Tigru - Caine

Compatibilitati Tigru - Caine Compatibilitati Tigru - Caine

     Relatia dintre Tigru si Caine este o uniune care functioneaza foarte frumos. Caracterele celor doi parteneri se armonizeaza intr-un mod placut, se inteleg destul de bine, astfel incat rezolvarea problemelor aparute in cuplu pare sa nu aiba parte de inconveniente majore.

BARBATUL TIGRU – FEMEIA CAINE
     Barbatul Tigru este un tip puternic si atragator, care face o impresie profunda asupra femeii Caine. Aceasta este genul de persoana statornica, loiala si care ar face orice pentru familie si partenerul de viata. Singura grija a femeii Caine este ca familia sa sa fie in siguranta si sa aiba tot ceea ce-i trebuie. Barbatul Tigru este genul de persoana care poate face multe, poate castiga multi bani, insa nu reuseste intotdeauna sa-i manevreze in forma cea mai benefica. Femeia Caine nu este cheltuitoare, nu este prea atasata de valorile materiale, se multumeste si cu mai putin. Este insa adepta a unui stil de viata ordonat, are nevoie de o rutina, ii place foarte mult si se simte confortabil atunci cand are de-a face cu familiarul. Daca rutina poate macina o relatie, barbatul Tigru este cel care intervine cu spiritul sau de aventura, cu apetitul sau pentru nou si interesant, pentru a mai condimenta situatia. Si pentru ca totul sa fie in ordine, este bine sa nu o ia niciodata prin surprindere pe femeia Caine.
     Barbatul Tigru, oricat de puternic ar fi el, are mare nevoie de sprijin atunci cand trece prin momente dificile. Si gaseste acest tip de sprijin in partenera sa din zodia Cainelui. Si femeia Caine este putin negativista, pesimista, insa cu mult mai putin decat barbatul Tigru si poate sa-l remonteze pe acesta atunci cand este cu moralul la pamant. Femeia Caine este mereu fidela, iar posibilitatile ca aceasta sa comita o infidelitate sunt minime, ceea ce este o mare usurare pentru barbatul Tigru, posesiv si gelos din fire.
     Barbatul Tigru nu este foarte bun in a urma sfaturi, insa femeia Caine are un talent deosebit de a-l face pe partenerul sau sa tina seama de ceea ce spune, acolo unde vorbele altora sunt ignorate. Femeia Caine este multumita si cu o activitate casnica, in timp ce barbatul Tigru se poate ocupa de meseria sa si poate procura banii familiei.

BARBATUL CAINE – FEMEIA TIGRU
     Barbatul Caine este loial partenerei sale, aceasta stie ca se poate baza pe el in orice moment si, mai ales, in momentele mai dificile, cand firea sa puternica nu mai poate fata presiunii. Barbatul Caine prefera lucrurile sigure, familiare, uraste sa fie luat prin surpindere si acest lucru trebuie lamurit inca de la inceputul relatiei dintre cei doi. Se intelege destul de bine cu femeia Tigru, fiind capabil sa o faca sa asculte in momentele in care impulsivitatea sa o poate impinge sa ia decizii insuficient documentate. Binenteles ca, loialitatea pe care barbatul Caine o ofera partenerei sale, trebuie sa fie rasplatita de aceasta cu aceeasi loialitate. Femeia Tigru este foarte multumita din acest punct de vedere, pentru ca este posesiva si geloasa, iar barbatul Caine ii menajeaza foarte bine aceste sentimente.
     Femeia Tigru este ceva mai capricioasa din punct de vedere sentimental, fata de barbatul Caine, dar acesta are o diplomatie aparte si stie sa o constientezeze pe partenera sa, atunci cand alte voci esueaza in acest demers. In acest context, femeia Tigru, de obicei egoista, cu o vointa proprie foarte puternica, dusa pana la incapatanare, se va plia dupa partenerul sau, alegand dragostea in detrimentul mandriei.
     Sansele unei relatii reusite intre barbatul Caine si femeia Tigru sunt cu atat mai mari cu cat partenerii sunt mai maturi. Tigrii mai tineri tind sa fie mult mai rebeli si mai libertini, ezitand sa accepte constrangerile unei relatii de cuplu atat de timpuriu.

Relatia are un mare potential de a functiona intr-un mod mai mult decat satisfacator, inclusiv pe termen lung. Caracterele celor doi parteneri se completeaza reciproc la modul cel mai fericit, iar conflictele sunt aplanate eficient, prin interventia atenta a Cinelui, care-si doreste ca familia sa sa traiasca intr-u ambient linistit, sigur si confortabil.

loading...
Loading...