Sobolan - Tigru

Compatibilitati Sobolan - Tigru Compatibilitati Sobolan - Bivol

     Primele intalniri sunt foarte prietenoase si cu o conversatie insufletita, pe subiecte de interes pentru amandoi partenerii. Scanteile nu intarzie sa apara, pe masura ce intalnirile se succed, inceputul fiind intotdeauna extrem de placut. Din pacate, nici Sobolanul si nici Tigrul, nu sunt capabili sa actioneze pentru a conferi durabilitate unei relatii de cuplu. Este o ciocnire a temperamentelor care nu se compatibilizeaza deloc cu ideea de camin linistit, de familie.

BARBATUL SOBOLAN – FEMEIA TIGRU
     Barbatul Sobolan este inteligent si foarte versatil. Ii place viata sociala, ii place sa fie in centrul atentiei la petreceri si isi face usor prieteni, este sarmant si foarte atragator, in consecinta. Femeia Tigru este mult mai prudenta, isi face greu prieteni, desi isi are partea sa de admiratori in cercurile sociale, insa nu intotdeauna pe cei care trebuie. In timp ce barbatul Sobolan este mai diplomat, femeia Tigru este mai preocupata sa face ceea ce este corect, fara a tine seama ce persoane sus-puse deranjeaza.
     Barbatul Sobolan beneficiaza de o ascensiune usoara pe scara sociala si profesionala, neavand nici o problema sa foloseasca orice mijloace, in vreme ce femeia Tigru isi doreste sa ajunga in varf, insa printr-un joc corect, fara tertipuri. Nu apreciaza deloc cinismul barbatului Sobolan, care nu se gandeste de doua ori atunci cand are ceva de castigat. Ba chiar l-ar privi cu o mare doza de neincredere, considerand ca acesta ar putea face la fel si in ceea ce o priveste.
     Barbatul Sobolan este familist convins, isi doreste sa petreaca timp cat mai mult cu familia si bucurandu-se de placerile vietii. O intelege greu pe femeia Tigru, care pare mai interesata de cauzele umanitare, decat de cei apropiati. De altfel, barbatul Sobolan este confuz si in alte aspecte, in ceea ce priveste femeia Tigru, care, de foarte multe ori se afla la extreme. Ba se manifesta independent si pare stapana pe sine, ba ii plange pa umar si ii cere sprijinul. Pentru barbatul Sobolan lucrurile par simple, insa considera ca femeia Tigru le complica mult prea mult.

BARBATUL TIGRU - FEMEIA SOBOLAN
     Barbatul Tigru se comporta, de multe ori, irational pentru femeia Sobolan, care pare sa aiba lucrurile destul de clare in mintea sa. Dramatizeaza foarte mult anumite aspecte ale vietii, in timp ce pe altele le marginalizeaza fara a le analiza prea mult. Femeia Sobolan isi doreste liniste, in timp ce barbatul Tigru pare ca nu poate trai daca nu exista in viata sa situatii conflictuale.
     Barbatul Tigru nu are probleme in a o seduce pe femeia Sobolan, insa ii este foarte greu sa mentina o relatie cu aceasta. In timp ce femeia Sobolan se comporta civilizat, este un diplomat innascut, barbatul Tigru are un comportament, nu de putine ori, grosolan, atunci cand nu-i convine ceva, fara sa se gandeasca pe cine supara si ce consecinte poate avea atitudinea sa asupra vietii personale si profesionale.
     Barbatul Tigru se implica, de multe ori, in lupte pentru diverse cauze, chiar daca este vorba de cauze pierdute. Lucrurile devin foarte complicate, in timp ce femeia Sobolan isi doreste simplitate, o viata tihnita, in linistea caminului sau. Este drept ca ambii sunt impulsivi, insa impulsivitatea barbatului Tigru este mult mai de temut. Acesta actioneaza, in majoritatea cazurilor, sub influenta impulsurilor emotionale, inclusiv cand este vorba de relatiile cu partenera sa de viata.

Parteneriatul dintre Sobolan si Tigru este un parteneriat bazat pe egalitate. Asta inseamna ca ambii se enerveaza in mod egal, ambii tipa in mod egal, ambii se agita in mod egal atunci cand nu sunt de acord unul cu celalalt. Managementul temperamentelor este una dintre problemele esentiale, pe care nu prea reusesc sa o rezolve. Ambii isi doresc control absolut, mai ales din punct de vedere financiar.

loading...
Loading...