi sustinute. Capra este o fire posesiva, ii place sa aiba control asupra a tot si toate, ceea ce intra in contradictie cu trasaturile de caracter ale Tigrului, care cel mai mult pe lume uraste sa fie controlat.

BARBATUL TIGRU – FEMEIA CAPRA
     Barbatul Tigru este foarte puternic si face totul la viteza maxima. Este plin de romatism intr-o relatie pasionala, daca doreste sa seduca o femeie dispune de tot ceea ce ii trebuie. Femeia Capra este o fire foarte draguta, careia nu-i place sa faca lucrurile dupa un program impus, functioneaza dupa propriul lor ceas interior.
     Femeia Capra este dispusa sa acorde suport moral si emotional atunci cand este nevoie si barbatul Tigru are mare nevoie de asta, in momente de mare cumpana. Beneficiaza de o empatie aparte, iar barbatul Tigru va aprecia foarte mult sprijinul acordat in clipe mai dificile.
     Din pacate, partea financiara a vietii impreuna este in mare pericol in cuplul Tigru – Capra. Femeia Capra nu se pricepe deloc si cheltuie fara sa tina seama de buget, ceea ce face ca problemele financiare sa fie la ordinea zilei. Nici barbatul Tigru nu este mai bun in mamagementul finantelor, decat, poate, in teorie. Practica insa, arata ca impulsivitatea de care da dovada in anumite momente il poate costa foarte scump.
     Femeia Capra nu prea iubeste munca grea, daca poate obtine ceea ce-si doreste cu cat mai putin efort, este excelent. Barbatul Tigru nu accepta ca cineva sa profite de el si nu va agrea atitudinea Caprei in acest sens. Femeia Capra nu se va plange de sarcinile pe care le are, insa va face tot posibilul sa se sustraga de la ele, preferand sa-si vada de preocuparile sale creative, artistice, de decorarea casei, etc, lucruri pe care barbatul Tigru, care doreste sa schimbe lumea, le considera nimicuri absolute.
     Femeia Capra poate fi o prietena foarte buna pentru barbatul Tigru, insa nu acelasi lucru se poate spune despre aceasta, ca si partenera de cuplu.

BARBATUL CAPRA – FEMEIA TIGRU
     Barbatul Capra are un suflet bun, este gentil si plin de compasiune. Este un tip norocos si este putin probabil sa aiba probleme financiare. Probabil este o contrapondere la firea sa buna, uneori pana la naivitate, care il face sa fie alaturi de toti, indiferent daca stie sau nu ca va primi acelasi sprijin atunci cand va avea nevoie. Este un sprijin de nadejde pentru femeia Tigru, care are nevoie de un umar pe care sa se conteze, in momentele in care experimenteaza dificultati.
     Fiind atat de bun cu toata lumea, barbatul Capra are foarte multi prieteni. Chiar daca nu este prea bun in a-si pastra banii in buzunar, insa este foarte bun in a-si face si a-si pastra prietenii. Si pentru femeia Tigru este un prieten de nadejde, insa nu intotdeauna relatia evolueaza spre o implicare emotionala sau, daca evolueaza in aceasta directie, nu va fi o relatie durabila.
     Femeia Tigru este genul de persoana foarte intensa, care face totul la capacitate maxima. Este romantica si pasionala, fapt ce il incanta foarte mult pe partenerul sau, insa, in acelasi timp, magnetismul sau atrage si alti admiratori, ceea ce, binenteles, il deranjeaza pe barbatul Capra care tinde sa dramatizeze foarte mult, iar acest lucru ii displace foarte mult femeii Tigru.
     Chiar daca femeia Tigru este foarte incitanta si irezistibila, de cele mai multe ori, stilul sau este mult prea intens pentru barbatul Capra, care nu pune atat de multa pasiune in ceea ce face. De fapt, el s-ar multumi si cu rolul de casnic, numai sa-si poata valorifica asa cum isi doreste capacitatile artistice, sa-si indeplineasca visele sale. Care, pe de alta parte, sunt considerate niste nimicuri de femeia Tigru, dornica sa faca lucruri care sa schimbe ceva in lumea in care traieste.

Din pacate, desi pot fi prieteni foarte buni, Tigrul si Capra rareori ajung sa se compatibilizeze, astfel incat sa poata dezvolta o relatie de cuplu reusita.

loading...
Loading...